• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

fotolarınızı koyun (: eller konuşsun (:

Öncelikle görüntü kirliği için özür diliyorum. :1:
Bir de uzun tırnakta deneyelim dedim. Aslında güzel duruyor da ben pek beğenmiyorum. Tabi biraz da benim tırnaklar garip. :27:

$Fotoğraf1937.jpg $Fotoğraf1939.jpg $Fotoğraf1936.jpg

Parmaklarım şişmiş yazı yazmaktan. :43:

$Fotoğraf1941.jpg $Fotoğraf1940.jpg

Ya uzun tırnağa yapmak ayrı bir sorunmuş. Ben de ince uçlu resim fırçasıyla yaptım.
Resim öğretmenim görse asar heralde beni. :9:

Son düzenleme:
Aslında pembe tonlarını sevmeyen biriyim ama kuzenimin bana verdiği pembe oje vardı. Bir de yalnızlıktan kurumak üzere olan beyaz ojelerim... Ben de degerlendirmek istedim, beyaz ojelerin içine pembe damlatarak farklı pembe tonları elde ettim.

$DSCI1852.jpg $DSCI1848.jpg
1. beyazın içine 4 ve 5 numaradaki ojeden damlattım
2. beyazın içine 5 numaradaki ojeden damlattım
3. beyazın içine Essence40 (mavi) damlattım
4. flormar 352
5. essence 08 (pembe)
*beyaz olarak flormar 300 kullandım.

Son düzenleme:
kolay bir yapımı var muhakkak yaparsın. ben bahsettim biraz eğer sıkıntı olursa bir yerde özel mesaj at yardımcı olurum.

ben de bugün böyleyim :) ben şahsım adına kısa tırnak çok seviyorum (kökten kesilmediği sürece). sizce iyi duruyor mu?

Eki Görüntüle 491596

tırnak şekline ve ojelerine bayıldım tam sevdiğim gibi temiz görünümlü ve bakımlı ben manikür yapamıyorum.mesela tırnaklarımı törpüleyince çirkin duruyor neden bende anlamadım böyle pütür pütür bi görüntü şeklini de veremiyorum.tırnak etlerimi kesmeye kalktım kanattım berbat ettim.tırnaklarımın bakımlı olmasını istiyorum önerileriniz var mı bana birde bu ojenin rengi nedir?

tırnak şekline ve ojelerine bayıldım tam sevdiğim gibi temiz görünümlü ve bakımlı ben manikür yapamıyorum.mesela tırnaklarımı törpüleyince çirkin duruyor neden bende anlamadım böyle pütür pütür bi görüntü şeklini de veremiyorum.tırnak etlerimi kesmeye kalktım kanattım berbat ettim.tırnaklarımın bakımlı olmasını istiyorum önerileriniz var mı bana birde bu ojenin rengi nedir?

Tırnak seklin nasıl ?
Tırnak yapına uygun törpülemelisin..
Mesela benim ellerim karedir sadece kestigim zaman bile tırnaklarım törpülenmis gibi uzar.
Benimde törpüleme sorunum vardı söyle yap, internetten video izledim ben, cok isime yaradı. Tırnak eti kesimi, yani manikürle ilgili de var.
Kare bir görüntü vermek icin tırnagın orta kısmından törpülemeye basla ve tek yön seklinde törpüle ileri, geri yapma ve tırnagını dinlendir ki, ısınıyor cünkü buda tırnak catlamasına sebep olabiliyor..
Etini almak icinde sıcak suda beklet, hafifce kurula sonra tırnak etlerini kaldır ve tek seferde kesmeye calıs, cok derine girme ben manikürümü sürekli kendim yaparım gayette memnunum söyle söyleyim manükür yapan kisi benden iyi degilmis bunu farkettim.
:6:

Kare tırnak şekli nasıl yapılır? - Nasıl TV

Burada tırnakla ilgili aradıgın herseyi bulabilirsin..
:34:

Tırnak seklin nasıl ?
Tırnak yapına uygun törpülemelisin..
Mesela benim ellerim karedir sadece kestigim zaman bile tırnaklarım törpülenmis gibi uzar.
Benimde törpüleme sorunum vardı söyle yap, internetten video izledim ben, cok isime yaradı. Tırnak eti kesimi, yani manikürle ilgili de var.
Kare bir görüntü vermek icin tırnagın orta kısmından törpülemeye basla ve tek yön seklinde törpüle ileri, geri yapma ve tırnagını dinlendir ki, ısınıyor cünkü buda tırnak catlamasına sebep olabiliyor..
Etini almak icinde sıcak suda beklet, hafifce kurula sonra tırnak etlerini kaldır ve tek seferde kesmeye calıs, cok derine girme ben manikürümü sürekli kendim yaparım gayette memnunum söyle söyleyim manükür yapan kisi benden iyi degilmis bunu farkettim.
:6:

Kare tırnak şekli nasıl yapılır? - Nasıl TV

Burada tırnakla ilgili aradıgın herseyi bulabilirsin..

benimde tırnak şeklim kare cnm sadece kesiyorum törpülerken içim gidiyor beni rahatsız eden tırnak etlerim onları da dediğin gibi bu videodan bakıp uygulamaya çalışıcam bide bu manikür olayını kaç günde bir yapmak lazım genel olarak süresi nedir?
bu arada video için teşekkürlerr:)

benimde tırnak şeklim kare cnm sadece kesiyorum törpülerken içim gidiyor beni rahatsız eden tırnak etlerim onları da dediğin gibi bu videodan bakıp uygulamaya çalışıcam bide bu manikür olayını kaç günde bir yapmak lazım genel olarak süresi nedir?
bu arada video için teşekkürlerr:)
Canım etin cıkma süresine göre degisiyor süresi, zaten etler alındıgında o kısımlar pürüzsüz oluyor cıkmaya baslayınca biraz rahatsız edebiliyor ama ben tam eski seklini almadan tekrar manikür yapmıyorum bide benim etlerim zaten fazla degil, mesela bir arkadasım hic ıslatmadan direkt tırnak keser gibi kesiyordu ve tırnak gibi tek seferde kalın bir parca et cıkıyordu.

Benim tekrar manikür yapma derecesine gelmesi yaklasık 10 günü buluyor..

Sunuda belirteyim kontes bahsetmisti sally hansenin bir ürünü var 15 sn tırnak eti cıkarıyor sürüyorsun, eti kaldırıyorsun, 15 sn bekleyip yıkıyorsun hatta blogunda asama asama paylasmıs limango' da bu markanın kampanyası olunca ben aldım, memnun kalacagımı düsündüm böyle birseyden de faydalanabilirsin hem daha hijyenik, hemde daha pratik..

Back