fotolarınızı koyun (: eller konuşsun (:

Slm kizlar,
size bisey sormak istiyorum.
Bende sürekli oje sürüyorum tirnaklarima, ama 2gün gecince tirnagimin ön taraftaki ojeler cikiyor, cok sinir bozucu bisey, neredeyse hergün yenilemek zorunda kaliyorum
Varmidir bi caresi

Slm kizlar,
size bisey sormak istiyorum.
Bende sürekli oje sürüyorum tirnaklarima, ama 2gün gecince tirnagimin ön taraftaki ojeler cikiyor, cok sinir bozucu bisey, neredeyse hergün yenilemek zorunda kaliyorum
Varmidir bi caresi

sabitleyiciler var koruyucular sally hansenin fln 25 tl ama gerek yok diyorsan parlatıcı sür oda kalıcı yapıyor

bunlarda benm ellerm.. parmaklarm uzundr htta ablam kepçe parmaklı diye dalga geçr hep.. ii mi kötü mü blmiorm :) foto maknm bozuk olduğu içn yeni çekemedm..

Eklentiler

• $26372_10150114891145487_797985486_11262962_3452020_n.jpg
    4,6 KB · Görüntüleme: 47
  • $100_2733.jpg
    11,8 KB · Görüntüleme: 47
Son düzenleme:
tatlımmmmm yine şahanesinnn yaaa

özellikle buna bittimmmm markası ve numarasını aliim hemeeeeeenn

tatlımmmmm yine şahanesinnn yaaa

özellikle buna bittimmmm markası ve numarasını aliim hemeeeeeenn

onun markası yok kuzu ben yaptım onu alıx avıen yeşiliyle pastelin beyazı karıstırdım aslında acık yeşil çok acık ama beyaz gibi durmus opuyorumnanaktan

hayır beyaz gibi durmamışş o yeşilee bittim ben zateeennnn ne miktarda karıştırdın o da önemlii yaaa aklinialirimsmile

bunu yapıcam bende çok hoşuma gitti rengi

hayır beyaz gibi durmamışş o yeşilee bittim ben zateeennnn ne miktarda karıştırdın o da önemlii yaaa aklinialirimsmile

bunu yapıcam bende çok hoşuma gitti rengi

bak şişede beyaz olsun yarısına kadar beyaz sonra az az yeşilden dök karıstır kürdanla fln istedigin tonu tutturana kadar dök aslında cok guzel bir yeşil bu daha acık görunms ama işte tam senin istedigin yeşilden

anladın dimii nasıl yeşil istediğimmiii sempatiksalakcinni

tamam az yeşil döküceemm ki uçuk bi renk olsunn bide çok tatlı görünüyo tırnaktaasositososito

bu rengi hiç görmedimm kafamçokkarıştı

bak bunlar çaklıtın blogundan işte bu renkler gibi flaştan garip cıkmıs anladım tam rengini :kedi:

ellerin çok güzelmiş tırnaklarında öyle canım.. :) ince french yapmak için özel ince fırçalar var onlardan alablirsin ozaman kolay yaparsın canım vereliniortak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…