Emel canim esinin seni Fransa'ya getirememis olmasina acikcasi biraz sasirdim ben 15 yil once evlendim ve sorunsuz geldim, Istanbul'da evlendim esim nikaha gelemden buradan davetiye almisti her ihtimale karsilik diye, ayrica Istanbulda Fransiz Konsollosluguna evlendigimizi ve esimle Paris'e gidecegimizi bildirdik, pasaport islemlerinden sonra zaten gelebildim, sende 17 yildir bunun icin caba gostermen gerekirdi, esin olmuyor desede sen arastirsaydin bence,ama maas bordrosu ile alakali oldugunu sanmiyorum, eskiden daha kolaydi, ama aslina bakarsan 17 yildir nicin bekledin, sormadinmi hic, evlenmeden gelenler burada evlenenler varken sen ustelik evlisin ve esin bunu zaten kanitlayabilir, aileyi ayiramazlar boyle kanun yok sanirim, cocuklarin varmi bilmiyorum ama ustelik esin onlardan ayri yasayamayacagini ailesiz kaldigini yani herseyi burada gerekli yerlere bildirirdi, sanirim dil sorunu yoktur, dil sorunu olsaydi bile burada tercume edecek birini bulabilirdi, herhangi sormak istedigin birsey olursa bana ozelden yada buradan ulasabilirsin, insallah biran once esinin yanina gelirsin, bu kadar uzun sure bekledikten sonra bunu haketmisin, sevgilerimle