• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fransada Yasayanlarin Sohbet Topigi de Olsun mu ? (:

evdeki yurume bandini kullanmiyosan bisikleti alip da napicaksin :)
bizim tasinma isi yattigi icin yurume bandi da suya dustu..
ama eger koltuklarimiz satilirsa kose takimi almak istiyoruz, yerden istifade etmek icin, boylece yurume bandini evime alabilirim belki. zaten yukari dogru katlaniyor. kullanmadigimda, eve gelen oldugunda katlarim nolcak... su koltuklar bi satilsin da bakariz insallah..
sen koltuklarini le bon coin a verdin mi satis icin? :44:

Yok daha vermedim,senin koltuklara teklifler geliyo mu ?
Ben daha vericem,bide obur haftaya auto ecole den 10 saat alicam..
Bisikletle karin kaslari gucleniyor ya ondan :1:

Kızlar nbr nasilsiniz ben iyim ama kalçam cok kötü agriyo bacağımı hareket etiremiyirum cok kötü
Coco migde bulantilari basladimi?

koltuklari satisa koymak icin ben israr etmistim bayagi pahaliya koymustum ilgilenenler oldu ama hep son fiyat bu mu diye sordular. simdi ayni evde kaldigimiz icin esim dedi ki paraya bakmayalim ustune ekleriz gerekirse dedi, kullanisli birsey alalim dedi..
dun gece fiyatta degisiklik yaptik. bu gun tekrar ilk sayfada yeni fiyatiyla cikti.. bakalim satilir insallah..

lapinu gecmis olsun, niye agariyo acaba..

koltuklari satisa koymak icin ben israr etmistim bayagi pahaliya koymustum ilgilenenler oldu ama hep son fiyat bu mu diye sordular. simdi ayni evde kaldigimiz icin esim dedi ki paraya bakmayalim ustune ekleriz gerekirse dedi, kullanisli birsey alalim dedi..
dun gece fiyatta degisiklik yaptik. bu gun tekrar ilk sayfada yeni fiyatiyla cikti.. bakalim satilir insallah..

lapinu gecmis olsun, niye agariyo acaba..

Hmm anladim.. insallah.. Bende resimleri cekip koyucam

Kızlar nbr nasilsiniz ben iyim ama kalçam cok kötü agriyo bacağımı hareket etiremiyirum cok kötü

Gecmis olsun tatlim,ya bise sorcam her hamilelikte gogusler sisip gogus uclarinda agrimi olmak zorunda :26:

Hamilelik etkileri herkeste farkli olbilir..

Genelde herkes belirtilerin basinda bunu yazmista ondan sordum..
Bu ay hic kafama tamadim olucak diye hatta ilacimida almadim kac aydir kullaniyorum bu ay kullanmiycam doktorun bi b..k bildigide yok zaten..
Adetin 2. gunu gitmem gerekiyormus bisey icin ama ne oldugnu bilmiyorum :44:
Biktim iyce dusunmekten yoruldum pes ettim bende

Ay neblim resmen kilitleniyorum kipratamiyorum bacağımı

Ruzgargulu canim benim hiç agirmadi şişmedi hasaslasmdi göğüslerim

Genelde herkes belirtilerin basinda bunu yazmista ondan sordum..
Bu ay hic kafama tamadim olucak diye hatta ilacimida almadim kac aydir kullaniyorum bu ay kullanmiycam doktorun bi b..k bildigide yok zaten..
Adetin 2. gunu gitmem gerekiyormus bisey icin ama ne oldugnu bilmiyorum :44:
Biktim iyce dusunmekten yoruldum pes ettim bende

Adet olman tarih nezaman

yok daha canim hic baslamadi benimki bulanmiycakmi ne yarin randevu var ona gidicez ilk randevuda alttanmi bakarlar karindanmi aceba sen nasilsin bebis napiyor tekmeliyormu epidural olucakmisin esim masaj yapsin bacagina falan iyi gelebilir altina yastik koy ayaginin bide

yok daha canim hic baslamadi benimki bulanmiycakmi ne yarin randevu var ona gidicez ilk randevuda alttanmi bakarlar karindanmi aceba sen nasilsin bebis napiyor tekmeliyormu epidural olucakmisin esim masaj yapsin bacagina falan iyi gelebilir altina yastik koy ayaginin bide

İlk randevuda Altan bakicak froti yapiyo makina gibi birsey birakicak icine sivi alicak hani mantar infection varmi diye sonrada ekoya yolar ama senin bebek kucuk daha birkaç hafta beklemeni soylebilirdi
Hamilelikte mantar falan cok oluyo oyuzden cok dikkat et kan tahlilini götürmeyi unutma

İlk randevuda Altan bakicak froti yapiyo makina gibi birsey birakicak icine sivi alicak hani mantar infection varmi diye sonrada ekoya yolar ama senin bebek kucuk daha birkaç hafta beklemeni soylebilirdi
Hamilelikte mantar falan cok oluyo oyuzden cok dikkat et kan tahlilini götürmeyi unutma

eco ultrasyonmu oluyor

Back