- 24 Haziran 2015
- 39.829
- 154.414
İkinizde çok güzel görünüyorsun maşallah gulen yuzleriniz solmasın hiçBencdegil kızım çok güzel oldu eşimle hayran hayran baktık :))
Kizinnayri bir güzel tabi prensess
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İkinizde çok güzel görünüyorsun maşallah gulen yuzleriniz solmasın hiçBencdegil kızım çok güzel oldu eşimle hayran hayran baktık :))
Çok sağol teyzesiİkinizde çok güzel görünüyorsun maşallah gulen yuzleriniz solmasın hiç
Kizinnayri bir güzel tabi prensess
Ben ilgilenirim sen keyfine bakEşim bir yerelere kaçalım diyor oylamada gelebilir miyim bilmiyorim Nevreste vekaleti kime vereyim
Evet herkes tembel bugünHerkes kayıp, kimsecikler yok, tembeller kesin yatıyorlar
Ben çalışıyorum
Lunya kimki zaten miniği görsün diye profil resmi bile koyulmuştu ama neyse
Oooooo fasulye ayikladim, soğan soyup doğradım, biber temizledim yıkadım soğan bile kavurdum, çok yorgunumEvet herkes tembel bugün
Oooo neler yapıyorsun çalışarak biraz bahsetmek ister misin
Kıyamam yorulma sen, benim yorgunluktan belim koptu ama olsun, şimdi dinlenirim geçerAllah iyiliğini versin kııız du bende gelim yardıma kolları sıvayan emojiii
Accık tutaydım ucundan nisem hadi yap bakemKıyamam yorulma sen, benim yorgunluktan belim koptu ama olsun, şimdi dinlenirim geçer
Ooo bugün günlerden yorulma günü ilan etmissn senOooooo fasulye ayikladim, soğan soyup doğradım, biber temizledim yıkadım soğan bile kavurdum, çok yorgunum
Kaynanam çok yaşasın o zaman
Öyle deme yaKaynanam çok yaşasın o zaman
Öyle deme ya
Allah uzun ömür versin
Maşallah canım muhteşemsiniz bayıldım
Göreyim tabi ki