sagol canim, optun hemen keyfim:dance: yerine geldi bak,su direksiyon moralimi cok bozuyo zamanda azaliyo yakinda bildigimide unutacagim diye korkuyorum,
canim iyi bi haberimde var staj buldum yakinda baslicam biraz evden uzaklasmak iyi gelir belki cok fazla degil ama olsun, bu arada cok guzelmissin benden guzelsin kiskandim seni kiz, bahsettigin dergiyede netten baktim guzel seyler var ama benim burda o dergiyi bulmam biraz zor, sen neler yapiyorsun canim, optum gorusuruz a.s.a.s.a.s.
bak sevindim moralin duzeldine ,ne zaman girceksin direksiyon sinavina ,benide haberdar et ha bak merak ettim sir bizede gelcek nasil olsa :)
ne uzerine staj gorceksin canim valla sevindim kimseyi evde oturmasini tavsiye etmiyorum ,ne guzel biseylerle ugrairsin
ay merci canim eh biraz guzelim sende koyda resmini gorelim bakalim ben eminim benden guzel olduna
bak canim benim dedigim dergi ,ben burda dergi satan yerlerde ,tabac varya orda falan olabilir,ben burda espace temps orda devamli goruyorum ,yani sen drgi satan yerlere bak hobi bolumunde oluyo
bide kumascilarda burda dergisinin icndeki modelleri tek tek kaliplarini satiyolar ,bi kumascidan gidip model kitabina bakip onun kalibini satin alabilirsin
ama simsi stajdasin insallah yardimciolabilirim
bende almanyada annemin yanidaydim bikacgun moralim iyi degildi duzeldi ,bende cok optum canim gorusuruza.s.