Yazdıklarını okuyunca moralim bozuldu açıkcası...
2 sene önce fraksiyonel lazeri nerede yaptırdın?? Duyduğum kadarıyla fraksiyonel CO2 lazer Türkiye'ye yeni gelmeye başladı ve her yerde uygulanmıyor...
Buz tedavisinden çoğu insan sonuç alamamış, senin alıyor olmana çok sevindim açıkcası...
mrb buzlu terapiye cok pahalı falan denılıyordu ustelık cok acılı ama burda bır seansın bın euro oldugunu goruyorum ustelık garantı verılmemıs bıle bırde acılı bır yontemmıs acıkcası buzlu terapıye ustunlugunu goremedım bence ıyı dusunn 3 sansda catlakların kesınlıkle gececegını dusunmuyorum ve her seans ıkı bın lıra daha vermek zorundasınız devam etmek ıcn buzlu terapıde kesınlıkle oyle deıl ısterse 20 seans sız yeter artıkkesınlıkle gectı dıyene kadar suna hanım yapmaya devam edıyo ben buzlu terapı cok pahalı dıye yakınırken suan sukredıyorum bu kadar yuksek bır fıyt soylememıs ııkı suna hanım ustelık ksınlıkle garantı de verıyor yuzde 60 gececek bı ıslee bukadar para vermeyın dıyorum bence kremlerde okadar gecırır
ins olumlu sonuç alırsın bu sıkıntıdan kurtulmak onemlı olan buzlu terapıyle yada fraksıyone lazerle hıç farketmez nasıl olduda hala leken gecmedı benmkınde 4 ayda acılma farkedılıyodu sımdı tekrar basladım eskı halıne dondu gercı
acaba ankara'da nerede yaptırdığınızı öğrenebilir miyim?ben de denemek istiyorum.
Bende strawberry e krem konusunda katılıyorum.
Bu kadar cildi soyan aletler tam sonuç veremezken krem ne yapabilirki
Ama buz terapisiyle ilgili demek istediklerimi buz terapisiyle ilgili konuştuğumuz sayfada yazdım
nasılki lazer kişiden kişiye farkediyorsa buz terapiside öle. İkisinde de tek doğru sonuç yok
lazeri iyi bir doktora gidip yaptırırsanız en azından zarar görmeyeceksiniz ama buz terapisinde daha doğrusu o konuştuğumuz bayanın yaptığı tedavide zarar görmeme garantisi yok
mesela ben zarar gören biriyim sadece 2 seans yaptırdım extra leke oluştu ve olduğu gibi duruyor.İyiki sonuna kadar tüm bölge için gitmemişim diyorum.
Şuanda doktorumdan çok memnunum ve biliyorumki bana hasar vermicek, yaptığım 2 hatadan sonra 3 .de doğru yolu buldum.
bana 3 seans lazerden sonra kök hücre yapılacak, hadi hayırlısı diyorum.
Ben başladım bakalım hayırlısı
ama sonuçları cildin yapısına göre değişiyormuş
Merhabalar,
Ben bugün ikinci seansımı yaptırdım. Karnımın tam olarak iyileşmesi 8 hafta sürdü. Ama ilk 3 -4 günden sonra aslında bir sorluğu kalmıyor. Ama derinin rengi değişmiş gibi oluyor. 8 hafta tamamıyle eski haline dönmesi için geçen süre...
Çatlaklarım ilk seansta daha bi birleştiler, daha bir az belirgin oldular. Ama benim için yine de yeterli bir sonuç değil... Ama şuana kadar uyguladığım tüm yöntemlerden daha iyi sonu verdiğini eski fotolarıma bakınca anlıyorum...
Bugün ikinci seansımı yaptırdım. Lazerin freakansı arttı ve bugun daha çok yandım....Evet kızlar acıyor ama dayanmam şart...Zaten dayanılmayacak gibi de değil, ama acıyor....
Bugunki seansımın sonrasında derim hemen soyulmaya meyillendi... Sanırım bu seanstan daha iyi sonuç alıcam...
Sizi haberdar edeceğim tekrar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?