• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz "Pasta " tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    972
  • Anket Kapalı .
BirTutamMutluluk20 BirTutamMutluluk20 nin pastasının tıpkısının aynısını yapmak serbest 😂 İzin verdim yapabilirsin😂
Su 1 haftayi da sag salim bi bitirsek insallah nevo bi seyler bulmadan:53:
Sahi mi nevoşum dur o zaman şu muzlu pastanın havasını söndürem bi olmuyor böyle:KK53: benim ki daha güzel olacak tıpkısının aynısının daha cici bicilisi :rolleyes: BirTutamMutluluk20 BirTutamMutluluk20 kızmaz bana ne olacak sanki kardeş kardeş yarışıyoz:KK33:
En fazla kan cikar dimi:45::70:

Gunaydin bu arada millet:36:bi kac gune usta gelecek mutfagin bir duvarina duvar kagiti yaptiricam insallah.guya silinebilir boya ama silmek mumkun degil boya cikiyo hemen:KK12:silinebilir duvar kagidi cok daha iyi.gidip bakicam insallah istedigim gibi sade bi sey bulurum.mutfak dolabinin da kapaginin oglanlarlar kopardi bi de onu yaptircam havalar sogumadan su evin agzini burnunu bir araya toplamak gerek.bi de mutfak avizemi degisicem ne cok is varmis ya.sonrasinda bi de temizlik yapmam gerek tabi:skandal:

Gunaydin bu arada millet:KK36:bi kac gune usta gelecek mutfagin bir duvarina duvar kagiti yaptiricam insallah.guya silinebilir boya ama silmek mumkun degil boya cikiyo hemen:KK12:silinebilir duvar kagidi cok daha iyi.gidip bakicam insallah istedigim gibi sade bi sey bulurum.mutfak dolabinin da kapaginin oglanlarlar kopardi bi de onu yaptircam havalar sogumadan su evin agzini burnunu bir araya toplamak gerek.bi de mutfak avizemi degisicem ne cok is varmis ya.sonrasinda bi de temizlik yapmam gerek tabi:skandal:
Gunaydin 🥰Kolay gelsin canım:)

Günaydın canım ❤
Gecen haftayı söylemistim gördün mü 😂
Bu haftada birinci olduk 😍
Vaaay maşallah hatunlara😍😍😍😍Görmedim kuzum ozamandamı birinci oldunuz😁😍.

Tesekkur ederiz canım 😍😍
Gecen hafta üçüncü olduk sen merak ediyorsun diye burda yazmıstım 😂
Görmedim kuzu kız kacırmışım demekki 😁 . valla tebrik ederim :sampiyon:

Back