- 8 Nisan 2017
- 56.749
- 296.806
Komşum yaptı ne hediye alsam diye düşünüyorumGöreyim tabi ki
Elbisen,başörtün çok güzel olmuş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Komşum yaptı ne hediye alsam diye düşünüyorumGöreyim tabi ki
Elbisen,başörtün çok güzel olmuş
Maşaallah oğulların birbirine hiç benzemiyorKomşum yaptı ne hediye alsam diye düşünüyorum
Fincan takımı olabilirKomşum yaptı ne hediye alsam diye düşünüyorum
Evet büyük ile kız benziyor birbirine ortanci tam bir fırlama her konuda :))Maşaallah oğulların birbirine hiç benzemiyor
Tekrar hayırlı olsun.Damatlıklarını görürsünüz inşallah
Çok zeki olmasınEvet büyük ile kız benziyor birbirine ortanci tam bir fırlama her konuda :))
Ben diyorum ki bir süre seslenmeyeyim zaten çok samimiyizFincan takımı olabilir
Bakalım bekliyoruz bilsem sonuçlarıÇok zeki olmasın
Aynen çok iyi fikirBen diyorum ki bir süre seslenmeyeyim zaten çok samimiyiz
Böyle şunu istiyorim bunu istiyorum derken oda illaki bişey söyler bana şunu da istiyorum alamıyorum diye bende onu alayım :))
2 gün kaldı ben pek ümitli değilimBakalım bekliyoruz bilsem sonuçları
Hayırlısı olsun inşallah ama ben güveniyorum cocuklara ya ama çok dahiane olmalari gerekiyorsa orasını bilemem yani2 gün kaldı ben pek ümitli değilim
Kendini gösterememiş olabilir diyorumHayırlısı olsun inşallah ama ben güveniyorum cocuklara ya ama çok dahiane olmalari gerekiyorsa orasını bilemem yani
Benim büyükde çok zeki ama hep kötü yerlerde kullanıyor sivri zekasını
Bir kapı kapanır bir kapi açılır lafını çok seviyorumKendini gösterememiş olabilir diyorum
O sıra hayattan bezmişti kendi bile söylüyor
Birde pek şanslı değiliz Bize mi şans gülecek
Hayırlısı tabi ki
Orası öyle canım O konuda oğluma güveniyorumBir kapı kapanır bir kapi açılır lafını çok seviyorum
Bu olmazsa başarılı olamayacak değiller ya öğretmenin gözde ogrencilerinden olması bile yetiyor bana
Rabbim guzel insanlarla karsilastirsin abla başarı gelir cabaladikca
Teşekkür ederim canımKukrim profiline iyi geceler yazcaktım yoruma kapalı burdan diyim iyi geceler kuzucuğum
Teşekkür ederim canım
Bende sana günaydınlarr diyimmm
Fenasın fenaKaynanam çok yaşasın o zaman