Fotoğraflarımı nasıl böyle yapabilirim, yardım ederseniz sevinirim..:)

bambam06

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Haziran 2011
147
1
68
Ankara
kızlar internette dolaşırken bir fotoğraf gördüm.kendi fotoğraflarımı da bu şekilde yapmak istiyorum.nasıl yapabileceğim hakkında bilgi verirseniz çok sevinirim.

fotoğraf linki:Eki Görüntüle 242490

NOT:konu yanlış yerdeyse uygun yere taşırsanız sevinirim.

evet erkek.saçma olan neresi anlayamadım? fotoğraflarımı bu şekilde yapmak istiyorum dedim.yani bu yöntemle.ben bir bayanım ve bu yöntemi kullanmak istiyorum.burada yanlış olan ne? lütfen 2 kere düşünüp sonra yorum yapın.mantıklı bir şekilde*

kullandığınız bir program var mı ??

Photoshopta en yakın bukadarını becerebildim İstersen nasıl yaptığımı anlatabilirim

Evet istediğim tam olarak buydu.nasıl yaptığın ve hangi programı kullandığın hakkında bilgi verirsen çok sevinirim :)

Son düzenleme:
Canım koyduğum fotoğrafı adobe photoshop cs4 te yaptım. Nasıl yaptığıma gelicek olursak

İlk olarak fotoğrafta kırmızı çerçeve içine aldığım aracı seçiyorsun. Yukarıdaki Flow değerini %100e getiriyorsun.

Daha sonra fırçanın boyutunu kırmızı kutucukla işaretlediğim bölümden nasılrahat ediyorsan o boyuta getiriyorsun.

Fırça boyutunuda ayarladıktan sonranereyi siyah beyaz yapacaksan o bölümü boyuyorsun. Komple boyadıktan sonra bir kaç kat yapabilirsin. Benim koyduğum örnekte 3 kat yapılmış halidir.

Komple boyadıktan sonra fotoğrafın hali bu şekilde oluyor.

Eki Görüntüle 253993

Daha sonra yandaki menüden kırmızı kutucukla işaretlediğim aracı seçiyorsun. Bu araçla nası arka planı seçtiğimi örnekleyemedim print screan tuşundan ekran resmini alırken o kısım gözükmedi. Ben kısaca anlatayım. Dudak altından mousea birkere tıklayıp yukarı doğru devam ediyorsun daha sonra köşelerden dümdüz devam edip ilk başladığın noktacığa tıklayarak işlemi bitiriyorsun. Bir kaç kez deneme yaparsannasıl yapıldığını anlarsın zaten :)

Anlattıklarımı yaptıktan sonraarka plan bu şekilde seçili hale geliyor.

Daha sonra fotoğrafta kırmızı kutucukla işaretlediğim gibi Filter > Stylize > Glowing Edges.. e tıklıyorsun

Daha sonra kırmızı kutucukla işaretlediğim bölümden arka planın değerlerini zevkin nasıl istiyorsa o şekilde ayarlıyorsun ve ok a basıyorsun.

Daha sonra o tırtık tırtık şeyin gitmesi için kırmızı kutucukla işaretlediğim şeyi seçip boş biyere tıklıyorsun

Sonra kırmızı kutucukla işaretlediğim aracı seçiyorsun ve yukarıdakimenüde yer alan Strength değerini %50 yapıyorsun. Yeşilşeritle işaretlediğim yerlerden arka planla kaynaştırma işlemini yapıyorsun. Bunu fazla abartmamanı öneririm. Abartınca çok komik bir görüntü oluşabilir. O sertliği kırman yeterli olacaktır.

Daha sonra ctrl + shift + s yapıyorsun ve karşına gelen menüde benim işaretlediklerimi uyguluyorsun. Nereye kaydetmek istediğini yandan seçmeyi unutmuyorsun tabiki.

http://oi54.tinypic.com/2ebhi84.jpg

Daha sonra karşına gelen menüden yine kırmızı kutucukla işaretlediğim yerden dosyanın büyüklüğünü ayarlıyorsun ve ok tuşuna basıyorsun

Bukadar basit :) Umarım karışık anlatmamışımdır. Anlamadığın takıldığın bir yer varsa sorabilirsin

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…