• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fransada Yasayanlarin Sohbet Topigi de Olsun mu ? (:

balik ne anlama gelir bilmiyorum ama guzel gibi, berrak su gormek iyidir derler ya..

evet kimse girmiyor gercekten de, hele ben kendimi buranin bekcisi goruyorum artik yani :)

ben mutfak islerine hic usenmem, hele konu tatliysa :) ama cocuk oldugundan beri ugrastirici seyler yapamiyorum pek.. yoksa incik cincik marmelatli kurabiyeler, ugrastirmali suslemeli pastalar yapmak bana zevk veriyor :)
zaten simdi rejimdeyim diye pek birsey yapmak istemiyorum yapinca da limonlu pelte gibi hafif seyleri tercih ediyorum mecburen..

kizimla bizde burdayiz iyi geceler kizlar:emir_bebek:

baktim cok seker bisey ben yanima besik alirim heralede evde oda yok olsa yapardim bi cekmece aliyim birde bessik diyorum izne gittigimizde 3 aylik olucak orda belki erkenden cinsiyetini ogrenirsem alisveriisini yapar gelirim nevresim takimini lazim olacak tum esyalarini

Coco sen bilirsin ama cok erkenden fazla birsey alma bence.. Ama alicaksan da turkiyeden uyku seti al.. Bi de Hatane cikislari turkiyede daha guzel oluyo..

Imran park yatakta yatiyor, ben iyisinden aldim kismetse uzun sure kullanabilir.. Sonra katlanip bir cantaya giriyor hic yer tutmuyor. Fransanin minik evleri icin ideal

İyi gcler hosgeldin canim tanışma fırsatımız olmadı heralde Allah yavrunu sana bağışladı benim kizim olucak Allah izin verirse
Bebegin nakadarlik?

tesekkur eederim canim cumlemizinkini insallh,sizleri gormek bebiisim 7 haftalik daha sizi gorunce o gunlerdeki heyecanim geliyo aklima kiymetini bilin cok guzel telaslar:21:;simdide boyle dizimde salliyom:ssz:

yok oyle kiyafet falan almiycam misal fransada banyo yaptirirken kullanilan bir tul var ondan burda yok onu cam rendeyi falan alicam

Back