HPV TİP 56

Zeynep2023

Üye
Kayıtlı Üye
9 Aralık 2022
23
0
16
43
Merhaba
HPV tip 56 olan ve bu süreçte uyguladığınız tedavileri ve yaşadığınız deneyimlerinizi paylaşabilir misiniz.

Merhaba ben 56 tıyım bunu yeni öğrendim ilk muayene oluşumun üzerinden bir 3 sene geçti sanırım. O zaman doktorum yeterince aydınlatmadı beni şimdi sağlık ocağı. Keteme yönlendirdi ilk Hpv yaptılar ve simir aldılar şimdi simir sonucu bekliyorum. Kendini çok kötü hissettim günlerdir kendime gelemiyorum sizin süreciniz benden önce başladı sanırım siz neler yaptınız ve ne durumdasınız

Merhaba ben 56 tıyım bunu yeni öğrendim ilk muayene oluşumun üzerinden bir 3 sene geçti sanırım. O zaman doktorum yeterince aydınlatmadı beni şimdi sağlık ocağı. Keteme yönlendirdi ilk Hpv yaptılar ve simir aldılar şimdi simir sonucu bekliyorum. Kendini çok kötü hissettim günlerdir kendime gelemiyorum sizin süreciniz benden önce başladı sanırım siz neler yaptınız ve ne durumdasınız
Merhaba geçmiş olsun.Doktorlar genel olarak önemseyip çok bilgi vermıyor keşke siz kendınız arastırsaydınız.Korkmayın öyle çok hızlı ilerleyen bi virüs değil.Size özelden yazacagım smear sonucunuzu merak ettım.Ha bu arada hpv de tiplere çok takılmamak lazım.

Merhaba
öncelikşe sakin kalın. Birçok kadın bu rüsle hem yaşıyor hem de tedavi olup kurtuluyor. Söear ve HPV test sonucunuzdan sonra doktornuz size kolposkopik biyopsi yapacaktır. HPV testiniz yüksek riskli gelince öuhakkak kolposkopik biyoğsi yapışması gerekmektedir. KOMPoskoğl biyoğsi kesin tanı ve hücresel değişiklik ilemilfili kesin ve nokta atışı yanıt vermektedir. Ben 18 nisanda kolposkopik biyopsi oldum. Eğer sonuç CİN2-3 gelir ise Leep olup kazıma operasyonu ile kurtulucam. Ben alıştım ve hiç korkmuyorum. Siz de lütfen sakın olun.

HPV Tipi çok önemli lütfendpktprnuzdan bilgi alın. Bu siyede herkes kendi deneyimini paylaşıypr, lütfen asılsız bilimsel tıbbi olmayan yorumlara takılmayın. HPV GEO TİPLEMESİ Çok ama çok önemlidir!!! Tip 56 olduğum için dün koposkopik biyopsi oldum

Back
X