koptum geliyorum patron kız arkadaşın ne iyi yalan bulmuş
o değil de bir de fotoğraf çekilirken nasıl rahat dursak ve kasılmasak bununla ilgili bi yazı hazırlasan . ben ya çok kasılıyorum yada gülüyorum ondan hiç bir fotoğrafım güzel çıkmaz vesikalık ve günlük çekildiklerim hepsi buna dahil
Bir kere Assos'ta kız arkadaşıma harabelerde ki insanların hepsini harabelerden yok etmesini, güneşin batmak üzere olduğunu ve zamanım kalmadığını söyledim.
Garibim yaklaşık 50 kişiye bu adamlar National Geographic'ten geldiler lütfen izin verir misiniz demiş bir anda 50 kişi harabelerden ayrılıp bize fotoğraf çekmemiz için izin vermişti.
yuhh yaa iyi ki fotoğrafçı bir sevgilim yok ve olmaz da umarım
katlanılmaz ne bu böyle
ALLAHIM büyük konuşmuyorum affet YARABBİM,benden fazla makinasıyla ilgili korkunçç
makro mu oluyormuş o fotoğraf karesi:26:bende bayılıyorummm o fotolara özellikle evlilik dış çekim fotolarında
evlenirken yaptırmak isterim ALLAH izin verirse
makro mu oluyormuş o fotoğraf karesi:26:bende bayılıyorummm o fotolara özellikle evlilik dış çekim fotolarında
evlenirken yaptırmak isterim ALLAH izin verirse
fotoğraflar arka planın veya ön tarafın bulanıklığına göre isimlendirilmiyor ki yani bahsettiğiniz ' ön plan net arka plan flu ' fotoğraflarda çekilen şey önemlidir eğer insan veya hayvan yüzüne dikkat çekilmek isteniyorsa o kare portre olur düzeltmek istedim inşallah gönlünüzden geçenler olur hatta hepimizin gönlünden geçen musmutlu fotoğraflar bizim olur ( hemen kendimi de kattım araya )
fotoğraflar arka planın veya ön tarafın bulanıklığına göre isimlendirilmiyor ki yani bahsettiğiniz ' ön plan net arka plan flu ' fotoğraflarda çekilen şey önemlidir eğer insan veya hayvan yüzüne dikkat çekilmek isteniyorsa o kare portre olur düzeltmek istedim inşallah gönlünüzden geçenler olur hatta hepimizin gönlünden geçen musmutlu fotoğraflar bizim olur ( hemen kendimi de kattım araya )
Çok eğlenceli bir paylaşım olmuş okurken çok eğlendim ve kendimden çok şey buldum.
Nişanlım yönetmen ben de fotoğrafçı olunca işler daha da sarpa sarıyor biz de :) Ortak kullandığımız canon 7d eğer yanımızdaki tek makine ise ve ortada güzel bir ışık varsa o "ben burdan bi görüntü alayım dizilerden birinde geçiş sahnesi olarak kullanırım nolur" derken ben " bekleyebilir, ben bi iki kare bişi çekmezsem ölürüm" diye tutturuyorum. Sonrasında genellikle birbirimize bakıp düelloya tutuştuğumuz oluyor en hızlı kim kaparsa önce o işini hallediyor. Ama tabi saatlerce lenslerden diyafram ayarlarından, gren probleminden, çekimlerden, beraber yaptığımızı işlerden konuşmak paha biçilemez.