Fotoğraflarda Güzel Çıkmıyorum !

slsn

Viyolist ~
Kayıtlı Üye
6 Eylül 2011
655
4
Kızlar aynaya bakıyorum gayet güzel mesela ama fotoğrafa gelince... Çok değişik cıkıyorum hele yandan falan çok kötü. Bir de sürekli bakıcağım fotoğraflar sürekli ya videoda ya fotoğrafta yer alıyorum şu anki durumum gereği ama doğal habersiz çekilen fotoğraflarda hiç güzel çıkmıyorum :| ÖNERİLERİNİZİ BEKLİYORUM

doğaçlama çekilen fotolarda güzel çıkan azdır zaten
onun dışında fotolarda en güzel çıktığın pozu deneme yanılma yöntemiyle bulursun ve birden hadi gülümseyin dendiğinde o pozu verirsin:KK55:

Ben de son derece tipsiz çıkarım fotoğraflarda. Artık asla foto çektirmiyorum. Malesef çok denememe rağmen bir çözümünü bulamadım fotoğrafta iyi görünmenin. Üstelik profesyonel fotoğraf çeken bir arkadaşım da denedi, poz verdirdi falan ama yok, olmadı yine. Malesef malesefff... :KK43::KK43::KK43:

bende öyleyim mesela yanaklarım şişman çıkıyo normalde tamam yanak var ama normal ama resimlerde çok tombiş oluyo acaba öylemiyim diyorum yan resimlerimide hiç beğenmem resim çektirmiyorum o yüzden bende:KK43:

bunun bır formulu yokki:))))
ınsan doustan fotojenıktır sonradan kazanılan bısı dııl yanee:))
kendını begenıosan varsın fotolarda cırkın cıkk...onemlı olan real hayat:)))

valla ben de öyleyim. hele poz verince çok kötü çıkıyorum. yine habersiz filan olursa daha güzel oluyo nispeten ya.

Kızlar aynaya bakıyorum gayet güzel mesela ama fotoğrafa gelince... Çok değişik cıkıyorum hele yandan falan çok kötü. Bir de sürekli bakıcağım fotoğraflar sürekli ya videoda ya fotoğrafta yer alıyorum şu anki durumum gereği ama doğal habersiz çekilen fotoğraflarda hiç güzel çıkmıyorum :| ÖNERİLERİNİZİ BEKLİYORUM
Ben bir ara bunu düşüne düşüne kafayı yiyordum.Hala kaçıyorum fotoğraf makinelerinden=)=)Sen en iyisi çok düşünme ve aynadaki görüntünü sevmeye devam et.Fotojenik değilsen değilsindir.Yapıcak bir şey yok.

aynı sorun bende de var fıstık gibi gacıyım:nazar: ama fotoğrafta güzel çıkmıyorum özellikle de burnum çok büyük çıkıyor:KK37:

diyorum kiii insan neyse öyle çıkar kötü bişi demedim kiiiii .En fazla gözü baygın çıkar ,kapalı çıkar vs.Hele ki profesyonel ftg da da öyle çıkılmaz ki...

benim burnumdada ufak bi kemer var hiç kötü durmuyo ama bazen foto açısı çok dandik oluyo gargamel gibi görünebiliyorum:KK9: fotoğrafla uğraşan biriyim çok önemli pozun açısı

fotojenik olmakla alakalı ya. bende fotojenik değilimdir..nadiren çekildiğim fotoları begenirim. gerçi insanlar beğenirde bana güzel gelmez.. belki sana öyle geliyordur bana güzel gelmeyip başkalarına geliyordur..

X