- 28 Şubat 2011
- 13.832
- 15.585
- 498
Hosgeldin canim sende mi fransadasin ?Hanımlar insanın yaşadığı yerinde topigi olması ne güzel :)) nasilsiniz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hosgeldin canim sende mi fransadasin ?Hanımlar insanın yaşadığı yerinde topigi olması ne güzel :)) nasilsiniz
bizim burda carsamba basliyo canim ,benimde 5. haftada basalamisti kabus gibiydi hemde 9 ay hasta gibi agiz tadim berbatti yemek yemegi ozlemistim allah kolaylik versinn
Simdiki aklim olsaydi hic evlenmezdim,bi b.k sandik iste
fransasi batsin
bugun ben bebegimi ilkkez gordum cakil tasikadar kucucukdu doktor ilac falan vermedi resmini bile vermedi bu pazartesiye gene cagirdi bir suru kan tahlili verdi 4 tup kan verdim ama olsun ekranda onu gorunce bize bir gulumseme geldi cakil tasi gibi halini gorunce heyecanlandik birde kalp atisini duysak kendimizden geceriz heralde kan verirken bile hangir hangir guldum kendimi durduramadim
ahh canim insanin akli basina sonradan geliyor iste neyse saglik olsun napalim
Hadi gozun aydin canim,ben artik cocuk cocuk demiyorum
deme oluruna birak bak ben oyle yaptim oldu beni ornek al gecen haftaya kadar hic umudum yoktu simdi nerden baksan 3 haftalik gebeyim
Bende bebikimin eşyalarını yıkıyorum daha eksikler var en azından bu ellimde olanları yıkıp kaldırım dedim artık hastane çantamı hazirlicam bu hafta sonuna kadar
ay kucucuk kucucuk yikayip utuluycksin bide onu sekerlerinide yapicakmisin
kizlar burda dis yaptiran varmi ,tr de yaptirdim porselen protez ama hic memnun degilim burda yapayim olmamis dedi doktorda hic guvenemiyorum dis bu yaa oyuncak degilki yap boz off cok kararsizim
Ben geldim
Cantani hazirlamaya koyulmussun, ben 7 aylik olunca hazirdi herseyim.. Sonradan iyice agirlasicaksin simdiden hazirla ne lazimsa
Hosgeldin canim sende mi fransadasin ?