Ben ki kıskançlığın kitabını yazsam Nobel alacak bir hatunum
![KK76 :KK76: :KK76:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk76.gif)
, Ah be tatlım ne var bu olayda
![KK51 :KK51: :KK51:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk51.gif)
. Adamcağız bunu hobi olarak görüyor ve meslek edinmek istiyor. Eşi bayan kuaförü, kadın hastalıkları uzmanı,
estetik cerrah olan hatunlar ne yapsın
![KK56 :KK56: :KK56:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk56.gif)
Bu onun işi. Senin karşıdan bakıca ay ne de kısaymış dediğin eteğe dikkat etmiyordur eminim
![KK66 :KK66: :KK66:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk66.gif)
Gelen o seviyesiz mesajlar evet oldukça sinir bozucu ama kolayı var be tatlım. İkinizde reşit, medeni insanlarsınız madem eniştemiz fotoğraf çekmeyi seviyor, şöyle ikinizin güzel bir fotoğrafını çeksin koysun profil resmine , açın ilişki durumlarınızı da . Madem herkes fotoların altına yorum yapıyor siz de yapın. Neyiniz eksik ? '' Bebeğim yine yeteneğini konuşturmuş
![KK60 :KK60: :KK60:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk60.gif)
'' falan. Ona da size karşı yorum atmasını söyleyin. Fotoğraf hayranı yavrular ,aranızdaki aşkı görünce kaçışırlar zaten merak etme.
![KK37 :KK37: :KK37:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk37.gif)
Eğer ki bunları yapmıyorsa evet o zaman ilişkinizi kurcalayın ama bir sanatçı ablamızın da dediği üzere ''onu elinizle ,ellere göndermeyin'' ya hu . Sizin sevgiliniz o
![KK23 :KK23: :KK23:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk23.gif)
Tabi bunları onu döver gibi söylemeyin, alttan alttan ,az işve cilveyle, birtanem aşkımızın yıpranmasından korkuyorum, başkalarının yanlış anlayıp ilişkimizi yormasından korkuyorum vs.cümlecikleri ile süsleyin olay tamamdır
![Cool :cool: :cool:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk26.gif)
Yalnız şu an aklıma geldi. O özelden gelen mesajlara ben olsam gider, '2teşekkür ederiz hanımefendi ben x beyin nişanlısı ve menajeri olarak tebriklerinizi ileteceğim, her zaman sizlerle çalışmak isteriz ''diye mesaj yollardım