Fotoğrafçıdan niye sevgili olmaz ?

sizi sohbet ettirip doğal halinizi çekmeleri ne kolay yöntem... yani amaç dikkatinizi dağıtmak

yaratıcılığa şapka çıkardım:))

Fotoğrafçılar tepki veriyor :)

abartmayın diye ...

yuhh yaa iyi ki fotoğrafçı bir sevgilim yok ve olmaz da umarım
katlanılmaz ne bu böyle
ALLAHIM büyük konuşmuyorum affet YARABBİM,benden fazla makinasıyla ilgili korkunçç

Kendimin net arkamın buğulu olduğu bi resim çektiremedim hala yaa (( makro mu oluyordu o.

Lojistikci sevgiliden iyidir

makro mu oluyormuş o fotoğraf karesi:26:bende bayılıyorummm o fotolara özellikle evlilik dış çekim fotolarında
evlenirken yaptırmak isterim ALLAH izin verirse

makro mu oluyormuş o fotoğraf karesi:26:bende bayılıyorummm o fotolara özellikle evlilik dış çekim fotolarında
evlenirken yaptırmak isterim ALLAH izin verirse

fotoğraflar arka planın veya ön tarafın bulanıklığına göre isimlendirilmiyor ki yani bahsettiğiniz ' ön plan net arka plan flu ' fotoğraflarda çekilen şey önemlidir eğer insan veya hayvan yüzüne dikkat çekilmek isteniyorsa o kare portre olur düzeltmek istedim inşallah gönlünüzden geçenler olur hatta hepimizin gönlünden geçen musmutlu fotoğraflar bizim olur ( hemen kendimi de kattım araya )

Amin canım,RABBİM hepimizin gönlüne göre versin hayırlısı ile İNŞAALLAH Amin

Çok eğlenceli bir paylaşım olmuş okurken çok eğlendim ve kendimden çok şey buldum.

Nişanlım yönetmen ben de fotoğrafçı olunca işler daha da sarpa sarıyor biz de :) Ortak kullandığımız canon 7d eğer yanımızdaki tek makine ise ve ortada güzel bir ışık varsa o "ben burdan bi görüntü alayım dizilerden birinde geçiş sahnesi olarak kullanırım nolur" derken ben " bekleyebilir, ben bi iki kare bişi çekmezsem ölürüm" diye tutturuyorum. Sonrasında genellikle birbirimize bakıp düelloya tutuştuğumuz oluyor en hızlı kim kaparsa önce o işini hallediyor. Ama tabi saatlerce lenslerden diyafram ayarlarından, gren probleminden, çekimlerden, beraber yaptığımızı işlerden konuşmak paha biçilemez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…