• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz "Pasta " tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    972
  • Anket Kapalı .
Tesekkur ederiz canım 😍
Bu hafta bayram diye hiç inancım yoktu derece için ama diğer takımlar daha cok tatlı yemis😂😂😂
Valla helal azimli hatunlar bayrama yenik düşmedi😂😂😂

Evet serinledi hava baya bu gün 🥰
Çok şükür 🤭 nasılsınız canım, Tunoş nasıl 😍

Betüş ilk defa yağmurla tanıştı bugün, markete çıkmıştık, tam çiseliyorken. Şaşırdı su nereden geliyor diye bakındı filan 😍🤭

Çok şükür 🤭 nasılsınız canım, Tunoş nasıl 😍

Betüş ilk defa yağmurla tanıştı bugün, markete çıkmıştık, tam çiseliyorken. Şaşırdı su nereden geliyor diye bakındı filan 😍🤭
İyiyiz çok şükür yuvarlanıp gidiyoruz öyle ☺️ Oy kıyamam ya ağzını açıyordu bizim ki de ilk yağmur deneyiminde 🤦🏼‍♀️😂 ne çabuk büyüyorlar valla daha dün gibi 🥺

İyiyiz çok şükür yuvarlanıp gidiyoruz öyle ☺ Oy kıyamam ya ağzını açıyordu bizim ki de ilk yağmur deneyiminde 🤦🏼‍♀️😂 ne çabuk büyüyorlar valla daha dün gibi 🥺
Oyy yerim ya 🤭🤭 çok hızlı büyüyorlar gerçekten. Bayramın son günü abimin kızı doğdu, 2700gr, Betül de öyle doğmuştu ama bebeği kucağıma alınca dedim ne kadar büyümüş bizim kız 🤭🤭🤭

Oyy yerim ya 🤭🤭 çok hızlı büyüyorlar gerçekten. Bayramın son günü abimin kızı doğdu, 2700gr, Betül de öyle doğmuştu ama bebeği kucağıma alınca dedim ne kadar büyümüş bizim kız 🤭🤭🤭
Maşallah 🧿 Allah analı babalı büyütsün hayırlı evlat olsunlar canım🤲🏻❤️ 😘

Gunaydin bu arada millet:KK36:bi kac gune usta gelecek mutfagin bir duvarina duvar kagiti yaptiricam insallah.guya silinebilir boya ama silmek mumkun degil boya cikiyo hemen:KK12:silinebilir duvar kagidi cok daha iyi.gidip bakicam insallah istedigim gibi sade bi sey bulurum.mutfak dolabinin da kapaginin oglanlarlar kopardi bi de onu yaptircam havalar sogumadan su evin agzini burnunu bir araya toplamak gerek.bi de mutfak avizemi degisicem ne cok is varmis ya.sonrasinda bi de temizlik yapmam gerek tabi:skandal:
Günaydin ben hiç saymayayim istersen işleri 🙄

Back