- 24 Eylül 2018
- 97.246
- 292.606
Iyiyim şekerciğim,sen nasılsın Eve dönünce Wi_fi kullanmaya başladım,memnunum ben.Günaydın şekercim nasılsın
Benim pc hala aynı cepten giriş yaptım şimdi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Iyiyim şekerciğim,sen nasılsın Eve dönünce Wi_fi kullanmaya başladım,memnunum ben.Günaydın şekercim nasılsın
Iyiyim şekerciğim,sen nasılsın ♥Eve dönünce Wi_fi kullanmaya başladım,memnunum ben.
Çok sinir bozucu olduğu kesin de,sebebi muallakBende iyiyim sağol şu sorun ne anlamadımcepten sorun yok mesela.
Çok sinir bozucu olduğu kesin de,sebebi muallak
Bence de ,tenhada kıstıralımKesinlikle seninde 3 tane mesajın üst üste gelmiş,o sorunu bulup ağız burun kırmak lazım
Aleykumselam canımPastacılar selamun aleykümm
Günaydın balımmmTeşekkür ederim canım
Bende sana günaydınlarr diyimmm
Et yemekleri
Hee kurban sonrası diyorsunEt yemekleri
Aynen öyleHee kurban sonrası diyorsun
Wc olmadan olur mu bobrekleri temizliyoruz heraldeOh çalışkan hatun yii yii hakettin amma azz yi WC yolunu tutma malum fazlasıyla su içeriyor
Ustalarin hepsi mi ayni ya biz de bi turlu ustalari yakalayip getirtemiyoruzBirde düğünleri çıktı şimdi Çarşamba diyor
Umarım daha ertelemez biraz bosalttim banyoyu bugün .
Akşamda kurutma makinasını çocuk odasina alicam diğerleri atılacak zaten bakalım .