• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fransada Yasayanlarin Sohbet Topigi de Olsun mu ? (:

bugun ben bebegimi ilkkez gordum cakil tasikadar kucucukdu doktor ilac falan vermedi resmini bile vermedi bu pazartesiye gene cagirdi bir suru kan tahlili verdi 4 tup kan verdim ama olsun ekranda onu gorunce bize bir gulumseme geldi cakil tasi gibi halini gorunce heyecanlandik birde kalp atisini duysak kendimizden geceriz heralde kan verirken bile hangir hangir guldum kendimi durduramadim :1:

bugun ben bebegimi ilkkez gordum cakil tasikadar kucucukdu doktor ilac falan vermedi resmini bile vermedi bu pazartesiye gene cagirdi bir suru kan tahlili verdi 4 tup kan verdim ama olsun ekranda onu gorunce bize bir gulumseme geldi cakil tasi gibi halini gorunce heyecanlandik birde kalp atisini duysak kendimizden geceriz heralde kan verirken bile hangir hangir guldum kendimi durduramadim :1:

Hadi gozun aydin canim,ben artik cocuk cocuk demiyorum
ahh canim insanin akli basina sonradan geliyor iste neyse saglik olsun napalim

Cok pismanim cook

Bende bebikimin eşyalarını yıkıyorum daha eksikler var en azından bu ellimde olanları yıkıp kaldırım dedim artık hastane çantamı hazirlicam bu hafta sonuna kadar

kizlar burda dis yaptiran varmi ,tr de yaptirdim porselen protez ama hic memnun degilim burda yapayim olmamis dedi doktorda hic guvenemiyorum dis bu yaa oyuncak degilki yap boz off cok kararsizim:50:

ay kucucuk kucucuk yikayip utuluycksin bide onu sekerlerinide yapicakmisin

Annem turkiyeye geliyo hazir aldiricam evet küçücük seyler el kadar cok tatlı iyi günlerde giydirmeyi nasip etsin rabim insallah

Ya birde hani bu giysilerin üstündeki etiketleri çıkarsam diyorum kasindirmasin

kizlar burda dis yaptiran varmi ,tr de yaptirdim porselen protez ama hic memnun degilim burda yapayim olmamis dedi doktorda hic guvenemiyorum dis bu yaa oyuncak degilki yap boz off cok kararsizim:50:

Canim bende hamile kalmadan once dişimi çektirdim doğumdan sonra yaptiricam ama aynı Dr da değil salak dolgu yaptı dolgusu düştü bile bakalim ama turkiye cok iyi dış konusunda

Burda porselen cok acaip pahaliya geliyor zaten, dis uzerind turkiye cok iyi durymda, burda dolgu yaptirmistim dolgu malzemesini damagimin icine tasirmis ilerde kist olabilirmis .. Burdaki disciden ben memnun kslmadim ama denk gelmek onemli tabi ki.. Iyil er i de vardir

Oglumu irm cektirdik ordan esim annesine ugramak istedi. Aksam yemegini orda yedik bir de yarin misafir gelicek bana tatlimi yaptim geldim sekerim :)

Cantani hazirlamaya koyulmussun, ben 7 aylik olunca hazirdi herseyim.. Sonradan iyice agirlasicaksin simdiden hazirla ne lazimsa

Back