Fransa Paylasim Alani (Tanisma)

selam saganak burda hayat SIKICI bence ama yinede guzel abiyin yaninami geleceksin veyazilisi dogrumu yoksa nancy mi yaziliyo gorusuruz optum

selam saganak burda hayat SIKICI bence ama yinede guzel abiyin yaninami geleceksin veyazilisi dogrumu yoksa nancy mi yaziliyo gorusuruz optum

pardon yanlış yazmışım evet nancy,yaşadğın insanlar eğlenceli olunca öyle güzel bir yerin tadı mutlaka çıkar diye düşünüyorum fisfisfis

nisancim cok haklisin burasi coooooooooook sikici,alis veristen baska hic bir aktiviten yok,seni gormeyi cok istiyorum birgun bs. kamerasini acsanda gorsemseni,eger sende beni gormek istersen tabiii optum seni.

slm neslihan tabiki gousmek isterimseninle kameradasen ne zaman musait olursun ben sabahlari çocuklar okuldayken musait oluyom genelde cuma sabahlarida fransizca kursuna gidiyom gorusuruz optum

aysegül selam canım ben tuba izabelle yazısmanız cok hosuma gittii ya bende evlenip parise gidecem daha önce konusmuıstuk oturacagım yer 11 parismiş ama bi türlü gidemedim canım nasıl dilini felan ögrendinmi fransızcayı bilgilendirirsen sevirim optm

canım ben pairiste yaşayacagım kayınvalidemle deil paris merkezmiş evet herkes öle dio buralar cok sıksıcı die ayy kısmetmiş ama sen neden gitmiyosun dil kursuna işegir canım önce dil ögren benim fikrim canın sıkılmaz evet konyada cok gezen biriyim aşırı gezerim bütün akrabarım konyada cünkü neyse canım buran bol bol görüşürüz öptm

slm neslihan tabiki gousmek isterimseninle kameradasen ne zaman musait olursun ben sabahlari çocuklar okuldayken musait oluyom genelde cuma sabahlarida fransizca kursuna gidiyom gorusuruz optum

slm nisancim ben hep evdeyim sen nezaman istersen goruse biliriz benim ev numaram 0954709328 ararsin bende bs.acarim gorusuruz optum by.:sm_cool::dance:Şeniz

gel olur gel, peri

merhaba ayşegülcüm nasılsın,
meslektaşım ya bana yardım et fikirlerine ihtiyacım var.Fransaya gelmek yerleşmek istiyorum çalışmak ta istiyorum abm orda 5 yıldır orda kalıyor nancy de benim önüm açık mı peki iş bulabilirmiyim rahatlıkla illa muahasebe olsun demiyorum zaten ilk önce güzelce dilimi öğrenirim ne dersin

merhabalar fransada dayim ve erkek kardesim yasiyor 3 kez geldim oralara parisi gezdik disneylanda gittik.onlar corbeil-essonnes de yasiyorlar ama ben sahsen onlarin bulundugu semti hic begenmedim.belki diger yerler daha güzeldir.yakinda galiba gelinimizde oraya gidecek ama bir türlü su kagitlari cikmadi gitti.sizin orasi ne kadar cok ugrastiriyor.ama fransada okullarda ve belediyelerde cocuklara yönelik okadar cok faaliytler varki.yengem anlatir hep imrenirdim.almanyada öyle yok.kendinize iyi bakin byy.

Nisan canim ben pek ugrayamadim son zamanlarda, Izabel dende haber alamadim, insallah hersey yolundadir

Yeni gelen arkadaslar aramiza hosgeldiniz,

Tuba canim hersey gonlunce olsun, gubeti yasamak zordur ama senin gelecegin yerde Turk cok var belki zorluk cekmezsin, haberleselim

Izabel nerelerdesin, yavrunu ve seni operim

selam ayşegül sen parisi baya iyi biliyomusun güzelim:)))))kac yıldır orda yasıyosun

Tuba canim ben 5 yildir burdayim, alismasi zor adi ustunde gurbet, ama cevren olursa guzel gecer, en onemlisi yuvanda huzur olmasi bunu yasayabilmeni dilerim, herhangi bir sorunun olursa yazabilirsin insallah hersey arzu ettigin gibi gerceklesir, sevgilerimle

cvpların için tesekkürler canım canım tamam yazarım sen edindinmi cevre sohbete hiç yazmıyosun seni orda hiç görmedim kib optm

Tuba canim sohbete pek katilmiyorum, forumda dolasiyorum, bana buradan ulasabilirsin istersen, benim burada tanidigim bir iki Turk var, oturdugum yerde Turk komsum yok zaten o yuzden kendime gore az ama oz fransiz arkadaslarim var bana yetiyor, sende alisirsin zamanla ben genelde gezerim bos vakitlerimde o yuzden Paris'i biliyorum, dil sorunumda yok, sen ne zaman geleceksin gorusmek uzere

canım benim gelem tarihiüm belli deil işte konsolosluktan bi türlü nikah tarihi vermedi o yüzden bekliyoruz ya bende alısacagıma inanaıyorum inş dilide ögrenirim parisi biliyosan canım nişanlımın çalıstıgı magazadan alısveriş yapıyosundur bi kac kere yazmıstım hatta exaltation diye bi magazayms neyse canım optm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…