Fotoğrafçıdan niye sevgili olmaz ?

Fotoğrafçılık bambaşka bir şey yaaa. Ama sevgilimin fotoğrafçı olmasını istemezdim.

Çok hoş olmuş bu yazı ya :)

Ben eşimin fotoğrafçı olmasını isterdim, hiç bir girişimim olmasa da ben de meraklıyımdır bu konuya. Her gördüğüm manzaranın, ya da farklı bulduğun bi görüntünün fotoğraflandığı zaman ne kadar muhteşem olabileceğini hayal ederim hep. Eşim fotoğrafçı olsaydı ben de faydalanabilirdim bu hobiden :)

Eşim fotografcı değil ama tam bir meraklısı..

Birikmiş para kısmı aynen..

Yazık o makıneye verılen paraya yazık..Saatlarını geçirdiği forum siteleri ayrı dert...

Araba kullanırken 'şunu çek demesi '

Hastaneye bile gittiysek arabada makinesini asla bırakmaz..Hep elimizde...

Ben oğlumun resmini çekmeye kalkınca 'başlar hemen şöyle tut surdan alll'

Eşi olmak daha zor işş

ben kazara 7 numaralı maddeyi sormuştum, sinirden köpürmüştü, sorduğuma soracağıma bin pişman olmuştum önce bu maddeleri okusam sormazdım

ben fotoğrafçı değilim ama çok seviyorum fotoğraf çekmeyi eşim artık kızıyor tuvalete bile makine ile gireceksin neredeyse diyor
ama şurası gerçek ki çok param olsa hepsini fotoğraf ekipmanlarına yatırabilirim.

çok iyi bir makinem yok ama şimdilik yetiyor daha öğrenmeye çalışıyorum çünkü ama hiçbir şey bilmeden direkt en iyi makine alıp kendini iyi fotoğrafçı zannedenler gerçekten komik oluyor...

haa birde hani şu 15. maddede yazan evin kuytu köşelerinde kalmış tozlu bir analog makine varsa ben alabilirim Kazen...

3 senedir fotoğrafçı bir sevgilim var ve çok mutluyum. bana kendi mesleğini kazandırdı. yani hiçbir şey bilmeyen ben hayyam pasajından çıkmıyor:) strobist yapalım hadi şu kareyi de değerlendirelim sence bu fotoğraf kurtarılır mı diye başının etini yiyorum :) bence birlikte bir yolu yürüdüğünüz kişi ile aynı işi yapmasanız bile aynı noktadan bakmaya çalışmak sizi bir yerden bir yere taşıyor.

benim sevgilimde bu özelikler mevcut az cok en cokta kirmizi ile isaretledigim kisimlara uyuz olurum hemde cokk bazan onu bogazim geliyo

ama sonunda banada bir kamara aldirdi ve beraber cekiyoruz :)

kısacası, bana bulaşmayın mı diyosun

Maçkolik olacağına,geceleri o bar benim bu bar senin dolaşıp orda burda kadınlarla fink atacaksa yada kültürsüzün biri olacağına elbette fotoğrafçı olsun

Sevgilinizi kadınlarla mı paylaşmayı tercih edersiniz yoksa bir aletle mi ?

Şahsen ben fotoğrafçı olsun isterdim. Görüntülere sanatsal açıdan yaklaşan insanları severim. Mahalle kahvesinde oturup okey oynarken kadın muhabbeti mi yapsın yoksa sanatsal bir konu olan fotoğrafçılıkla ilgili fikir alışverişi mi yapsın?

Fotoğrafçılığın f'siyle ilgilenmeyen biri rahatsız olabilir ama biraz olsun ilginiz varsa onunla beraber fotoğraf inceleyip çekime gidersiniz böylece ne yalnız kalırsınız ne de kıskanacak bir sorun olur :)

Ayrıca fotoğrafla profesyonel olarak ilgilenen insanlara " ay beni böylee çeek bide şöyleee çeeek,ama güzeel çeeek face e koycam" tarzı muhabbet yaparsanız elbette sinir olur :)

fotoğrafçı güneşli günleri niye sevmesin bayılır güneşli günlere ışık herşeydir

3-5 ve 15. maddeler bana çok uygun :) ne güzel işte arkadaşlar bedavadan profesyonel çekim fotoğraflarınız oluyor şikayet etmeyin bizden

Bir fotoğrafçı olarak yazdıklarının hepsinin okuyamadım bile, ya bizler bu kadar mı çekilmez insanlarmışız sevgilimde mi acaba sizin gibi düşünüyordur. Ama o benim çektiğim ve photoshop yaptığım her fotoğrafımla ilgili saatlerce konuşabilir.. galiba ilgi ve uyumla ilgili ama gerçekten çok şaşırdım yazdıklarına.... Yazdıklarınızda doğrular var ama uzaktan bu kadar kötü mü görünüyoruz anlamadım.
ayy çok mu alınmışım ne:))

Son düzenleme:
bu arada fotoğraflarınıza baktım ve anladım kendinizde bahsetmişsiniz:)
umarım sizi anlaya biriyle birlikte olursunuz..
söylemeden geçemeyeceğim sincap olan fotolar çok hoşmuş başarılar dilerim..

koptum geliyorum patron kız arkadaşın ne iyi yalan bulmuş

o değil de bir de fotoğraf çekilirken nasıl rahat dursak ve kasılmasak bununla ilgili bi yazı hazırlasan . ben ya çok kasılıyorum yada gülüyorum ondan hiç bir fotoğrafım güzel çıkmaz vesikalık ve günlük çekildiklerim hepsi buna dahil

Gecen gün annemle aramda gecen dialog

Ben: Anne yaaa ne zamandir okuldan ve isten firsat bulup fotograf cekmeye cikamadim özledim Karatayi

Annem: Beni bu kadar özlemezsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…