ankarada yaptırmıyorum
güvenemedim açıkcası
ama sonradan düşününce onep e de gidebilirmişim diye düşündüm .
ben istanbulda bi hastaneye gidiyorum şimdilik nere olduğunu söylemiyeyim
çünkü daha ortada bişey yok 1 kere yaptırdım
çokta memnun kaldım doktorumdan çok şükür ama daha sonuç için epey beklemem gerekiyor
peki seans bası bir ucret mi oduyorsun yoksa toplu mu odedin, fiyatı soyleyebilir misin ben de fiyat alınca en azından bir karsılastırma yapabileyim. Bir de kaç seans gitmen gerekiyormus kesin bir şey söylediler mi?
mrb. Benimde görüştügüm dermatologların işe yarayan tek tedavinin fraxel oldugunu söylediler bende çok başlamak istiyorum. Sizin çatlaklarınız kaç senelik ve tek bir bölgedemi acaba ? benim hem gögüslerim hem karnım hemde diz arkalarım hemde bel arkam hemde bacak içlerimde var bölge bölge mi ödeme yapılıyor biliyormusunuz ?
Benim de doğumdan sonra karın bölgem de ve de bacaklarımda çok çatlaklarım olmuştu. 4 yıl önce doğum yaptım ve dün de ilk fraksiyonel lazer seansımı yaptırdım... Canım çok yandı, hala da acım var ama geçeceğine inanıyorum.Şuan sadece karın bölgeme yaptırdım.İlerleyen zamanlarda da bacaklarıma yaptıracağım. Hepsi aynı anda biraz zor. Hem acıyor, hem de hareketi ister istemez etkiliyor. Benim sağ belimden başladı doktor ve karnımda her yeri taradı, sol belime kadar... Alan büyük acı büyük... Ama doktorumdan çok memnun kaldım, beni çatlaklarımdan kurtarmaya kararlı... 2-3 gün içinde kabuk bağlayacağını ve 1 hafta içinde de tekrar iyi olacağını söyledi doktorum. Ben de böyle bir işleme girmişken cildimin de kolajen yapısına destek vermek için bol bol c vitamini yiyorum. Bakalım sonuç nasıl olacak....
teşekkürler cevap için umarım faydasını görürsün.sevgili gozde84;
Doktorum seans sayısına duruma göre karar verecek ama en az 3 seans fraksiyonel lazer yapacak. Eğer ki herhangi bir sonuç alamazsak (ki normalde ilk 3 seansta epey yol kaydediliyor) daha fazla fraksiyonel lazer yapmayacak, karboksi terapi yapacak en az 10 seans. Şuan derimin kızarıklığı çok kalmadı ve de garip bir doku oluştu üzerinde. Rengi sanki solmuş kırmızı gibi, gül rengi gibi...
Kaşıntılarım başladı. Soyulmaya başlamadığımı düşünerek 2 gündür 1'er kere nemlendiricimi sürdüm, ama soyulmaya başlamışım hafif hafif :) Normal şartlarda 24 ila 48 saat arasında yanma hissinin geçmesi beklenirken benim ki yakşalık 72-96 saat sürdü, alan büyük oludğundan dolayı... Normalde 1 haftada uygulama yapılan alan eski haline dönüyormuş ama benimki sanırım biraz uzun sürecek....
Sevgili Asi19;
Bu tedavi fraksiyonel CO2 lazer denilen bir aletle yapılıyor ve tek tek yaklaşık 2-3 mmlik karelerle tek tek tüm çatlaklarınızın üzerinden gidiliyor. Amaç kontollü yara yapmak ve lazerle birlikte alttaki zarar görmüş, tahrip olmuş kolajen dokuyu canlandırmak ve deriyi tekrar düzeltmek...Aslında bu deri soyma işlemi ile aynı şeyi yapıyor. Sanırım o da acılı ve de daha az sonuç veren bir yöntemmiş. Fraksiyonel lazerde de benim çok acım oldu ama inanıyorum geçecek:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?