- 16 Aralık 2018
- 18.424
- 55.167
- 548
Ben bu şirin şeyleri niye topladım acabaCok sirinler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben bu şirin şeyleri niye topladım acabaCok sirinler
Ayyy bu çok minikmiş
Ben de yine kres ogretmeniyle bozusdum
Benim oglanlarin yasi 3 oldugu icin orta yasli cocuklarin grubuna aldilar 3 gun once.
Daha 1 ay bile olmadi veliler para toplayip sizin parayla neredeyse her veli 100 lira verip tv almistik cocuklar icin.her sinifta tv var herkes almis bi tek benim oglanlarin dustugi sinifta tv yok sansimiza.ben de demin watsapdan yazdim eski ogretmene madem boluneceklerdi neden para verdim ben tv ye diye.digerine de alinacak eylulde sizden de para alinmicak diye ses atmis.ben de zaten para vermicem alinmazsa da hakkimiza girmis olursunuz zaten dedim.bi de atarlaniyo bana ben kimsenin hakkina girmem diye ben de kusura bakmayin ama ben 100 lira verip tv alayim herkesin cocugu tv li siniflara gitsin benimkiler tv siz sinifa orda hakkimi talep ederim dedim.o tv alinacak dedim
Boşuna dağlara çıkmadım diyorsunBen bu şirin şeyleri niye topladım acaba
Evet bide bu kadar çok birarada olmuyo zor toplaniyo şansıma buldum ama işte amaaaaaaaaaaaaAyyy bu çok minikmiş
Boşuna çıktım vallaBoşuna dağlara çıkmadım diyorsun
NiyekiBoşuna çıktım valla
Nasılsın ortiAyyy bu çok minikmiş
KV hepsini reçel yaptıNiyeki
NeeeKV hepsini reçel yaptı
Yaaaaa
Aynen oylegelmezse biz tvli odaya yatay gecis yapmasini da bilirizO TV buraya gelecek işte o kadaa
Ben bazilarinin isimlerini okuyamiyorum bile16 pasta olmuş bile maşallah, isimlerini okurken bile canım çekiyor
Kaç tarif daha gelecek acaba
Kvye selam soyle ellerinden operimKV hepsini reçel yaptı
Yoo nevos vermişti dağ çileği çünkü neyse artık istesemde yapamıyorum 300km var cileklerle aramda reçel sevmiyorum ben dedim almadım reçeli deAynen oylegelmezse biz tvli odaya yatay gecis yapmasini da biliriz
Ben bazilarinin isimlerini okuyamiyorum bile
Kvye selam soyle ellerinden operim
Hem zaten cilekle susleyemezdin cunkum zaten cilekli pasta var
Atar yapma kadina al receli bariYoo nevos vermişti dağ çileği çünkü neyse artık istesemde yapamıyorum 300km var cileklerle aramda reçel sevmiyorum ben dedim almadım reçeli de
Tabikide helal kuzuAynen oylegelmezse biz tvli odaya yatay gecis yapmasini da biliriz
Evet bide bu kadar çok birarada olmuyo zor toplaniyo şansıma buldum ama işte amaaaaaaaaaaaa
Nasılsın orti
Bende çok gerginim daha hiç birşey secemedik banyo için usta da pazartesi Perşembe diyor hiç bir iş yapamadan öyle duruyorumIyiyim orti, iş güç bitmiyor yorgunum bitkinim kan değerlerimin hepsi de düşüyor maaşAllah sen nasilsin
Aa kararsiz mi kaldinBende çok gerginim daha hiç birşey secemedik banyo için usta da pazartesi Perşembe diyor hiç bir iş yapamadan öyle duruyorum
Boşa gittiHeyecanlandım ha , ama nee
Iyiyim orti, iş güç bitmiyor yorgunum bitkinim kan değerlerimin hepsi de düşüyor maaşAllah sen nasilsin