10 gün daha böyle olacak sonra hep sizinleyim inşaallahIveeett
Sahi mi nevoşum dur o zaman şu muzlu pastanın havasını söndürem bi olmuyor böyle
Tamam çiçeğim sana güveniyorumSahi mi nevoşum dur o zaman şu muzlu pastanın havasını söndürem bi olmuyor böylebenim ki daha güzel olacak tıpkısının aynısının daha cici bicilisi BirTutamMutluluk20 kızmaz bana ne olacak sanki kardeş kardeş yarışıyoz
Sen hiç merak etme çiçeğeem o iş bende muckTamam çiçeğim sana güveniyorum
Hadi inşallah10 gün daha böyle olacak sonra hep sizinleyim inşaallah
kaynanam kendine gelen misafiri bana getirecekti artık yarın getirebilirNoldu kim napti
Sağol Allah razı olsun benim msj i almış iyicenehayırlı uğurlu olsun canım mevlütünüz
halletin ya sen ona bak eheh
Su 1 haftayi da sag salim bi bitirsek insallah nevo bi seyler bulmadan
En fazla kan cikar dimiSahi mi nevoşum dur o zaman şu muzlu pastanın havasını söndürem bi olmuyor böylebenim ki daha güzel olacak tıpkısının aynısının daha cici bicilisi BirTutamMutluluk20 kızmaz bana ne olacak sanki kardeş kardeş yarışıyoz
GunaydinGunaydin bu arada milletbi kac gune usta gelecek mutfagin bir duvarina duvar kagiti yaptiricam insallah.guya silinebilir boya ama silmek mumkun degil boya cikiyo hemen silinebilir duvar kagidi cok daha iyi.gidip bakicam insallah istedigim gibi sade bi sey bulurum.mutfak dolabinin da kapaginin oglanlarlar kopardi bi de onu yaptircam havalar sogumadan su evin agzini burnunu bir araya toplamak gerek.bi de mutfak avizemi degisicem ne cok is varmis ya.sonrasinda bi de temizlik yapmam gerek tabi
Günaydın bitanem kaçıncı oldunuz dünGünaydınnn
Günaydın canım ❤Günaydın bitanem kaçıncı oldunuz dün
Vaaay maşallah hatunlaraGünaydın canım ❤
Gecen haftayı söylemistim gördün mü
Bu haftada birinci olduk
Tesekkur ederiz canımVaaay maşallah hatunlaraGörmedim kuzum ozamandamı birinci oldunuz .
Görmedim kuzu kız kacırmışım demekkiTesekkur ederiz canım
Gecen hafta üçüncü olduk sen merak ediyorsun diye burda yazmıstım
Tesekkur ederiz canımGörmedim kuzu kız kacırmışım demekki. valla tebrik ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?