Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende fransadayim parisde
selam arkadaslar sizinle tanismak icin sabirsizlaniyorum beni de araniza alin
Cappadocia canim merhaba evet okullar tatildi islerimde vardi, bende bugun Fransiz kartimi ve pasaportumu aldim, islerim yogundu ugrayamadim kulube gorusmek uzere opuyorum sevgilerimlea.s.
Sehrazati aramiza aldik bile merak etme canim.
Tuba'da bir sure sonra umarim kulube ugrayip birseyler yazar simdi isleri yogundur
faircem hosgeldin canim, bende seninle tanismak isterim canim, kendini biraz tanitirmisin , ne zamandir burdasin , fransanin neresindensin, optum a.s.a.s.a.s.
aysecik kartini ve pasaportunu almana cok sevindim , bende kartimi aldim ama pasaportu alamadim basvururken acte naissance aslini istiyolar bana sadece bi tane verdiler ve kaybetmememi yoksa bidaha vermiceklerini soylediler bu yuzden pasaporta bas vuramadim sen nasil yaptin sendendemi aslini istediler, ve ne kadar para istiyolar, optum canim a.s.a.s.a.s.
Cappadocia guzel dileklerin icin tesekkurler canim, benim 10 yillik oturumum vardi ama ben Fransiz vatandasligi icin muracaat etmistim yeni yilda haber gelmisti kabul edilmisti dunde gidip yeni kartimi aldim hayirlisi olsun diyelim, kart almak icin ugrasan arkadaslarimada kolay gelsin, hersey herkesin gonlundeki gibi olur insallah, birde is bulursam cok mutlu olacagim tek eksigim o kaldi, hayirlisinla birde ise girersem iyi olacak,
sevgilerimle opuyoruma.s.
oh ne guzel butun ugraslarina degdi yani simdi aldin fransiz karti eline ,merak etme bence sana iste hemen bulur artik fransiz oldun, canim he hangi bi meslegn varmi ,yoksa normal bi ismi
evet kagit isleriyle ugrasmak bi mesele valla ,herkese kolay gelsin
sen aldin hayirlisiyla darisi basvurcaklara veya bekleyenlere
optum canim gorusuruz yinea.s.
Cappadocia canim seninde yazdigin gibi insallah iste bulurum, ben bekarken Yonetim Kurulu -Genel Mudur sekreterligi ve muhasebe sigotacilikla ilgili calistim ama burada boyle bir imkanim olursa iyi olur kismet diyelim, sevgilerimle opuyoruma.s.
haklisin cappadocia cim:) sen neler yaptin bu arada ehliyet kursuna devammi?
ehliyetime fazla gidemedim insallah bugun gidicem ama fazla cikarcam kesin biraz dalginim ,bide 1 hafatdir gitmirum boyle ara uzatinca unutuyorumbazen ama yinede gitmeden aldigi notlari gorden geciriyoru bu faydali oluyo,bakalim insallah aliriz
sen ne yaptin canim ,verdigim tarifi uyguladinmi iyi oldumu:roflol: kesin guzel olmustur
cevap lutfen:roflol:
hadi optum canim gorusuruzza.s.a.s.
alirsin alirsin insallah canim. yaparsin seeeen :)
ayy canim yaaa o ne tarifti oyle!!! sahane , muhtesem, diyecek kelime bulamiyorum!! hem super hem pratik; tam benlik!! parmaklarimizi yedik esimle :dance: cok tesekkur ederim ayrica o gun beni ne yemek yapsam derdinden kurtardin :)
opuyorum fistik!
sevindim kiz tarifi begendine ,sende kesin iyi yapmisindirki guzl olmus ,bundan sonra yaparsin artik ,evet pretik bisey ,bazen yeksiz kaldiginda yaparsin:roflol:
kiz bugun ehliyete giderken gectim seni ordan canim ya parise giderken hangi sagdami soldami baktim ama okadar bina varki orda insan bilemiyo hangisi oldunu
ben sana dedim bi turk bayragi salla diyee:roflol:
valla bakiyorum binalara aceba bumu bumu diye ,sizin binanin distan gorunusu nasil farkli farkli var
neyse optum canim ehliyetimde iyidi 2 derstede 8 yanlis yaptim hadi tekrardan gorusuruzzzza.s.a.s.
insallah bulursun ,belki boyle imkanin olabilir ama bence bu melegi burda yapmak icin super bi dil gerekli sanirim fransizcan iyi ,insallah meslegin olmasada guzel duzgun bisey bulursun ,cocukta buyumus artik ,evde oturmakta zor calismak gibisi yok valla ,senin en cok icinden gecen meslegin uzerine bi is bulmakmi
optum canim gorusuruz a.s.a.s.