- 31 Temmuz 2015
- 320
- 159
-
- Konu Sahibi Minnakperim
O var mı onu bile bilmiyorum bir bakayım yine de hafta sonu teşekkür ederim :)Aktara danis
İnsanı cır cır yapan bir tohum felaket yani bizzatNedir bu tohum ? Cok onemli birsey mi ? Merak ettim sadece.
İnsanı cır cır yapan bir tohum felaket yani bizzattest edilip onaylan di
Zayıflama amaçlı kullananlarda var hemoroit için kullanan da sorunu ney bilmiyorum ama o tohum beni 12 saat mahvetti diyebilirim tohumu aldıktan iki üç saat sonra etkisi sürüyor ben o yüzden sınavıma gidememistimTeşekkürler bilgi için.Konuyu açan kabız galiba.Ona da geçmiş olsun.Kuru kayısı önerebilirim ben de.
Ben Fransa'da yaşıyorum geleli 1,5 yıl olcak tam olarak bilmiyorum böyle şeylerin olup olmadığını veya nerde olabilceğini. Acı çehre Tohumunu burada bulabilir miyim ? Nerelerde olabilir ? Fransa'da yaşayan arkadaşlar bilirler mi acaba ?
Kayısı bile kâr etmiyor o kadar ki :) sağolunTeşekkürler bilgi için.Konuyu açan kabız galiba.Ona da geçmiş olsun.Kuru kayısı önerebilirim ben de.
Evet resimdeki ona benziyor ben ilacını daha önce görmemiştim . Tohum olarak biliyordum . Eşimin Fransızcası iyi ben daha pek konuşamıyorum . Teşekkür ederim belki bu yaraya bilir ilacını soralım eczaneye teşekkür ederim bu işe yaraya bilirBizdeki gibi acikta satilmiyor bu tür seyler diye biliyorum. Büyük eczanelerde bulabilirsiniz belki. Hatta siparis üzerine bile getiriyorlar. Fransizcaniz yeterli mi sormaya? Ya da online siparis verebilir misiniz? Latince ismi Rhammus catharticus, biraz arastirdim. Yalniz bizim forumlarda zayiflama amacli kullanildigini okudum ishal yapiyormus.
https://www.santi-shop.eu/products/500x500/BV/BV032.jpg
https://www.santi-shop.eu/fr/p949-Rhamnus-frangula-Teinture-mere-de-Bourdaine-bio-Biover.html
Bu mudur aradiginiz??
Evet ailemde gönderebilir ben eğer burda. Bulabilirsem alayım dedim beklemeyeyim diyetürkiyeden kargo ile getirtebilirsin
Evet ailemde gönderebilir ben eğer burda. Bulabilirsem alayım dedim beklemeyeyim diye
Evet eczane oluyor yazdığınız yer evet benimde hiç öyle gözüme aktar gibi yerler takılmadı diye bilemedim ama eczane de aklıma gelmedi eczane ( parapharmacie ) soracağım teşekkür ederimFransada oyle pek aktar gibi yerler bulamazsiniz, ``parapharmacie`` lere bakmaniz lazim hani buyuk eczaneler oluyorya hem ilac, hem kozmetik hem bitkisel seyler satiliyor. Ustte arkadas resimlerini yollamis latince adiyla eczane calisanina gosterirseniz anlar, yada online siparis edin cok pahali degilmis. Bitkinin adi ``La Bourdaine`` .
parapharmacie` den kabizlik icin baska bitkisel urunlerde sorabilirsiniz belki size baska seyde onerebilirler.
gecmis olsun.