ayy çok güzel bi renk,kahve tonu mu? numarası kaç söylermisin? 110 değildir heralde demi?
Son düzenleme:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bu renk bendede var çok seviyorum çok güzel duruyor. buda bugunki ellerim
Eki Görüntüle 510771 Eki Görüntüle 510772
ayy çok güzel bi renk,kahve tonu mu? numarası kaç söylermisin? 110 değildir heralde demi?
Goldenrose 49
Kahve değil de aslında tam gül kurusu tonu,matlaştırdıktan sonra rengin yoğunluğu biraz azaldı ışığın da etkisiyle kahve gibi görünüyor.
Bu tona benzer ama kahveye daha yakın olarak Alix Avien 290 önerebilirim.
Eki Görüntüle 512318
kızlar, yeri mi değil mi bilmiyorum ama birşey danışmak istiyorum. Yakın zamanda sözüm olucan inşallah. Saten bembeyaz diz üstü, dar bir elbise giyeceğim, saten olduğu için abiye sınıfında diyebilirim. Ne renk oje süreceğime karar veremedim doğrusu? French mi olmalı? Yoksa rakı beyazı mı olmalı? Yada sedefli birşeyler mi olmalı? Bir akıl verin :)
teşekkür ederim, birçok insanın nişan söz fotoğraflarına baktım burdan neredeyse hepsi Frenchliydi. bu yaşıma kadar French yapmamış biri olarak gittm rakı beyazı birde normal beyaz oje aldım sürüp sürüp siliyorum elim alışsın diye, pudra pembesi daha mantıklı aslında. teşekkür ederm tekrardan
benimde parmaklarım küçük, hatta ellerimde çok küçüktür. tırnaklarımı dipten kesince çocuk eli gibi oluyor :)) uzattım biraz küt törpüledim, French yakıştı :) sende deneyebilirsin
Bronzlaştın mı yoksa rengin bu mu? Bembeyaz değil miydin sen?
Eki Görüntüle 537064 yorumlarınızı bekliyorum
Benim tırnaklarım niye böyle güzel değil Maşallah çok güzel tırnaklarınız eliniz ve ojelerinizde taşlarda çok hoş durmuş
Az uzayınca hemen kırılıyo.
bu protez tırnak canım.onlar kırılmiyor, çok hoş duryor ve istedığın uzunluk , şekil ve desen yaptırabilirsın