Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba,
Tam olarak nasıl bir tedavi bilgi verebilir misiniz?
Teşekkürler
Arkadaşlar merhaba,
Salı günü itibari ile Fraksiyonel Lazer CO2 - Karboksiterapi-Lenf Drenaj üçlüsünden oluşan tedavime başlıyorum. Sizleri gelişmelerden haberdar ederim buradan. Baya bir uzun sürecek gerçi ama umarım iyi sonuçlar olur da sizlere de umut olurum:)))
Sevgilerrrr
Arkadaşlar merhaba,
Salı günü itibari ile Fraksiyonel Lazer CO2 - Karboksiterapi-Lenf Drenaj üçlüsünden oluşan tedavime başlıyorum. Sizleri gelişmelerden haberdar ederim buradan. Baya bir uzun sürecek gerçi ama umarım iyi sonuçlar olur da sizlere de umut olurum:)))
Sevgilerrrr
Arkadaşlar merhaba,
Sevgilerrrr
Sonuç alamamana gerçekten üzüldüm Semender, ben de bayadır giremiyordum ancak bende epey ilerleme var, yapıları ciddi anlamda değişti, 3.seansı dün oldum, 4.seans sonrası sonuçları paylaşırım sizlerle yine.Selam,
bende 6 ay gittim ama bence gitme derim, sonuç sıfır! paranı çöpe atmış olursun,umutların yokolur,ama sen bilirsin tabi..
Sonuç alamamana gerçekten üzüldüm Semender, ben de bayadır giremiyordum ancak bende epey ilerleme var, yapıları ciddi anlamda değişti, 3.seansı dün oldum, 4.seans sonrası sonuçları paylaşırım sizlerle yine.
Herkese iyi pazarlarrrr:)
maaliyeti hakkında ilgi verebilirmisiniz
Sonuç alamamana gerçekten üzüldüm Semender, ben de bayadır giremiyordum ancak bende epey ilerleme var, yapıları ciddi anlamda değişti, 3.seansı dün oldum, 4.seans sonrası sonuçları paylaşırım sizlerle yine.
Herkese iyi pazarlarrrr:)