• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fransada Yasayanlarin Sohbet Topigi de Olsun mu ? (:

dun minik gece kusu kizimin sayesinde tam aradigim yeri buldum artik buranin mudavimiyim bende ..nerdeyse cogu sayfayi okudum kendimden birseyler buldum ..8.5 yildir frdeyim cok zorluklar cektim cok seyler yasadim ama artik alismaya basladim sanirim:1: sizi gordugume coooooooook sevindimmm:54:

dun minik gece kusu kizimin sayesinde tam aradigim yeri buldum artik buranin mudavimiyim bende ..nerdeyse cogu sayfayi okudum kendimden birseyler buldum ..8.5 yildir frdeyim cok zorluklar cektim cok seyler yasadim ama artik alismaya basladim sanirim:1: sizi gordugume coooooooook sevindimmm:54:

Hosgeldin canimm..
Bende nickini gordum de sohbete katil diyecektim :ssz::16:
Neresindesin fransanin ??

hosbulduk canim 01 bolgesindeyim ben lyona 1 saatlik mesafedeyim simdilik biraz kestireyim kucuk bebegimle sabahliyoruz cunku hazirlik yapayim :1:

pembe hos geldin.. allah basgislasin minigini, cok minikmis daha :)

kizlar bizim komisyon sonuclandi ve o ev icin baska bir aileyi daha oncelikle gormusler.. vel hasil, oturduk oturdugumuz yere..
sonucu bekliyordum temizlik yapmak icin, madem tasinmiyoruz temizlik yapmam gerekiyor.. pazartesi oglum irm cekilecek insallah, sali gunu baslayayim en iyisi

pembe hos geldin.. allah basgislasin minigini, cok minikmis daha :)

kizlar bizim komisyon sonuclandi ve o ev icin baska bir aileyi daha oncelikle gormusler.. vel hasil, oturduk oturdugumuz yere..
sonucu bekliyordum temizlik yapmak icin, madem tasinmiyoruz temizlik yapmam gerekiyor.. pazartesi oglum irm cekilecek insallah, sali gunu baslayayim en iyisi

Hayirlisi olsun canim..
Kolay gelsin,buyuk temizlikmi yapacaksin ?

Hayirlisi olsun canim..
Kolay gelsin,buyuk temizlikmi yapacaksin ?

hayirlisi olsun tabii.. saglik olsun..
evet evet buyuk temizlik. camlari, mutfak dolaplarimi silerim iste ev kucuk olunca temizleyecek fazla birsey de olmuyor. cocuk olmadan once 1 gunde heryeri bitirirdim..
kocamla ufak evimize dair yeni kararlar aldik :) insallah onlar gerceklesirse daha iyi olur..

bu gun esimle hasta ziyaretine gittik. 40 yasinda akciger kanseri, hastaligi son asamadaymis artik her an vefat edebilir yani.. karisinin agzini bicak acmiyo, perisan haldeler..allah kensdisine sifa, aileinesabir versin... cok zor..
saglik olsun yeter, gerisi muhim degil aslinda ama istiyoruz iste..

Son düzenleme:
hayirlisi olsun tabii.. saglik olsun..
evet evet buyuk temizlik. camlari, mutfak dolaplarimi silerim iste ev kucuk olunca temizleyecek fazla birsey de olmuyor. cocuk olmadan once 1 gunde heryeri bitirirdim..
kocamla ufak evimize dair yeni kararlar aldik :) insallah onlar gerceklesirse daha iyi olur..

bu gun esimle hasta ziyaretine gittik. 40 yasinda akciger kanseri, hastaligi son asamadaymis artik her an vefat edebilir yani.. karisinin agzini bicak acmiyo, perisan haldeler..allah kensdisine sifa, aileinesabir versin... cok zor..
saglik olsun yeter, gerisi muhim degil aslinda ama istiyoruz iste..

Allah cektirmesin,imanla son nefesimizi vermeyi nasip etsin bizlere..
Tabi ki saglik en onemlisi.. 1 dakikayi bile geriye alamiyoruz..
Vaktimizi allah icin birseyler yaparak gecirebilsek keske surekli.. Nefsimizi yenebilsek keske her an..

limonlu pelte yaptim gece gece, konu girtlak oldu mu hic usenmem :56:
tam yaz tatlisi deneyin siz de eksi seviyorsaniz mutlaka hosunuza gider..

limonlu pelte yaptim gece gece, konu girtlak oldu mu hic usenmem :56:
tam yaz tatlisi deneyin siz de eksi seviyorsaniz mutlaka hosunuza gider..

Ay gece gece nasil usenmedin kiz..
Ben bogazima hic duskun degilim,canim bise istese amaan derim.. Genelde canim cok birseyde istemez evlendikten sonra bogazdan dustum :1:

Artik herkes terketti desenize burayi :31:
Ruyamda surekli balik goruyorum ya hep balikmi gorur bi insan ruyasinda.. :44:
Canli balik yani suda yuzen,yoksa gecenki balik muhabbetiyle alakali deil :1:

Son düzenleme:
balik ne anlama gelir bilmiyorum ama guzel gibi, berrak su gormek iyidir derler ya..

evet kimse girmiyor gercekten de, hele ben kendimi buranin bekcisi goruyorum artik yani :)

ben mutfak islerine hic usenmem, hele konu tatliysa :) ama cocuk oldugundan beri ugrastirici seyler yapamiyorum pek.. yoksa incik cincik marmelatli kurabiyeler, ugrastirmali suslemeli pastalar yapmak bana zevk veriyor :)
zaten simdi rejimdeyim diye pek birsey yapmak istemiyorum yapinca da limonlu pelte gibi hafif seyleri tercih ediyorum mecburen..

balik ne anlama gelir bilmiyorum ama guzel gibi, berrak su gormek iyidir derler ya..

evet kimse girmiyor gercekten de, hele ben kendimi buranin bekcisi goruyorum artik yani :)

ben mutfak islerine hic usenmem, hele konu tatliysa :) ama cocuk oldugundan beri ugrastirici seyler yapamiyorum pek.. yoksa incik cincik marmelatli kurabiyeler, ugrastirmali suslemeli pastalar yapmak bana zevk veriyor :)
zaten simdi rejimdeyim diye pek birsey yapmak istemiyorum yapinca da limonlu pelte gibi hafif seyleri tercih ediyorum mecburen..

Bende bu gece sabahlayim bari burda esim gec gelecek yine..
Bende yapmayi seviyorum yemekten cok,esim cok sever tatlilari ona yaparim..
Ben yesem coktaan kilolari almistim :)

ya ruzgargulu, biraz da bunye meselesi. inanki fransada ben de cok yemiyorum. zaten vucudum kilo almaya cok elverisli, annem haric bizim sulale kadinlari kiloludur..
turkiyeye gidince istahim aciliyo tamam ama fransa da rejim yapmasam bile yedigim seyler sinirli, fazla yemiyorum ama bu hareketsizlik yuzunden illaki kilo aliyorum.
ben cok yesem davula donerdim gercekten. gene de allahtan geldim geleli hamilelik (haric cok sukur:) 40 bedeni asmadim. bu da iyi birsey degil mi :)

ya ruzgargulu, biraz da bunye meselesi. inanki fransada ben de cok yemiyorum. zaten vucudum kilo almaya cok elverisli, annem haric bizim sulale kadinlari kiloludur..
turkiyeye gidince istahim aciliyo tamam ama fransa da rejim yapmasam bile yedigim seyler sinirli, fazla yemiyorum ama bu hareketsizlik yuzunden illaki kilo aliyorum.
ben cok yesem davula donerdim gercekten. gene de allahtan geldim geleli hamilelik (haric cok sukur:) 40 bedeni asmadim. bu da iyi birsey degil mi :)

Kiloyu korumak onemli elbette.. Bende cok yemem ama alirim hareketsizlikten,sonrada dengelerim..
Yurume bandi var daha hic duzenli kullanmadim,esimde almisti ben istedim diye.. Off su usengecligi yenip hareket yapmam lazim.. Bisiklet alcam bide :44:

Kiloyu korumak onemli elbette.. Bende cok yemem ama alirim hareketsizlikten,sonrada dengelerim..
Yurume bandi var daha hic duzenli kullanmadim,esimde almisti ben istedim diye.. Off su usengecligi yenip hareket yapmam lazim.. Bisiklet alcam bide :44:[/QUOTE

evdeki yurume bandini kullanmiyosan bisikleti alip da napicaksin :)
bizim tasinma isi yattigi icin yurume bandi da suya dustu..
ama eger koltuklarimiz satilirsa kose takimi almak istiyoruz, yerden istifade etmek icin, boylece yurume bandini evime alabilirim belki. zaten yukari dogru katlaniyor. kullanmadigimda, eve gelen oldugunda katlarim nolcak... su koltuklar bi satilsin da bakariz insallah..
sen koltuklarini le bon coin a verdin mi satis icin? :44:

Son düzenleme:
Back