- 25 Ağustos 2014
- 957
- 599
- 123
Ben dedim zaten kendisinide şimdi barışsak bile evlenemeyiz evde beni bırakıp kızların fotograflarını çekmeye gitmene seyirci kalamam dedim..
aslinda siz ne yapmaniz gerektigini biliyorsunuz...sevgiliniz hicbir zaman art niyette bulunmasa dahi onun bu hobiyi birakmayacagini gittikce tutkuyla baglanabilecegini ve egosunun belki de tavan yapacagini goz onune alin...bu kadar simartilmaya devam edilirse saydiklarim gerceklesebilir...ama insan degil de baska fotolar cekebilir doga gibi o zamanda para sikinti olabilir...bilemedim yani birdebdedigin var sen evdeyken ister istemez cekime gittiginde kiskanacaksin, iltifatlar onun hosuna gidecek sen fesat olacaksin...zor gibi ancak kiskanc olmayan biri iseniz ilerleyebilirsiniz..ki kiskanc oldugunuzu belirtmissiniz...imkani varsa fotoğraf stüdyosu kursun kizlarla da disarida cekim yapmasin...olmaz mi ki acaba?bol bol ceksin o zaman...ya da son ihtimal kizlarla hic cekim yapmasin...sadece erkek ya da sadece kiz yok ya cekecek...
üzüldüm hakikaten cocugun sucu yok aslinda ama galiba secim yapmak zorunda kalacak
![KK43 :( :(](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)