- Konu Sahibi CakmaLaraCroft
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Photoshopla yapılmış bence.Aynı mekanda birkaç resim çekiniliyor.Sonra onlar birleştiriliyor.
Instagram olabilir mi
arkadaslar
benim hobimdir fotograflarla oynamak
ama hic program bilmiyorum
basit online sitelerle yapiyorum birseyler
bu resimdeki gibi kizimin fotografini ayni sekilde yapmak istiyorum ama nasil
umarim bilen vardir Eki Görüntüle 632997
Ama resim çekerken ışık ayarı falan değişmemesi lazım.Çektiğim açıda değişmeyecek.
Yani fotoğraf makinesi sabit bir yerde duracak bu resimdeki gibi bebek yer değiştirecek.
Çekim tekniğini falan bilmiyorum da photoshopla yapılmış olduğunu düşünüyorum.Araştırıp buraya tekrar yazacağım.
oda içinde çekilmiş çünkü ışık değerleri aynı ve konunun modelin yani gölgeleri odayla uyumlu sabit kamera ile çekilmiş birkaç fotoğrafı daha sonradan işlemden geçirmiş ps kullanılmış , model fotoğraflardan kesilip tek karede birleştirilmiş, bunun için tripodunuz birazda photoshop bilginiz gerekiyor.
photoshop indirdim
hicbirsey anlamadim yaa
cok sinir bozucu
sanki söyle hissettim ayni mekana birkac sekilde yerlestirmis gibi
yani belkide bebegin her pozu ayni mekanda degil
yapan kiside söylemiyor sordum onada valla
tanimiyorum ünlü bir online ikiz bebek günlügü
belki bebekler ikiz değil beşizdir?
:) şaka bi yana photoshop bu ama kullanması kolay bir program değil maalesef :/ nasıl yaptığını da söyleyeyim tek bebek olduğunu var sayarsak, makinayı tripodla sabitleyip bebeğin o mekanda 4 5 farklı pozunu çekiyorsun sonra bebekleri tek tek fotoğraflardan çıkarıp seçtiğin bir tanesine yerleştiriyorsun. dekupaj deniyor sanırım buna.
evet gölgeler benimde dikkatimi cekti
ama dediginiz tripod yada photoshop hic bilmiyorum (
Bende bir makine var ama profesyonel değil.Onunla hemen 3 tane resim çekeceğim bir objenin aynı mekanda farklı yerlerinde.
Onun üzerinde deneyeceğim.
belki bebekler ikiz değil beşizdir?
:) şaka bi yana photoshop bu ama kullanması kolay bir program değil maalesef :/ nasıl yaptığını da söyleyeyim tek bebek olduğunu var sayarsak, makinayı tripodla sabitleyip bebeğin o mekanda 4 5 farklı pozunu çekiyorsun sonra bebekleri tek tek fotoğraflardan çıkarıp seçtiğin bir tanesine yerleştiriyorsun. dekupaj deniyor sanırım buna.
tripodunuz yoksa makinenizi biryerde sabitleyin çekim esnasında yerini değiştirmemeniz ve oynatmamanız gerekıyor hatta kablosuz deklanşörünüz varsa sizin için kolaylık olacaktır, photoshop bilgisi önemli ama siz kareleri çektikten sonra netten araştırıp bunu öğrenebilirsiniz kesim için.
dediginiz cok iyi anladim aslinda
bu dekupaj simdi arastiracagim
bebekler ikiz ama burada sadece birisi var