Fransa Paylasim Alani (Tanisma)

evet tuba evlendi belki su gunlerde gelir fransaya ,gelir gelmez soru yagmuruna tutcaz onu tabi yeni evli bizle degilde esiyle ililenir:roflol:
kiz tuba dugun tvye versede izlesek ordan dugununu ,daha fransada olcak dugun ,o daha giremez
insallah sira sende seninde iyi haberlerini alirizda tubaya sevindimiz gibi sanada seviiriz canim optum kib a.s.

ay valla ne güzel olur ya düğün tvye verse ben hep izliyorum orayı bakıyorum düğünlere ne oluyo ne bitiyo gelinlikler nasıl abiyeler saçlar başlar nasıl kopya çekiyorumyerimseniben bence gelmiştir o fransaya senceee???çünkü daha düğünü olacak orada balayına falan gitmzler fransadaki düğünden önce.aaaaaaay ayy bi bak ya kızın düğünü var ne olup bitiyo haberimiz yok kendi kendimize burada fikir üretim yorum yapıyoruz kızın hakkında işlerini bitirsede gelse anlatsa.öptüm canım seni

Arkadaslar nasilsiniz uzun suredir yoktum yeni gelen arkadaslar olmus, hosgeldiniz.

Saganak canim senin vize alamadigina uzuldum, bir daha denersin insallah bu sefer olur, hakkinda hayirlisi olsun sevgilerimlea.s.

Tuba canim tebrikler mutluluklar dilerim, umarim bir ara firsat bulur yazarsin opuyorum sevgilerimlea.s.

Merhaba kizlar, oncelikle butun kadinlarin kadinlar gununu kutlarim.Valla siz sohbet bolumunde konusuyorsunuz kiskaniyorum bak, ben yeni uye oldugum icin sohbet bolumune giremiyorum,saka,saka:) ne yapayim burdada bi kac kisiden baska yazan yok beklemekten baska secenegim yok napiyim. Benim yakinda dogumum var, ablam gelmeyi dusunuyor ona davetiye gonderecegim, ama neler yapmam gerekiyor bilmiyorum davetiye icin. Hangi mercilere basvurmam gerekiyor, daha once davetiye yoluyla birilerini getirenlerin tecrubesine ihtiyacim var.Arkadaslar yardimci olursaniz sevnirim, simdiden tesekkurler optum...[/QUO

tsk canim seninde kutlu olsun, bende fazla olmadi uye olali basta giremiyodum belli bi sure gerekiyodu ama simdi oyle bisi yok uye oldugun gun bile katilabiliyorsun ins karsilasiriz, istrsen tanisalim burda,kac yildir fransadasin,fransanin neresindensin, ben 70 de kaliyorum 7 yildir burdayim, optum canim a.s.a.s.a.s.

ay valla ne güzel olur ya düğün tvye verse ben hep izliyorum orayı bakıyorum düğünlere ne oluyo ne bitiyo gelinlikler nasıl abiyeler saçlar başlar nasıl kopya çekiyorumyerimseniben bence gelmiştir o fransaya senceee???çünkü daha düğünü olacak orada balayına falan gitmzler fransadaki düğünden önce.aaaaaaay ayy bi bak ya kızın düğünü var ne olup bitiyo haberimiz yok kendi kendimize burada fikir üretim yorum yapıyoruz kızın hakkında işlerini bitirsede gelse anlatsa.öptüm canım seni

evet canim coktan gelmistir fransaya hatta simdi geziyodur bile parisi ,simdide burdaki dugun hazirliklarina baslamislardir ,bitince soylesekte verseler dugun tvye hepimiz izlemis oluruz valla ben cok merak ediyorum nasil olduki diye ,bence balayina gitmezler anacim zaten koskoca parise gelmisler baska yerde isleri ne en guzel balayi yeri iste:roflol:
evet o gelene kadar biz yazip duruyoruz su olmustur bu olmustur diye gelsin bakalim bi neler olmus
senin kocis ne zaman geliyodu canim suan istesin sanirim sana kolay gelsin ,bende gitcem birazdan cok optum tekrar gorusuruza.s.

Arkadaslar nasilsiniz uzun suredir yoktum yeni gelen arkadaslar olmus, hosgeldiniz.

Saganak canim senin vize alamadigina uzuldum, bir daha denersin insallah bu sefer olur, hakkinda hayirlisi olsun sevgilerimlea.s.

Tuba canim tebrikler mutluluklar dilerim, umarim bir ara firsat bulur yazarsin opuyorum sevgilerimlea.s.

aysecik sende hosgeldin aramiza bayadir yoktun nasilsin neden kayboldun okullardan dolayimi
evet saganak vize alamadi hepimiz uzulduk insallah tekrar denedinde olur cok umitliydi hayirlisi artik
tubayida en sonunda fransaya vize aldik sanirim suan pariste daha yazmadi hic bizde oyle yorum yapiyoruz
optum canim tekrar gorusuruza.s.

kizlar sehrazat benim ehliyetten arkadasim cok tatli birisi bu siteyi onerdim oda uye oldu sizlerlede arkadas olmak istiyo tanisirsaniz sevinirim ,cok iyi birisi ben yokken yanliz birakmayin haaa arkadasimi hadi kizlar optum hepinizi

aysecik sende hosgeldin aramiza bayadir yoktun nasilsin neden kayboldun okullardan dolayimi
evet saganak vize alamadi hepimiz uzulduk insallah tekrar denedinde olur cok umitliydi hayirlisi artik
tubayida en sonunda fransaya vize aldik sanirim suan pariste daha yazmadi hic bizde oyle yorum yapiyoruz
optum canim tekrar gorusuruza.s.

Cappadocia canim merhaba evet okullar tatildi islerimde vardi, bende bugun Fransiz kartimi ve pasaportumu aldim, islerim yogundu ugrayamadim kulube gorusmek uzere opuyorum sevgilerimlea.s.

Sehrazati aramiza aldik bile merak etme canim.

Tuba'da bir sure sonra umarim kulube ugrayip birseyler yazar simdi isleri yogundur

en son fransiz kartin kabul edildigini yazmistin sevinmistik simdi ise tamamen eline aldin gercek sevindim gule gule kullan hayirli olsun artik
evet tuba bos kalirsa yazar ins
sehrazat hanimda ins girer tavsiye ettim ama bakalim
optu canim gorusuruza.s.

.....................................................

Son düzenleme:
en son fransiz kartin kabul edildigini yazmistin sevinmistik simdi ise tamamen eline aldin gercek sevindim gule gule kullan hayirli olsun artik
evet tuba bos kalirsa yazar ins
sehrazat hanimda ins girer tavsiye ettim ama bakalim
optu canim gorusuruza.s.

Cappadocia guzel dileklerin icin tesekkurler canim, benim 10 yillik oturumum vardi ama ben Fransiz vatandasligi icin muracaat etmistim yeni yilda haber gelmisti kabul edilmisti dunde gidip yeni kartimi aldim hayirlisi olsun diyelim, kart almak icin ugrasan arkadaslarimada kolay gelsin, hersey herkesin gonlundeki gibi olur insallah, birde is bulursam cok mutlu olacagim tek eksigim o kaldi, hayirlisinla birde ise girersem iyi olacak,
sevgilerimle opuyoruma.s.

Son düzenleme:

Son düzenleme:
neden olmasin 27 yasindayim ankraliyim bir oglum bir kizim var calismiyorum evdeyim bu kadar

X