Fransada Yasayanlarin Sohbet Topigi de Olsun mu ? (:

bence hatayi farkli doktora gitmekle yapmissin basladigin adamdan sasmiycaksin herseye en basindan baslatir oburu seni deli eder kendi doktorundan sasma o her asamaini seninle birlikte gordugu icin daha iyi bilir

Ben mecbur kaldim baska dr à gittim cunku burdaki gittigim hastane Paris gibi degil paristeki hastane cok iyi biryerki béni kendi drum oraya gonderdi mecbur gittim yani.o hastane ve drlari cok iyidi

Insan herseyden huylaniyo ben cok yiprandim gercekten cogu zaman eko dosyasiyla bebegin dosyasiyla yatardim gece gunduz onlarla beraber artik olucak gibi degildi kafayi yicektim

heh iste, benimki surkli o durumda. kut diye uyuyor hemen, cocuga yardim edemior, hic birsey yok.. isci bizimkilir de tutmuyor ooylleee gecinip gidiyoruz,
isci tutmaniz iyi olur, bebek gelirken kocni yaninda istiyeceksin, hormonlarin tavan yapicak falan.. zor yani

ben onu hep yanimda istiyorum allahtan isyeri evin altinda dogumda besgun hastanede yattigimda kapaticak bir ayda bu yaz izne gidince kapaticak zaten isciye guvenmez esim onun musterileri cok onemlidir musteriyi elaman kacirir diye odu kopar

ben onu hep yanimda istiyorum allahtan isyeri evin altinda dogumda besgun hastanede yattigimda kapaticak bir ayda bu yaz izne gidince kapaticak zaten isciye guvenmez esim onun musterileri cok onemlidir musteriyi elaman kacirir diye odu kopar

evet iscilere kimse guvenmiyor..

napalim kosusturmaca..sen napiyorsun?
kimse gelmiyor mu bu gun, saatiniz gelmedi mi daha :)

Benim esim bu hafta icin hep izinliydi ben de ara sira ugruyodum,bugunde calisiyo gec gelir.. Bende nette takiliyorum iste,namaz kilcam birazdan da.. Ne olsun ya hic bi is yapmadim evdeyim iste

ruzgargulu sen niye hep evdesin, hic arkadasin yok mu? ya da insan korkunu yenip magazalara gidebilirsin.. hep evdemisin? eltinle pek anlasamiyordunuz galiba :26:
gerci ben de genelde evdeyimdir, oyle dedigime bakma :)

ruzgargulu sen niye hep evdesin, hic arkadasin yok mu? ya da insan korkunu yenip magazalara gidebilirsin.. hep evdemisin? eltinle pek anlasamiyordunuz galiba :26:
gerci ben de genelde evdeyimdir, oyle dedigime bakma :)

Yok hep evde degilim,geziyorum arkadaslarimla.. Ama surekli degil.. Evimde kalmayi daha cok seviyorum genelde..
Insan korkum o kadar asiri degil :)
Gidiyorum elbette kendim trenle otobusle her yere giderim..
Ama cok gezmeyi sevmem..

prematurm kardesin geldi mi?

benim trene binmeme kocam hayatta izin vermez
ama gecen yaz beraber istanbulu trenle fethetmistik.. en son cocukken yolculk ettigimi hatirliyordum tutturdum trenle gidelim diye
ilahi dinlemeyi ben pek sevmemmm link yollsana bakimim senin dinlediklerin guzel mi

Kardesim geldi canım..... Carsamba gunu ve şimdi ablamla kardesim şimdi aniden geldi ben buraya yazarken....sok oldum aniden hepimiz bir koltuğa yayıldık hastayimda neyse size devam bizde 3 kardes uzun yıllar sonra yanyandayiz keske 4.kardes abimde olsaydı tam olurdu neyse iyi gclr bizim burdaki sohpet sabaha kadar bitmez yan taraftaki komşunun kızını ayarlicaz kardesime kusmetse damadı yarın susleyip pusleyip gelin adayiyla arasını yapacaz iyi gclr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…