- 24 Haziran 2015
- 39.827
- 154.411
He bir ara muhabbeti geçmiştiYok canım ya nerede:)Zaten her yıl kutluyoruz ama adamda tık yokHatta sen bilmezsin _CaNanSu_ @-cantanem- bilir bu yıl kütük pasta yaptımAma yine anlamadı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
He bir ara muhabbeti geçmiştiYok canım ya nerede:)Zaten her yıl kutluyoruz ama adamda tık yokHatta sen bilmezsin _CaNanSu_ @-cantanem- bilir bu yıl kütük pasta yaptımAma yine anlamadı
Yok canım ya nerede:)Zaten her yıl kutluyoruz ama adamda tık yokHatta sen bilmezsin _CaNanSu_ @-cantanem- bilir bu yıl kütük pasta yaptımAma yine anlamadı
Bu yıl yine yaratıcı olmam lazımHe bir ara muhabbeti geçmişti
Üç canım canım erkek olan dörde geçti büyük o .kızlarda biri beş biri üç yaşında .2 tane mi çocuğun vardı?
Bu yıl yine yaratıcı olmam lazım
Yok ya doğum günü mü yine başkaları kutladı2 defa pasta yapıldı ama eşimle alakası yok
O kadar bile anlamıyor
Üç canım canım ☺ erkek olan dörde geçti büyük o .kızlarda biri beş biri üç yaşında .
Düşünürüz hep beraberBu yıl yine yaratıcı olmam lazım
Tamam 17 Aralık önceden görüşelimDüşünürüz hep beraber
Ana oğlumun doğum gunuTamam 17 Aralık önceden görüşelim
Yok ya doğum günü mü yine başkaları kutladı2 defa pasta yapıldı ama eşimle alakası yok
04.02 de ben10.02.
04.02 de ben
Ben birşey isteyeceğim zaman aylar öncesinden başlarım ufaktan ufaktan
İyice işlemen lazım enişteyi
Ya sadece özel günlerde kütüğe benziyor normalde idare eder
İyice işlemen lazım enişteyi
Eminim oğlunda çok incedirAna oğlumun doğum gunu
Şimdilik.ince sayilir artık.sonrasini eşi düşünsünEminim oğlunda çok incedir
Ya sadece özel günlerde kütüğe benziyor normalde idare eder
Bı daha masraf olmasınKızlar doğum günlerini toplu bu ay kutluyoruz pastaya sonra mum dikip üflüyoruz:)