Fotoğrafçı Sevgili

bu söylediğiniz ikinci bir hesap çok mantıklı geldi. onunla paylaşacağım. çok teşekkür ederim içim rahatladı biraz :)
Rica ederim :) sadece begen ya da takip et butonu okur. Arkadas olarak ta ekleyemezler boylece sadece profesyonel alanda kalir o kisiler ve sevgilinizinbozek hayatina dahil olamazlar :)

Seninkendine güvenenin yok.adam daha ne desin söylemiş söylenecekler!.

bi kere bu onun işi
foto çeke çeke döte göbeğe doymuştur
kıskanmalık kısmını geç
kıskanacak bişey yok
ama ilerde ciddi düşünecek olursan
evlenmek için uygun değil
bu şekilde para kazanan, ömrünü böyle tüketecek biriyle evlenmek pek hoş olmaz derim.

Seninkendine güvenenin yok.adam daha ne desin söylemiş söylenecekler!.

Hadi benim kendime güvenim yok doğrudur hak veririm. Ama burdaki kadınların yüzde 80e yakını kıskanır izin vermezdim dedi. Herkesin mi güveni yok kendine.

makine mühendisliği okuyor. ilerde ana mesleği bu olacak. ama fotografcılığı sevdiği için ek meslek olarak düğün fotografcılığı yapmak istiyor. şimdilik bu sekilde hem kendini geliştirdiğini hemde bir şekilde tanındığını söylüyor.

hm..
o zaman sen bileceksin
kabullenebileceksen yola çık
ama ahım şahım sevmiyosan
her dakka kasıntı olacaksan
salla gitsin yoluna

Kiskancligi abartmissiniz bence de. Ona ve kendinize guvenmiyorsunuz galiba.
Erkek arkadasiniz gerekli aciklamayi yapmis zaten. Daha hala kaldiramayacaksaniz hic donmeyin. Yoksa bu kiskanclik kavgalari bitmez. Kadinlar fotograf cektirmeye daha merakli erkeklerden. Ve "aa mini etekliysen cekmem" diyecek hali de yok. Kiskancliginiza engel olamiyorsaniz, bence birlesmeseniz daha dogru bu kisiyle.

Haklısınız. Bir süre ona ve kendime zaman vermeye karar verdim. Bu süre içinde daha saglıklı bir karar umarım.

Son düzenleme:
valla ben hep eşi/sevgilisi kuaför olan bayanların işi zor derdim meğer fotoğrafçılıkta riskli gruptaymış :):)

şaka bi yana ben absürt birşey görmedim sevgilinin durumunda, yani anlattıklarından hep kızların yılıştığını anladım,sevgilinde onlarla konuşma çabasına girmemiş.. Eğer tek sorun buysa ayrılmanız çok saçma

siz de resim kursuna yazılıp erkeklerin nü resmini çizeceğinizi, ama ondan başkasını arzulamayacağınızı söyleyin. kabul ederse bir şans daha verirsiniz

Eğer bu fotoğraf çekiminden para kazanıyorsa elbette çekecek.Dış çekimlerde bu hep oluyor, arabayla çeşitli mekanlara gidiliyor. Ancak hobi olarak çekiyorsa, orda durrr..... Ben olsam ne izin verirdim nede barışırdım.

bu onun en başta ilgilendiği bi alan olsa ilişkiye başlamadan oturup tartardım kendimi
ama 2 yıl geçmiş anılar verilen sözler yaşanmışlıklar. ne gidebildim ne kalabildim. durum bu kısacası.
siz de resim kursuna yazılıp erkeklerin nü resmini çizeceğinizi, ama ondan başkasını arzulamayacağınızı söyleyin. kabul ederse bir şans daha verirsiniz

bahsi bile açılamaz eminim bundan

şu an sadece hobi..
kendini yeterince geliştirdikten sonra düğün fotografçılığı yapıp para kazanmayı düşünüyor.

şu an sadece hobi..
kendini yeterince geliştirdikten sonra düğün fotografçılığı yapıp para kazanmayı düşünüyor.

Hobi olarak başbaşa gitmesi hoş değil, madem öyle şimdiden sadece düğün dışçekimi yapsın, her fotoğrafçıdaki eleman süper çekimler yapmıyor sonuçta. Ya da erkek arkadaşlarının fotoğraflarını çeksin :) Eğer barışmak istiyorsanız ve hobisindende vazgeçmiyorsa ortak saat belirleyip beraber gidin :)

Şu 2 senelik zaman zarfında senin neye hayır neye tamam diyeceğini tahmin bile edemiyor çocuk..
Sana geri dönecek , daha önceden döndüğü gibi..
Ama bence bu sefer affetme..

gerek yok sosyal kocaya...ne lazım foto moto.siz olsaydınız ne yaparsınız demışsın

benımkı selfıe cekerken cıldırıyor..fotograf makınasıyla dusunemedım bıle

Olamaz ya böyle bir şeye müsade edemem. Mini etekli kızlar, arabayla alıp götürmeler.. Bence bunlar ilişkide olmaması gereken detaylar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…