- 8 Nisan 2017
- 56.749
- 296.745
Bende annemdeuim :))Geldim canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende annemdeuim :))Geldim canım
şükür bende anneme geldim Perşembe ye kadar burdayım :))Çok şükür minik,sen nasılsın?
aynen bende tursuzu yapamıyorumDomates sosu yaptım şimdilik. Birde biber/domates karışık salça yapacağız onun domatesini hazırladık biber toplanma zamanı yapacağız, bide kahvaltılık içinde biberi bekliyorum.tursusuz olur mu yapacağım tabi ki
Özledim tâbi
Abla bilmiyorum inşaAllah iyidir wpden bir sor istersen
Geldi bugün yine bir yer daha kirilcakmis diye
Hangi çılgın sana zincir vuracakmis sasarimCuma günü eltimin sünnet var çok heyecan liyim kim beni karsisina alıp laf söyleyecek onu merak ediyorum çünkü kavga çıkarsa gözüm kulagim kapalı konuşacağım eğer cumartesi giremezsem kk ya bilin ki beni dogramislardir
Bittimi yikim canimTunaydin kuzum
Kırma bitti canım belediyeden araba çağırdım onları bekliyom kapıda molozları almalari içinBittimi yikim canim
Köyde değilim ki kuzu, domatesler bayramdan sonra bedava geldi kemalpaşadan onları yaptık sos ve salça yaklaşık 70 kilo komşudanHangi köydesin hemşom ?:)
Geliyolarmi öyle ne güzelKırma bitti canım belediyeden araba çağırdım onları bekliyom kapıda molozları almalari için
Parayi verince geliyorlarAa
Geliyolarmi öyle ne güzel
Kaça alıyorlar ☺Parayi verince geliyorlar
Burda hep çöpün kenarına çuval çuval birakiyolarParayi verince geliyorlar
Bana baklava yapıp gönderecekti ses yok@deynepnaz niye gelmiyorsun sen
Yasak öyle kendin götürüp bir yere atamiyorsun ya özel bir nakliyeci yada belediye yerine götürüyor canımBurda hep çöpün kenarına çuval çuval birakiyolar
Tatilden dönmek üzeredir dönüşte söyleyelim göndersin ama çok umutlanma:)Bana baklava yapıp gönderecekti ses yok
Çuvalı 3 TL 75 çuval cikmisKaça alıyorlar ☺