- 16 Aralık 2018
- 18.424
- 55.167
- 548
Beğenmedinmi hicBende çok gerginim daha hiç birşey secemedik banyo için usta da pazartesi Perşembe diyor hiç bir iş yapamadan öyle duruyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Beğenmedinmi hicBende çok gerginim daha hiç birşey secemedik banyo için usta da pazartesi Perşembe diyor hiç bir iş yapamadan öyle duruyorum
Aynen öyle oldu .artık usta geldiği günü belirlesin akşamına gidip alacam birini.Aa kararsiz mi kaldin
Baktıkça fikrim değişiyor fayans değişince dolap da uymuyor iyice kafam bulandı okullar açılmadan su banyo yapılıp badana hallolup temizliğin bitmesini istiyorumBeğenmedinmi hic
Artık çok geç almadan döndüm eve eşim yüzünden hep erken doncez diye topladik kadinin sucu yok aslinda yaylada dolap yok bozulmasi diye yapti inadimdan toplamadim sonrada dondugumuz gün toplayalim dedi esim istemiyorum dedim Aslan burcu olmak çok zor ☺☺Atar yapma kadina al receli bari
Ay bende bu bayram pot kırdımArtık çok geç almadan döndüm eve eşim yüzünden hep erken doncez diye topladik kadinin sucu yok aslinda yaylada dolap yok bozulmasi diye yapti inadimdan toplamadim sonrada dondugumuz gün toplayalim dedi esim istemiyorum dedim Aslan burcu olmak çok zor ☺☺
Neettin gi bende suratsiz gelin olarak döndümAy bende bu bayram pot kırdım
Eşimin amcasinda oturuyorduk kp sabah incir toplayayaim götürün dedi bende yok gerek yok dedim eşim için o beklemez şimdi dedim kp de o dedi taam diye dedi sustum bende orda.Neettin gi bende suratsiz gelin olarak döndüm
Bende 1 gün daha kalalimin üzerine eşimle atisirken herkesin haberi oldu hiç hoş olmadı seni çok iyi anlıyorum ☺Eşimin amcasinda oturuyorduk kp sabah incir toplayayaim götürün dedi bende yok gerek yok dedim eşim için o beklemez şimdi dedim kp de o dedi taam diye dedi sustum bende orda.
Aşağıya indigimizde arabaya doğru giderken sen ne diye istedin inciri falan diye diye eşime söylenirken bir döndüm kp arkada
İlk defa böyle yakalandim
Serbest heraldeOylamanın başlamasına 1 hafta kalmış.kendime yapacak pasta bulamadım bir türlü. Pek te beceremem pasta işlerini ama en kolayından deneyecektim,kopya çekmek serbestmi kızlarserbestse hepinizin pastalarındanbir karışımla dehşet-ül vahşet bişey çıkarıcam ortaya,pastalarınızın havası sönsün bi
Ilk begendigini al cik, ben hep oyle yaparimAynen öyle oldu .artık usta geldiği günü belirlesin akşamına gidip alacam birini.
Daha fazla fayans görmek istemiyorum
11 senedir ilk defa başıma böyle birşey geldiBende 1 gün daha kalalimin üzerine eşimle atisirken herkesin haberi oldu hiç hoş olmadı seni çok iyi anlıyorum ☺
Zaten bende genelde dolaşır dolaşır ilk baktigimda karar kilarim eşim çok kızar bu huyumaIlk begendigini al cik, ben hep oyle yaparim
O zaman bekleyin beni her an bir sürpriz yapabilirim tetikte olunSerbest heralde
Valla bana artık neler denislerdir bilmiyorum kV gorumce ben eşime küstüm kimseyle konusasim gelmedi napıyım onlarla sorunum yok aslında gorumceyle beraber döndük hatta yoldada konusmadim hiç arasmmi dedim bugün sonra bosveerrr dedii içimdeki yavru Aslan11 senedir ilk defa başıma böyle birşey geldi☺
Kp demiştir buzdağının görünmeyen kısmı ortaya çıktı
Suprizlere açığız gönder gelsinO zaman bekleyin beni her an bir sürpriz yapabilirim tetikte olun
Buradayım özledin miNevreste nerdesinnnn ki acabaa
BirTutamMutluluk20 nin pastasının tıpkısının aynısını yapmak serbest İzin verdim yapabilirsinOylamanın başlamasına 1 hafta kalmış.kendime yapacak pasta bulamadım bir türlü. Pek te beceremem pasta işlerini ama en kolayından deneyecektim,kopya çekmek serbestmi kızlarserbestse hepinizin pastalarındanbir karışımla dehşet-ül vahşet bişey çıkarıcam ortaya,pastalarınızın havası sönsün bi
IveeettBuradayım özledin mi