- 18 Ekim 2009
- 3.947
- 108
- 163
Evet hazırlıyorum vallah su kramplar bir nefes aldırmıyor
Sonucları nezaman alicaksin
hemen aldik, Yarim saat icinde radyologla gorustuk. Beynindeki hasar biraz iyilesmis, 4 aylikken cekilmisti o zamankine gore daha iyi durumda dedi dr.
onemli olan cocugun durumu, gelisimi dedi. gorunen resme aldirmayin cocuk iyiyse iyidir dedi yani.
Muslumandi zaten, allahin gucunun herseyden ustun oldugundan bahsetti.
Ben de yuz buldum verdim veristirdim.
Oglum engelli olabilirdi ama iyi olma ihtimali de vardi. Neden bize bu ihtimalden hic bahsetmediler dedim. Soylendim durdum. Kocam da benim adima ozur diledi, karim zor seyler atlatti diedi. Cikinca da bi guzel azarladi beni
Oglum cok korkmus aglamis, esim de onunla girmis makinaya.. Ciktiginda uyuyordu ama hickiriyordu hala yavru kuzum...
elhamdulillah zeka problemi yok canim. tek sorunu bacaginda hafif bi kasilma olmasi. o da iyiye dogru gidiyor. ki zaten ben ona problem gozuyle bakmiyorum bile..
cmvnin beynine verdigi hasar zaten hamileligimin 8. ayindaki kontrolunde cikmisti.
o aya kadar beyni normal sekilde gelisti, normal olan beyne cmv yara gibi hasar verdi. beyninde leke seklinde gorunuyor bu hasarlar. ama iste dr azaldigini soyledi..
Kızlar benim karnım bayağı asagda niye boyle ya birde okadar şişmemiş
hamileyken calistinmi genelde calisan kadinlarin oyle oluyormus
Yokya ne calışması hem kucuk hemde asagda[
fizik yapindan dolayidir senin anlattiigin tarifte biri var o calismis 7.aya kadar ondan gobegi asaya dogruymus
Kızlar benim karnım bayağı asagda niye boyle ya birde okadar şişmemiş
Cococugum oglum19 aylik. Gec yurumesi sorun degil, gec yuruyen bir cok bebek var.. Hatta prematuremin oglu da benimkiyle yasit sayilir, gecen gun yurudugunu soyleyip sevincini paylasmisti.. Hatta kayinpederimde 2 yasindan sonra yurumus, cok korkakmis diyorlar..
yani onemli olan yurumesini engelleyecek bir problem olmamasi, inafindan, korkusundanyurumuyorsa inadi kirilana kadar yurumesin,iyi olsun yeterki.. Gec yurumesiproblem degil..
Herhalde on kelime.biliyordur.. Cogunlukla anlamsizca seyler soyleyip bebek diliyle muhabbet ediyor..
ogrendigi son kelime au revoir :) ova ova demeye basladi :)
:) yurur o arkasim cocuguda cok korkakti her yere tirmaniyor guzel adimlar atiyor yurusun diye birakinca hemen sana tutunuyordu bir ayda korkusunu yenip yurumeyi basarmis kendi kendine koltuk kenarlarinda falan geziyorsa cok yakinda yurur seninkide
Hosbuldum saol evet fransadanim doguma büyüme...
Sen gelin geldin galiba ,baya pismansin herhalde burdada gelenlerin cogu pişman
Nerelisin bacim?
Evet gelin geldim. Evet pismanim,yabanci ulke,yabanci insanlar.. Yapamiyorum..
Nevsehirliyim ama ankarada buyudum sen nerelisin canim ?
Hangi région dasin fransada
Aslinda esinle iyiseniz seni anliyosa alismaya pek sorun olmaz diye dusunuyorum...
Hmm burda nevsehirli var tanidigim :) bnde aksarayliyim... 74 de kaliyorum... Ya sen
selam kizlar nasilsiniz?ogluma tuvalet egitimi veriyorum 5 gundur korkudanmidir nedir kabiz oldu kakasini yapmiyor artiknormalde gunde en az 2-3 kere yapan çocuk 5 gundur yapmiyor...fitil aldim normalde çok iyi gelir hemen yaptirirdi onlada yapamadi...bol bol su , meyve suyu, lif içeren gidalar ve sebze veriyorum ama olmuyor olmuyor çildiricam psokolojik sanirim ne yapsam sasirdim...bir fikri veya önerisi olan varmi acaba aranizda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?