Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Begenmemek için hakaret mi olmasi lazim yorumunuzu beğenmedim sırf noktalama işaretlerine dikkat etmedi diye bilmislik yapmanızı ve konuyu saptirmanizi beğenmedim her yazdığınızi Türkçe kurallarına uygun yaziyormus gibi elestirmenizi beğenmedim,anlamiyorsaniz yorum yapmayabilirsiniz bdv de açılan konuya yorum yapmak zorundaymis gibi yaptiginiz yorumu beğenmedim mesela. ..
Valla bende anlamadım ego böyle bişey heralde beğenmedim butonunu görünce yorumunda hanımefendi peşime takılıp buralara zahmet etmiş
Trafik magandasi gibi sen beni nasıl sollarsin dedi sanırım
Valla bende anlamadım ego böyle bişey heralde beğenmedim butonunu görünce yorumunda hanımefendi peşime takılıp buralara zahmet etmiş
Trafik magandasi gibi sen beni nasıl sollarsin dedi sanırım
Benim de 07/07 Doğum günüm nikah günü 17 Temmuz düğün günü 17 Ağustos ayrıca tanışma yıl dönümü kapı numaram 7 çoğu özel günlerimiz 7 ile kesişti nasıl denk geldiyse artık
Benim de 07/07 Doğum günüm nikah günü 17 Temmuz düğün günü 17 Ağustos ayrıca tanışma yıl dönümü kapı numaram 7 çoğu özel günlerimiz 7 ile kesişti nasıl denk geldiyse artık