- 29 Nisan 2015
- 31.363
- 105.540
- 598
Valla helal azimli hatunlar bayrama yenik düşmediTesekkur ederiz canım
Bu hafta bayram diye hiç inancım yoktu derece için ama diğer takımlar daha cok tatlı yemis
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Valla helal azimli hatunlar bayrama yenik düşmediTesekkur ederiz canım
Bu hafta bayram diye hiç inancım yoktu derece için ama diğer takımlar daha cok tatlı yemis
Günaydın ablaGünaydın
Günaydın güzelimGünaydın
Nasılsın canım bebiş nasıl büyümüştür artıkSen hiç merak etme çiçeğeem o iş bende muck
Günaydın canım ❤Günaydın hanımlar
Öğlen olmuş ama hava yağmurlu yaa erken sanıyorum dahaGünaydın canım ❤
Günes olmayınca insan saatide anlamıyor :)))Öğlen olmuş ama hava yağmurlu yaa erken sanıyorum daha
Günes olmayınca insan saatide anlamıyor :)))
Burası günesli yagmur yok simdi ama dün aksam cok yagdı :)
Evet serinledi hava baya bu günHayırlı günler herkese ♥ kaç gündür çok rutubetli, yapış yapış bir hava vardı İstanbul'da. Çok şükür yağmur yağdı da nefes alınıyor bugün
Hayırlı günler canım ❤Hayırlı günler herkese ♥ kaç gündür çok rutubetli, yapış yapış bir hava vardı İstanbul'da. Çok şükür yağmur yağdı da nefes alınıyor bugün
Çok şükür nasılsınız canım, Tunoş nasılEvet serinledi hava baya bu gün
İyiyiz çok şükür yuvarlanıp gidiyoruz öyle Oy kıyamam ya ağzını açıyordu bizim ki de ilk yağmur deneyiminde ne çabuk büyüyorlar valla daha dün gibiÇok şükür nasılsınız canım, Tunoş nasıl
Betüş ilk defa yağmurla tanıştı bugün, markete çıkmıştık, tam çiseliyorken. Şaşırdı su nereden geliyor diye bakındı filan
Oyy yerim ya çok hızlı büyüyorlar gerçekten. Bayramın son günü abimin kızı doğdu, 2700gr, Betül de öyle doğmuştu ama bebeği kucağıma alınca dedim ne kadar büyümüş bizim kızİyiyiz çok şükür yuvarlanıp gidiyoruz öyle ☺ Oy kıyamam ya ağzını açıyordu bizim ki de ilk yağmur deneyiminde ne çabuk büyüyorlar valla daha dün gibi
Maşallah Allah analı babalı büyütsün hayırlı evlat olsunlar canımOyy yerim ya çok hızlı büyüyorlar gerçekten. Bayramın son günü abimin kızı doğdu, 2700gr, Betül de öyle doğmuştu ama bebeği kucağıma alınca dedim ne kadar büyümüş bizim kız
Aminn inşallah tüm yavrularımızın güzel günlerini göstersin Rabbim hepimizeMaşallah Allah analı babalı büyütsün hayırlı evlat olsunlar canım❤
Amiiin canım benimAminn inşallah tüm yavrularımızın güzel günlerini göstersin Rabbim hepimize ♥
Günaydin ben hiç saymayayim istersen işleriGunaydin bu arada milletbi kac gune usta gelecek mutfagin bir duvarina duvar kagiti yaptiricam insallah.guya silinebilir boya ama silmek mumkun degil boya cikiyo hemensilinebilir duvar kagidi cok daha iyi.gidip bakicam insallah istedigim gibi sade bi sey bulurum.mutfak dolabinin da kapaginin oglanlarlar kopardi bi de onu yaptircam havalar sogumadan su evin agzini burnunu bir araya toplamak gerek.bi de mutfak avizemi degisicem ne cok is varmis ya.sonrasinda bi de temizlik yapmam gerek tabi
Aynen canım yağıyor halaÖğlen olmuş ama hava yağmurlu yaa erken sanıyorum daha