- 8 Nisan 2017
- 56.749
- 296.806
Sen nasılsın ben döndüm sahalaraFenasın fena
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sen nasılsın ben döndüm sahalaraFenasın fena
Ben tam iyiyken Cuma sabahı düştüm. Bacağım çok felaket,ama yaşıyorum. İmtihan halindeyim yani halen.Sen nasılsın ben döndüm sahalara
Sen kendini bir okutsana sürekli nazara mi geliyorsun acabaBen tam iyiyken Cuma sabahı düştüm. Bacağım çok felaket,ama yaşıyorum. İmtihan halindeyim yani halen.
Günaydın canım
Bilmiyorum ki,tam iyiydi bacağım,rahatça yürüyordum. Tekrar başa döndüm, çok mutsuzum.Sen kendini bir okutsana sürekli nazara mi geliyorsun acaba
Benim bugün geç klamis halim giremiyordum sabahları eşim uyuyor şuan :)) sukuri iyiyim kukrim :))Günaydın canım
Nasılsın erkencisin ☺
İnşallah geçecek canım üzme kendini moral iyi gelir hastalıklarda rahatsızlıklarda moralin sevincin olsun bak herşey çok daha iyi olacakBilmiyorum ki,tam iyiydi bacağım,rahatça yürüyordum. Tekrar başa döndüm, çok mutsuzum.
Inşallah minikomİnşallah geçecek canım üzme kendini moral iyi gelir hastalıklarda rahatsızlıklarda moralin sevincin olsun bak herşey çok daha iyi olacak
He bana göre erken bir saatBenim bugün geç klamis halim giremiyordum sabahları eşim uyuyor şuan :)) sukuri iyiyim kukrim :))
Bende son bir haftadır erken kalkiyorim yani sabah 7-8-8:30 değişiyordu bugün bir saat geç kalktımHe bana göre erken bir saat
oldugu için herkesi erkenci görüyorum
Allah daha iyi etsin canım
Kuzum hepsi geçsin gitsin hastalık nedir kalmasın vücudun da inşallahBilmiyorum ki,tam iyiydi bacağım,rahatça yürüyordum. Tekrar başa döndüm, çok mutsuzum.
Dördü geliyordu ben yattımBende son bir haftadır erken kalkiyorim yani sabah 7-8-8:30 değişiyordu bugün bir saat geç kalktım
Günaydın abla nasılsın bitti mi tatilGünaydın gençlik
Amin canım kuzumKuzum hepsi geçsin gitsin hastalık nedir kalmasın vücudun da inşallah
GünaydınGünaydın gençlik
Günaydın ♥
Günaydın abla nasılsın bitti mi tatil ☺