Fransa'da Bulabilmek yada bulamamak ...

Minnakperim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2015
320
159
Ben Fransa'da yaşıyorum geleli 1,5 yıl olcak tam olarak bilmiyorum böyle şeylerin olup olmadığını veya nerde olabilceğini. Acı çehre Tohumunu burada bulabilir miyim ? Nerelerde olabilir ? Fransa'da yaşayan arkadaşlar bilirler mi acaba ?

Teşekkürler bilgi için.Konuyu açan kabız galiba.Ona da geçmiş olsun.Kuru kayısı önerebilirim ben de.
Zayıflama amaçlı kullananlarda var hemoroit için kullanan da sorunu ney bilmiyorum ama o tohum beni 12 saat mahvetti diyebilirim tohumu aldıktan iki üç saat sonra etkisi sürüyor ben o yüzden sınavıma gidememistim

Ben Fransa'da yaşıyorum geleli 1,5 yıl olcak tam olarak bilmiyorum böyle şeylerin olup olmadığını veya nerde olabilceğini. Acı çehre Tohumunu burada bulabilir miyim ? Nerelerde olabilir ? Fransa'da yaşayan arkadaşlar bilirler mi acaba ?

Bizdeki gibi acikta satilmiyor bu tür seyler diye biliyorum. Büyük eczanelerde bulabilirsiniz belki. Hatta siparis üzerine bile getiriyorlar. Fransizcaniz yeterli mi sormaya? Ya da online siparis verebilir misiniz? Latince ismi Rhammus catharticus, biraz arastirdim. Yalniz bizim forumlarda zayiflama amacli kullanildigini okudum ishal yapiyormus.

Bu mudur aradiginiz??

Son düzenleyen: Moderatör:
Bizdeki gibi acikta satilmiyor bu tür seyler diye biliyorum. Büyük eczanelerde bulabilirsiniz belki. Hatta siparis üzerine bile getiriyorlar. Fransizcaniz yeterli mi sormaya? Ya da online siparis verebilir misiniz? Latince ismi Rhammus catharticus, biraz arastirdim. Yalniz bizim forumlarda zayiflama amacli kullanildigini okudum ishal yapiyormus.

https://www.santi-shop.eu/products/500x500/BV/BV032.jpg
https://www.santi-shop.eu/fr/p949-Rhamnus-frangula-Teinture-mere-de-Bourdaine-bio-Biover.html

Bu mudur aradiginiz??
Evet resimdeki ona benziyor ben ilacını daha önce görmemiştim . Tohum olarak biliyordum . Eşimin Fransızcası iyi ben daha pek konuşamıyorum . Teşekkür ederim belki bu yaraya bilir ilacını soralım eczaneye teşekkür ederim bu işe yaraya bilir

Evet ailemde gönderebilir ben eğer burda. Bulabilirsem alayım dedim beklemeyeyim diye

Fransada oyle pek aktar gibi yerler bulamazsiniz, ``parapharmacie`` lere bakmaniz lazim hani buyuk eczaneler oluyorya hem ilac, hem kozmetik hem bitkisel seyler satiliyor. Ustte arkadas resimlerini yollamis latince adiyla eczane calisanina gosterirseniz anlar, yada online siparis edin cok pahali degilmis. Bitkinin adi ``La Bourdaine`` .

parapharmacie`
den kabizlik icin baska bitkisel urunlerde sorabilirsiniz belki size baska seyde onerebilirler.
gecmis olsun.

Fransada oyle pek aktar gibi yerler bulamazsiniz, ``parapharmacie`` lere bakmaniz lazim hani buyuk eczaneler oluyorya hem ilac, hem kozmetik hem bitkisel seyler satiliyor. Ustte arkadas resimlerini yollamis latince adiyla eczane calisanina gosterirseniz anlar, yada online siparis edin cok pahali degilmis. Bitkinin adi ``La Bourdaine`` .

parapharmacie`
den kabizlik icin baska bitkisel urunlerde sorabilirsiniz belki size baska seyde onerebilirler.
gecmis olsun.
Evet eczane oluyor yazdığınız yer evet benimde hiç öyle gözüme aktar gibi yerler takılmadı diye bilemedim ama eczane de aklıma gelmedi eczane ( parapharmacie ) soracağım teşekkür ederim

Kayısı bana da fayda etmiyor. Acı Çehre gerçekten çok etkili. Kendimi bildim bileli bağırsaklarim sorunludur. Bana en çok etki eden acı Çehre tohumu. Ama bir kez kullandım, 12 saat lavabodan cikmamistim. Size tavsiyem aktardan açık şekilde bulabilirseniz o şekilde alın. Ambalajlı veya sişede olanlar etkili olmuyor.
Ayrıca şu anda hamileyim demir ilacı kullanıyorum ve ilaç bende kabızligi çok artırdı. Akşamdan 2 kuru kayisiyi doğrayıp üstüne kaynar su koyuyorum. Sabah kalktığımda aç karnına, suyu içip kayısı lari da yiyorum. Bana faydası oldu, kayısıyı sade yemekten daha etkili. Denemeni tavsiye ederim

X