• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fransa Paylasim Alani (Tanisma)

sagol canim, optun hemen keyfim:dance: yerine geldi bak,su direksiyon moralimi cok bozuyo zamanda azaliyo yakinda bildigimide unutacagim diye korkuyorum,
canim iyi bi haberimde var staj buldum yakinda baslicam biraz evden uzaklasmak iyi gelir belki cok fazla degil ama olsun, bu arada cok guzelmissin benden guzelsin kiskandim seni kiz, bahsettigin dergiyede netten baktim guzel seyler var ama benim burda o dergiyi bulmam biraz zor, sen neler yapiyorsun canim, optum gorusuruz a.s.a.s.a.s.

bak sevindim moralin duzeldine ,ne zaman girceksin direksiyon sinavina ,benide haberdar et ha bak merak ettim sir bizede gelcek nasil olsa :)
ne uzerine staj gorceksin canim valla sevindim kimseyi evde oturmasini tavsiye etmiyorum ,ne guzel biseylerle ugrairsin
ay merci canim eh biraz guzelim sende koyda resmini gorelim bakalim ben eminim benden guzel olduna
bak canim benim dedigim dergi ,ben burda dergi satan yerlerde ,tabac varya orda falan olabilir,ben burda espace temps orda devamli goruyorum ,yani sen drgi satan yerlere bak hobi bolumunde oluyo
bide kumascilarda burda dergisinin icndeki modelleri tek tek kaliplarini satiyolar ,bi kumascidan gidip model kitabina bakip onun kalibini satin alabilirsin
ama simsi stajdasin insallah yardimciolabilirim
bende almanyada annemin yanidaydim bikacgun moralim iyi degildi duzeldi ,bende cok optum canim gorusuruza.s.

kızlarrr morelim çok bozuk canım acıyor...
;(
vize vermediler anlamadık ne oldu yaa biliyorsunuz iş içinmiş gibi gelcektim n'oldu anlamadık yaa...acaba kayıtlarda abmın orda yaşadıgını mı anladılar dersiniz?
bız onu işin içine hiç karıştırmamıştık..
çok canım sıkkın şuan ordaydım ;(
çantalarımı bile hazırlamştım ya biletlerimde alınmıştı kesindi yanı olmamama ihtimali yoktu
artık çok zor gelmem off kızlarrr offf
pasaportumda red kaşesi var artık kolay kolay vermezler diyorum şimdi abım davaetiye gonderse diyecekler bı kız daha önce iş için başvurmuş şimdide abısının yanına gitmek istiyor diyecekler napcam ben
bana bir fikir verin lutfen
şimdiden teşk.

canim ya vallahi okadar uzuldumki okadarda heveslenmistin keskke gelebilseydi bende seviniyodum gelip gorursun diye
canim bence abinin burda kalmasiyla alakasi yoktur artik herseyi cok zorlastirdilar
abin tekrar istek gonderse iki istek arasinda alti aydan fazla olmasi gerek diger istege basvurmak icin
benimde sinir oldugum sadece red cevabi gonderiyolar nedenini yazmiyolar keske yazsalar bilinir
insallah canim gelirsin sonunda abin alti ay sonra sana yine istek gondersin bide oyle dene bakalim ne olcak ,cok cok zor burasi a.s.

kızlarrr morelim çok bozuk canım acıyor...
;(
vize vermediler anlamadık ne oldu yaa biliyorsunuz iş içinmiş gibi gelcektim n'oldu anlamadık yaa...acaba kayıtlarda abmın orda yaşadıgını mı anladılar dersiniz?
bız onu işin içine hiç karıştırmamıştık..
çok canım sıkkın şuan ordaydım ;(
çantalarımı bile hazırlamştım ya biletlerimde alınmıştı kesindi yanı olmamama ihtimali yoktu
artık çok zor gelmem off kızlarrr offf
pasaportumda red kaşesi var artık kolay kolay vermezler diyorum şimdi abım davaetiye gonderse diyecekler bı kız daha önce iş için başvurmuş şimdide abısının yanına gitmek istiyor diyecekler napcam ben
bana bir fikir verin lutfen
şimdiden teşk.

slm canim,cok uzuldum neden vermiyolarmis soyledilermi sana sanirim burda kalirsin diye vermediler, tek geldigin icin,ayrica hemende umidini kesme canim gun dogmadan neler dogar ama ikincide sen degilde ya abin davetiye gondersin yada bi patronla anlasip o seni davet etsin kabul olma ihtimali daha yuksek oluyo evet red kasesi vurmuslar ama bu ikinciyide red edecekler anlamina gelmez,uzme sen tatli canini,optum a.s.a.s.a.s.

merhaba karbeyaz nasılsın güzelim.inşallah vizemi alıp gelince tanışmak isterim uzak değiliz diyorsun.gezmeye gelirim bakarsın yanınaa.s kendine iyi bak öptüma.s.

slm canim,neden olmasin gelirsen tansiriz tabi ben gezdiririm seni:dance:,esin ne is yapiyo canim burda,optuma.s.a.s.a.s.

slm cappadocia nasilsin canim gorunmuyorsun bi kac gundur merak ettim,canim artik sohbete girebiliyorum keske karsilasabilsek inan seninle konusmayi cok isterim,optum

kız sen nerelerdesin haa??:oklava:

bak biraz kaybolum nasil ariyon beni degilmi aliskanlik yaptirdim kendimi:roflol:
canim ben almanyaya gittim annemin yanina bikac gun kaldim ancak girebildim is guc falan
sen nasilsin bakalim gorusmeyeli,daha gelmedimi tuba valla belli olmaz belkide o fransadadir:roflol:

slm cappadocia nasilsin canim gorunmuyorsun bi kac gundur merak ettim,canim artik sohbete girebiliyorum keske karsilasabilsek inan seninle konusmayi cok isterim,optum

merci canim iyim bikac gundur almanyadaydim annemin yaninda oyuzden yoktum,merak ettigin icin merci ,gerci sen olmasan bende merak ederdim
sevindim sohbet acildina ,sohbet odasi yaziyo orayami giriyosun, ben fazla nete takilamiyorum vaktim olmuyo ancak cevap yazip cikiyorum
sen ne yaptin gidiyomusun staja ,ne uzerineydi
optum canim tekrar gorusuruza.s.

bak biraz kaybolum nasil ariyon beni degilmi aliskanlik yaptirdim kendimi:roflol:
canim ben almanyaya gittim annemin yanina bikac gun kaldim ancak girebildim is guc falan
sen nasilsin bakalim gorusmeyeli,daha gelmedimi tuba valla belli olmaz belkide o fransadadir:roflol:

tabi alıştırıp alıştırıp kaçıyonuz tubayla ikiniz.iyi bakalım anneni ziyarete gittin ha.bende iyiyim be canım aynıyım ben tuba daha gelmedi yok kız daha fransaya gelmemiştir o 8 inde düğünü varya daha balayına gitmezlerse önümüzdeki hafta gider herhalde banabak görüşüpte bana hava atmayın tamammı bende gelecem dahajeyyar şaka tabi beni bekleyene kadar siz görüşün baksana daha benim geleceğim yok ben gelene kadar bastonlu kamburu çıkmış bi teyze olacam ben

moralini sakin bozma . ne diye vize basvurusu yaptin anlamadim.suanda bir yerde calisiyormusun .yanliz sakin ablanin yanina gidecem diye istekte bulunma.iksiini karsilastirirlar.arkadaslar ben kuzenlerimi getirttim 15 gun kaldi ve donduler . onlar calisiyorlar.paristen guzel bir otelden taninan bir otelden otel rezervasyonu aldirdim ve faxladim. rezervasyon kagidini gosterdiler. yani turist olarak geleceklere yerleride belli. ondan once kardesimi davet ettim .ama liseyi bitirdigi icin universite hazirlandigi ciicn ogrenci belgesi yok. o yuzden sanirim vermediler .babamlari bile ben davet etmedim. kayin pederim davet etti . vize basvurusu yaptircaginiz zaman . ozellile kiliginiza saciniza makyajiniza oellikle dikkat etmek gerekiyor.
tamamaiyle bakimli olmak gerek. ve basvuru kagitlarini birakacaginiz bayanada cok heyecanli oldugunuzu 10 gun mesela nasil gececek bilmediginzii . biraz alisveris yapamak istediginizi gibi latiflerde bulunmaktadada fayda var . yardimci olabildiysem ne mutlu bana .

:(
iş için başvurmuştum ben özel havayolunda muhasebeciyim analamdım hayatım ya nasıl vermzler evraklar dört dörtlüktü nasıl oldu anlamadım yaa bakalım şimdi dilekçe yazdık başvuruyu şirket yaptı olmama ihtimali yoktu paristen davetiye geldi işte beni istek ettiler burdan şirkttende butun evraklar kondu anlamıyorum kızlar yaa canım çok sıkkın yaa dönüş biletimide aldım ki şüphelenmesinler kalma ihtimalini diye onuda vize evraklarımın içine koydum!senin adına çok sevindim banada yardımcı olurmusun canım sen çok kolay getirtmişsin şimdi benim gitmem çok daha zor olcak red kaşesi bastılar ya
;(

tabi alıştırıp alıştırıp kaçıyonuz tubayla ikiniz.iyi bakalım anneni ziyarete gittin ha.bende iyiyim be canım aynıyım ben tuba daha gelmedi yok kız daha fransaya gelmemiştir o 8 inde düğünü varya daha balayına gitmezlerse önümüzdeki hafta gider herhalde banabak görüşüpte bana hava atmayın tamammı bende gelecem dahajeyyar şaka tabi beni bekleyene kadar siz görüşün baksana daha benim geleceğim yok ben gelene kadar bastonlu kamburu çıkmış bi teyze olacam ben

biraz kacmak iyi oluyo insn sevildigini bak oyle anliyo sevilmesek merak edermiydiniz bizi
sen burdasin benide daha fazla sevsinler diye sende kacma sakin:roflol:
evet canim annemi godum bikacgun kaldik geldim buda yeter bana tabi
sanirim banin dugunu olmasi lazim sen dusunuyomusun konyadaki dugune
buraya gelince nerdee goruscemiz insallah olur ama ,biz yinede seni bekleriz ,sende en kisa zamanda insallah gelirsin optum canim tekrar gorusuruz a.s.

tubacim yanlis hatirlamiyorsam senin dugun bugundu. allah mesut etsin canim.anlamli bi gunde evleniyorsun bak esin evlilik yildonumunuzu istesede unutamaz. optum seni gorusmek uzere

slm canim,neden olmasin gelirsen tansiriz tabi ben gezdiririm seni:dance:,esin ne is yapiyo canim burda,optuma.s.a.s.a.s.

merhaba karbeyaz nasılsın canım görüşmeyeli.senin dünya kadınlar günün kutlu olsun.eşimin ne iş yaptığını soruyorsun türkiş kebab yapıyorlara.s kendi işyeri. kendine iyi bak görüşmek üzere öptüma.s.

biraz kacmak iyi oluyo insn sevildigini bak oyle anliyo sevilmesek merak edermiydiniz bizi
sen burdasin benide daha fazla sevsinler diye sende kacma sakin:roflol:
evet canim annemi godum bikacgun kaldik geldim buda yeter bana tabi
sanirim banin dugunu olmasi lazim sen dusunuyomusun konyadaki dugune
buraya gelince nerdee goruscemiz insallah olur ama ,biz yinede seni bekleriz ,sende en kisa zamanda insallah gelirsin optum canim tekrar gorusuruz a.s.

tabi sevmesem yokluğunu bile farketmezdim canım benim seviyorum senijeyyaryok yok ben kaçmam buradayım tubanın düğünü oldumu acaba nasıl geçtiki.siz görüşün görüşün bende gelince hep beraber görüşürüz olurmu.inşallah bende gelirim öpüyorum görüşürüz:içelim:

merhaba gurbetçi bacılarım benimde ablam ve abim fransada grenöble de çok özledim onları.hepinize slm

tabi sevmesem yokluğunu bile farketmezdim canım benim seviyorum senijeyyaryok yok ben kaçmam buradayım tubanın düğünü oldumu acaba nasıl geçtiki.siz görüşün görüşün bende gelince hep beraber görüşürüz olurmu.inşallah bende gelirim öpüyorum görüşürüz:içelim:

evet tuba evlendi belki su gunlerde gelir fransaya ,gelir gelmez soru yagmuruna tutcaz onu tabi yeni evli bizle degilde esiyle ililenir:roflol:
kiz tuba dugun tvye versede izlesek ordan dugununu ,daha fransada olcak dugun ,o daha giremez
insallah sira sende seninde iyi haberlerini alirizda tubaya sevindimiz gibi sanada seviiriz canim optum kib a.s.

Merhaba kizlar, oncelikle butun kadinlarin kadinlar gununu kutlarim.Valla siz sohbet bolumunde konusuyorsunuz kiskaniyorum bak, ben yeni uye oldugum icin sohbet bolumune giremiyorum,saka,saka:) ne yapayim burdada bi kac kisiden baska yazan yok beklemekten baska secenegim yok napiyim. Benim yakinda dogumum var, ablam gelmeyi dusunuyor ona davetiye gonderecegim, ama neler yapmam gerekiyor bilmiyorum davetiye icin. Hangi mercilere basvurmam gerekiyor, daha once davetiye yoluyla birilerini getirenlerin tecrubesine ihtiyacim var.Arkadaslar yardimci olursaniz sevnirim, simdiden tesekkurler optum...

merhaba gurbetçi bacılarım benimde ablam ve abim fransada grenöble de çok özledim onları.hepinize slm

mrb canim benpariste kaliyorum grenoble bizse baya uzak insallah ozlemini en kisa zamanda giderirsin ,malesef gurbetcilerin en onemli sorunu ozlem ,simdi yine iyi telefonlar ,internet falan ozlem bunlarla gideriliyoda ,daha oncelerde insanlar hep mektupla haberdar oluyolardi ,o daha zor sanirima.s.

Merhaba kizlar, oncelikle butun kadinlarin kadinlar gununu kutlarim.Valla siz sohbet bolumunde konusuyorsunuz kiskaniyorum bak, ben yeni uye oldugum icin sohbet bolumune giremiyorum,saka,saka:) ne yapayim burdada bi kac kisiden baska yazan yok beklemekten baska secenegim yok napiyim. Benim yakinda dogumum var, ablam gelmeyi dusunuyor ona davetiye gonderecegim, ama neler yapmam gerekiyor bilmiyorum davetiye icin. Hangi mercilere basvurmam gerekiyor, daha once davetiye yoluyla birilerini getirenlerin tecrubesine ihtiyacim var.Arkadaslar yardimci olursaniz sevnirim, simdiden tesekkurler optum...

merci canim seninde kutlu olsun ,canim sen uye olali ne kadar oldu girmen gerek ,yukarda anasayfada sohbet odalari yaziyo oraya bas ordan girebilirsin ,bence senikide acilmistir cunku ben karbeyazla orda konusuyorum oda seninle bikacgun var arada o girebiliyo bence sende dene ,orda tup bebek, gebelik bolumu var ordan arkadaslarla konusabilirsin tabi insallah bizde karsilasirsak konusuruz ama ben fazla giremiyorum
ben istek hakkinda hic bisey bilmiyorum canim yardimci olamicam malesef ,insallah bile bi arkadasimiz yazar sana optum canima.s.

Back