• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz "Pasta " tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    972
  • Anket Kapalı .
Beğenmedinmi hic😕
Baktıkça fikrim değişiyor fayans değişince dolap da uymuyor iyice kafam bulandı okullar açılmadan su banyo yapılıp badana hallolup temizliğin bitmesini istiyorum😏

Atar yapma kadina al receli bari:KK70:
Artık çok geç almadan döndüm eve eşim yüzünden hep erken doncez diye topladik kadinin sucu yok aslinda yaylada dolap yok bozulmasi diye yapti inadimdan toplamadim sonrada dondugumuz gün toplayalim dedi esim istemiyorum dedim Aslan burcu olmak çok zor ☺☺

Artık çok geç almadan döndüm eve eşim yüzünden hep erken doncez diye topladik kadinin sucu yok aslinda yaylada dolap yok bozulmasi diye yapti inadimdan toplamadim sonrada dondugumuz gün toplayalim dedi esim istemiyorum dedim Aslan burcu olmak çok zor ☺☺
Ay bende bu bayram pot kırdım 🙄

Neettin gi bende suratsiz gelin olarak döndüm 😂
Eşimin amcasinda oturuyorduk kp sabah incir toplayayaim götürün dedi bende yok gerek yok dedim eşim için o beklemez şimdi dedim kp de o dedi taam diye dedi sustum bende orda.
Aşağıya indigimizde arabaya doğru giderken sen ne diye istedin inciri falan diye diye eşime söylenirken bir döndüm kp arkada 😆
İlk defa böyle yakalandim 😂😂

Eşimin amcasinda oturuyorduk kp sabah incir toplayayaim götürün dedi bende yok gerek yok dedim eşim için o beklemez şimdi dedim kp de o dedi taam diye dedi sustum bende orda.
Aşağıya indigimizde arabaya doğru giderken sen ne diye istedin inciri falan diye diye eşime söylenirken bir döndüm kp arkada 😆
İlk defa böyle yakalandim 😂😂
Bende 1 gün daha kalalimin üzerine eşimle atisirken herkesin haberi oldu hiç hoş olmadı seni çok iyi anlıyorum ☺

Oylamanın başlamasına 1 hafta kalmış.kendime yapacak pasta bulamadım bir türlü. Pek te beceremem pasta işlerini ama en kolayından deneyecektim,kopya çekmek serbestmi kızlar:rolleyes:serbestse hepinizin pastalarındanbir karışımla dehşet-ül vahşet bişey çıkarıcam ortaya,pastalarınızın havası sönsün bi:KK53::KK45:

Oylamanın başlamasına 1 hafta kalmış.kendime yapacak pasta bulamadım bir türlü. Pek te beceremem pasta işlerini ama en kolayından deneyecektim,kopya çekmek serbestmi kızlar:rolleyes:serbestse hepinizin pastalarındanbir karışımla dehşet-ül vahşet bişey çıkarıcam ortaya,pastalarınızın havası sönsün bi:KK53::KK45:
Serbest heralde 😂

Bende 1 gün daha kalalimin üzerine eşimle atisirken herkesin haberi oldu hiç hoş olmadı seni çok iyi anlıyorum ☺
11 senedir ilk defa başıma böyle birşey geldi☺️
Kp demiştir buzdağının görünmeyen kısmı ortaya çıktı 😂😂

11 senedir ilk defa başıma böyle birşey geldi☺
Kp demiştir buzdağının görünmeyen kısmı ortaya çıktı 😂😂
Valla bana artık neler denislerdir bilmiyorum kV gorumce ben eşime küstüm kimseyle konusasim gelmedi napıyım onlarla sorunum yok aslında gorumceyle beraber döndük hatta yoldada konusmadim hiç arasmmi dedim bugün sonra bosveerrr dedii içimdeki yavru Aslan😂

BirTutamMutluluk20 BirTutamMutluluk20 nin pastasının tıpkısının aynısını yapmak serbest 😂 İzin verdim yapabilirsin😂

Back