• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

fotolarınızı koyun (: eller konuşsun (:

Tek kat Alix Avien Shine Plus No:200 ün üstüne tek kat Nail Polish No:45

Aslında birsürü foto çekmiştim ama içlerinden bunları seçtim. Simler parlamış güneş vurmuş falan bir sürü çöp foto anlıyacağınız:D

$SAM_0067.jpg

$SAM_0068.jpg

$SAM_0071.jpg

$SAM_0072.jpg

$SAM_0073.jpg

Alix Avien Shineplus No:100

$SAM_0148.jpg

Bu serinin renkleri özelliklede şişeleri çok güzel fakat fırçalarını bir türlü sevemedim. Hiç rahat sürülmüyorlar bu sebeplede ince bir kat halinde sürmek pek mümkün değil.

$SAM_0150.jpg

Son düzenleme:
Teşekkür ederim kuzum.:16: Sende artık foto koy yaa. Valla eski tadı kalmadı burasının. Hiç koyasım gelmiyor :50:

Menekşe yağı aldım
Bu aralar çok güçsüz tırnaklarım uzamıyor :/
Uzun zamandır böyle bir şey olmadığı için yanımda güçlendiricilerimi falan da getirmemiştim
Özledim oje sürmeyi foto eklemeyi yahu :14:

Menekşe yağı aldım
Bu aralar çok güçsüz tırnaklarım uzamıyor :/
Uzun zamandır böyle bir şey olmadığı için yanımda güçlendiricilerimi falan da getirmemiştim
Özledim oje sürmeyi foto eklemeyi yahu :14:

Benimde bu aralar çok güçsüzleşti cam açarken tırnak kırılırmı. Ben başardım kırdım. :50: Yarın sabah toptan kesip menekşe yağı seanslarına başlayacağım :50:

bende farklı şeyler yapmaktan hoşlanıorum buda bitanesi

Eklentiler

• $Görüntü017.jpg
    $Görüntü017.jpg
    53,9 KB · Görüntüleme: 57
izmirde böyle fimo uygulayan bir yer var mı bildiğiniz? ayrıca içinizde stamp plate kullanan var mı? konad diye bir marka buldum. desenleri çok güzel ama daha önce hiç kullanmadım. youtube daki videolarda çok rahat uygulanıyormuş gibi duruyor ama sizin fikirlerinizi almak isterim.
bu istediğim fimo uygulaması

$fimo.jpg

Pastel 37

Iki kat sürülmüs Flormar 396. Frenchin üzerine tek kat cok hos olur... :16:

Leydim senin fotolari bekliyoruz... :54:

iki oje rengini karıştırıp sürdüm, arkadaşlarım çok beğendi ben de buraya koyayım dedim, fotolarda tonu belli olmuyo pek ama olsun (:

ilk önce flormar 403, sonra da iki kat daha flormar supershine 26 sürdüm.

İlk iki foto sürdüğüm akşam, 3. o günün sabahı (gece ne oluyosa bozuluyo :27: ) , 4. de bugün yani sürdükten 2 gün sonraki hali :21: (elimde de omurgasız hayvanlar kopyaları kalmış :27: )

$as11f.jpg

$as22.jpg

$as33.jpg

iki oje rengini karıştırıp sürdüm, arkadaşlarım çok beğendi ben de buraya koyayım dedim, fotolarda tonu belli olmuyo pek ama olsun (:

ilk önce flormar 403, sonra da iki kat daha flormar supershine 26 sürdüm.

İlk iki foto sürdüğüm akşam, 3. o günün sabahı (gece ne oluyosa bozuluyo :27: ) , 4. de bugün yani sürdükten 2 gün sonraki hali :21: (elimde de omurgasız hayvanlar kopyaları kalmış :27: )

Eki Görüntüle 306473

Eki Görüntüle 306474

Eki Görüntüle 306476

tırnakların çok hoş ojende kopyalarındaa:)

Back