• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

fotolarınızı koyun (: eller konuşsun (:

Gabrini No:343

$221020111665.jpg

Tırnaklarımdan birine okulda yağlı boya bulaştı ve tüm uğraşlarıma rağmen çıkartamadım. Mecburen kestim ve hepsini kısaltmak zorunda kaldım :14:

kızlar ben de bir oje delisiyim ve ojelerimi koyacak yer bulamıyorum. eşim de kafayı yicek yakında :) çekmece olmadı, büyük sepet olmadı, oje standlarına baktım,bir site 2000 oje alırsam standı göndereceğini söyledi. okadar alamam ki! bu oje standları satılıyor mu? ne yapabilirim ?

site adını özelden mesaj olarak yazar mısın ?

Son düzenleme:
Afrodit Parisin numarasını bilmediğim bir rengi :)
üzerindeki siyah şeritler flormar no: 313

$Untitled-1.jpg

Kokusuna rağmen dayanamadım yine bir Afrodit Paris oje aldım :D
Balkonda sürüyorum napıyım şişesi çok hoşuma gidiyor gel beni al diyor :D
Numarası 89

$291020111808.jpg

Son günlerde buraya kimse uğramaz olmuş yahu :20::20::19::19::15:

Kokusuna rağmen dayanamadım yine bir Afrodit Paris oje aldım :D
Balkonda sürüyorum napıyım şişesi çok hoşuma gidiyor gel beni al diyor :D
Numarası 89

Eki Görüntüle 280637

Son günlerde buraya kimse uğramaz olmuş yahu :20::20::19::19::15:

Evet bu ara ben de uğrayamıyorum
Şehir dışında olduğum için ojelerimden uzağım sadece çok sevdiğim 10 kadarını getirdim yanımda
Ve bir tırnağım çok derinden kırıldı diğerlerini de baya kısaltmak zorunda kaldım :31:

Evet bu ara ben de uğrayamıyorum
Şehir dışında olduğum için ojelerimden uzağım sadece çok sevdiğim 10 kadarını getirdim yanımda
Ve bir tırnağım çok derinden kırıldı diğerlerini de baya kısaltmak zorunda kaldım :31:

oiyyy kıyamam sana:50: Senin tırnakların kısaykende güzel bence. Olsun sür sürüştüüüür göreliim :16:

Bu ojeyi bir blogda görmüş çok beğenmiştim. Sonunda dün alabildim.Tam istediğim tonda bir hardal sarısı :)
Claire's No:78

$oje.jpg

oiyyy kıyamam sana:50: Senin tırnakların kısaykende güzel bence. Olsun sür sürüştüüüür göreliim :16:

Ama bu sefer abuk sabuk bir şekilde kırıldı soyuldu hepsi aynı boyda değil
Uzun zamandır ilk defa başıma geliyor bu
Ankara havası tırnaklarıma yaramadı mı ne :1:
Çok yakında yeniden sizlerleyim hemdee bir sürü yeni ojeler aldım :52::52:

$pastel75_292-3341_292.jpg $Fotoğraf0487.jpg
2 kat sürdüğüm için benimkiler birazcık koyu olmuş sanırım:1:
$Fotoğraf1186.jpg $Fotoğraf1190.jpg
buradada soldaki ve sağdaki resimdeki ojelerin ikiside aynı renk fakat soldaki ısıktan dolayı biraz açık renk çıkmış.. bu arada tırnaklarımı yeni kestim birazcık kötü duruyor ama idare ediverin artık :1:

Back