fotolarınızı koyun (: eller konuşsun (:

sağol canım alayım onları
benim de tırnaklarım sert olsun ve uzasın:97:

+ bi tavsiye
El kremi olarak Neutrogena el ve tırnak kremi kullan
Benim tırnaklarım da çok güçsüzdü bunu kullanıodum hep
Ellerine sürerken tırnaklarına da bununla masaj yap
Ben çok memnun kalmıştım resimlerden de bellidir zaten

Rica ederim canım. İnan çok faydasını göreceksin. Dax sulphuru ben burda a m o n r a'dan öğrendim iyikide öğrenmişim

Ben de alayım bunu

Rica ederim canım. İnan çok faydasını göreceksin. Dax sulphuru ben burda a m o n r a'dan öğrendim iyikide öğrenmişim

Ben de alayım bunu

Al mutlaka
Seninkilerde de baya ilerleme var menekşe yağını hiç duymamıştım ben ama baya etkiliymiş gördüğüm kadarıyla
Zamanında ben de ne çok uğraştım güçlendirmek için :97:

At gözlüğüyle moda takipçisi olan insanları çok aciz buluyorum. İnsan kendi zevkini kendi modasını kendisi yaratır, başkası tarafından yönetilmeyi ve herkesle bir örnek gezinmeyi seven elalem ne yapıyorsa onu yapar. Show tv'de ya da başka kanallarda ne deseler onu yapacak insanlardan biri olduğunuzda, diğer robotlaşmış örneklerden farkınız kalmaz. İçinizden nasıl geliyorsa, nasıl güzel hissediyorsanız öyle olmalısınız, saçınızdan tırnağınıza!

Son düzenleme:
Al mutlaka
Seninkilerde de baya ilerleme var menekşe yağını hiç duymamıştım ben ama baya etkiliymiş gördüğüm kadarıyla
Zamanında ben de ne çok uğraştım güçlendirmek için :97:

Evet canım benim tırnaklarım baya güçlendiler uzadılar. Seninkiler kadar uzun olmasada Bakıp bakıp bunlar benimmi diorum Ama sağ elimin 2 tırnağını haşin hareketlerim sonucunda kırdım Menekşe yağım bitti. Yarın tekrar alıcam.Watsonsa gittiğim zamanda senin söylediğin kremialıcam. Bakarsın benimde lady tırnaklarım olur

Son düzenleme:

sağol canım en iyi el kremi o sanırım.:81: bu üçlüyle benim de tırnaklarım uzayacak

Olur tabi canım neden olmasın bide ben çok tırnak yerdim düşün önceki halini yani
Bu hale getirene kadar çok uğraştım kremler vs
Malesef benim bi tırnağım kırık şuan çok da dipten kırıldı :97:

sağol canım en iyi el kremi o sanırım.:81: bu üçlüyle benim de tırnaklarım uzayacak

Resimlerini eklersin artık

tırnakların iki de bir kırılmaması için ne yapabiliriz canım

merhaba tırnaklarınızın daha güçlü olması ve kırılmaması için öncelikle asetonsuz oje çıkarıcı kullanmalısınız. ojenizin altına da mutlaka kalsıyum veya bıotın. görüceksinizki 1 2 hafta içinde ciddi anlamda güçlenicek

Asetonsuz oje çıkarıcı nereden bulabiliriz ki :97:
Bir de hangi markaların bu ürünü var

Asetonsuz oje çıkarıcı nereden bulabiliriz ki :97:
Bir de hangi markaların bu ürünü var

Canım flormarın var ben sürekli onu kullanıyorum çok memnunum.

GRAPE SEED OIL (ÜZÜM ÇEKİRDEĞİ YAĞI EKSTRAKTLI): Çabuk kırılan tırnaklar için bitki özlü, antioksidan etkili.
ROSA CANINA (KUŞBURNU EKSTRAKTLI): Tırnak yapısını yenileyen bitki özlü, antioksidan etkili.
ORCHID COMPLEX (ORKİDE KOMPLEKSLİ): Koyu renkli, sedefli, simli tırnaklar için bitki özlü, antioksidan etkili jel.
ACETONE FREE OMEGA OIL (OMEGA YAĞI EKSTRAKTLI): Multivitaminli asetonsuz oje çıkarıcı.

Benim kullandığım üzüm çekirdeği olan.

Fiyatı 2.90 mı 2.50 mi öle bişey

Son düzenleme:

Heh teşekkür ederiiim hemen alayım ben bunu

bu ürün ojeyi rahat bir şekilde çıkarıyor mu?
bende başka bi markanın asetonsuz oje çıkarıcısı var resmen kazımak zorunda kullanıyorum tırnağımı. tırnaklarım zaten incecik silmek için zorlarken yamulup duruyorlar. bi de kokusu berbat

Rahat çıkarıyor canım. Ben memnunum. Güzelde bir kokusu var. Öyle aseton aseton kokup rahatsız etmiyor

Ben de kullandım cnm bundan her rengini hemde jelimsi kıvamda hiç memnun kalmadım ben çıkartmadı zorlandım. Normal aseton daha hoşuma gidiyor.
Yeni aldıgım uni şelale asetonu Leylak kokulusu (MOR olan)
Kesinlikle aseton kokusu yk öyle güzel kokuyorki . Çok ta güzel çıkartıyor ben çok memnun kaldım . öteki asetonların bu kadar yogun değil parfüm kokusu ama du başka kokuyor.

bende şu anda mavisi var ama berbatt yaaa hiç ama hiç memnun degilim ben zaten pamuga dökünce resmen su gibi oluyo ve hiç çıkarmıyo kesinlikle flormarınki daha iyi bencede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…