- 7 Ocak 2011
- 6.828
- 4.295
- 373
ne kadar güzel yorum yapmışsın sabah sabah gülümsettin beni :)Ben ki kıskançlığın kitabını yazsam Nobel alacak bir hatunum, Ah be tatlım ne var bu olayda . Adamcağız bunu hobi olarak görüyor ve meslek edinmek istiyor. Eşi bayan kuaförü, kadın hastalıkları uzmanı, estetik cerrah olan hatunlar ne yapsın Bu onun işi. Senin karşıdan bakıca ay ne de kısaymış dediğin eteğe dikkat etmiyordur eminim Gelen o seviyesiz mesajlar evet oldukça sinir bozucu ama kolayı var be tatlım. İkinizde reşit, medeni insanlarsınız madem eniştemiz fotoğraf çekmeyi seviyor, şöyle ikinizin güzel bir fotoğrafını çeksin koysun profil resmine , açın ilişki durumlarınızı da . Madem herkes fotoların altına yorum yapıyor siz de yapın. Neyiniz eksik ? '' Bebeğim yine yeteneğini konuşturmuş '' falan. Ona da size karşı yorum atmasını söyleyin. Fotoğraf hayranı yavrular ,aranızdaki aşkı görünce kaçışırlar zaten merak etme. Eğer ki bunları yapmıyorsa evet o zaman ilişkinizi kurcalayın ama bir sanatçı ablamızın da dediği üzere ''onu elinizle ,ellere göndermeyin'' ya hu . Sizin sevgiliniz o Tabi bunları onu döver gibi söylemeyin, alttan alttan ,az işve cilveyle, birtanem aşkımızın yıpranmasından korkuyorum, başkalarının yanlış anlayıp ilişkimizi yormasından korkuyorum vs.cümlecikleri ile süsleyin olay tamamdır Yalnız şu an aklıma geldi. O özelden gelen mesajlara ben olsam gider, '2teşekkür ederiz hanımefendi ben x beyin nişanlısı ve menajeri olarak tebriklerinizi ileteceğim, her zaman sizlerle çalışmak isteriz ''diye mesaj yollardım
verir miii kesinlikle hayırMascara,
Sızde minicik etek giyin, süslen bir fotografcı senı arabasıyla götursun .
O IZIN VERIR MI?VERİRSE NORMAL DEMEKKİ AMA VERMEZSE YEMISIM İŞİNİ . kızda facenı nerden bulmus
şu an için hayır. kendini bu şekilde geliştirerek düğün fotografçılığı yapmayı düşünüyor.Şimdi bu bir hobi mi yoksa iş mi? Yani gelir elde Ediyor mu
rahatsız 0lmayacak kadın çok azdır diye düşünüyorum zaten.gerçekten aramızda büyük bir aşk olmasa şimdiye kadar hiç durmazdım yanında.Özel gün fotoğrafçılığı yapsın o da canım, kişisel portre çekmek zorunda mı Allah Allah...
Ben olsam ben de rahatsız olurdum.
bu portfolyo konusunun hiç adı geçmedi.Ek: sanat ile zanaat ayri seyler...
Ancak iyi bir zanaatkarin elinden cikan isin sanatsal degeri de vardir tabi.
Anladigim kadariyla erkek arkadasiniz isin zanaat boyutunu dusunuyor, evet yaptigniz isi pazarlamak icin cevre onemli olabiliyor...
Kurumsal calismalarda portfolyo isterler zaten, bireysel calismalarda da musteri iki fotoyu gorup begendim diyip tav olabiliyor... ancak buyuk islerde 1-2guzel cikan fotograf da yeterli olmayacak ona, ayrilsaniz da uyarin bence, cocuk hakikaten iyi niyetli belli ki.
türbanlı kızlarıda çekti onlarıda kıskandım tabi ki ama göğüsleri ve bacakları apaçık ortada olan kız kadar değil ne yalan söyleyeyim.erkek arkadasinizda ya da diger kadinlarla olan diyalogda bir problem gormedim...
onu bu hobisi/isi ile kabul edersiniz ya da etmezsiniz,
barisirsaniz cekimlere siz de gidersiniz veya gitmezsiniz,
sizin karariniz.
Ayrica modeller turbanli kadinlar olsa kiskanmayacak miydiniz? Mini etege cok takilmayin bence, sevgilinizin o kadinlardan biriyle aldatacagini dusunuyorsaniz bu isin giyimle falan pek alakasi yok
evet bunu bende düşündüm. bu onun hayat boyu ekmek kazanabileceği işi olabilirdiHer iste bayan musteri var gerçeğiyle bu endişenden belki kurtulabilirsin. Olaya yanlis yerden bakıyorsunuz doktor olsa napicaksiniz ??
Mesafeli olduğu sürece sorun egme bence cekimlere katilmayi dene beraber git sende ama cok seviyosun ayrılmaya değmezÇok sevgili kk üyeleri ,
O kadar bunaldım doldum ki sonunda burada paylaşmaya karar verdim. 2 senelik bir ilişkim vardı. 1 ay önce bitti. Erkek arkadaşım evden dışarı çıkmayan çok az arkadaşı olan kendi halinde bir insandı. Ta ki bir ay öncesine kadar..
Erkek arkadaşım fotograf çekmeye bayılır. Bunun için profesyonel makine aldı ve kursa gitti. Daha önceleri doğa resimleri falan çekiyordu. En son bir arkadaşıyla sevgilisinin açık mekanda fotograflarını çekti. Ne olduysa ondan sonra oldu zaten. Bu çiftin fotograflarını gören birkaç kız x çok güzel fotograf çekiyor aynı mekanda benimde fotograflarımı çekebilir mi diye istekte bulunmuş. Erkek arkadaşım bana sordu ne düşünüyorsun diye. Bende fotografcılığı ne kadar sevdiğini bildiğim için ve onu bundan alı koymaya hakkım olmadığı için olur peki çek dedim. Ama keşke demez olsaydım. Kızla bir yerde buluştular. Orda birkaç fotografını çekti. Daha sonra kızı arabasına aldı başka uzak bir mekana götürdü orda da çekti. Ben zaten burda bir sinir oldum. Sanıyordum ki bir yerde buluşacaklar birkaç fotograf çekecekler sonra herkes evine gidecek. Arabayla başka bir yere götürmek nedir? Neyse bozulsamda çok belli etmedim.
Birkaç gün sonra erkek arkadaşımın facebookuna girdiğimde kızdan gelen mesajları gördüm. Resimleri çok begendim sen harikasın arkadaşlarımda çok begendi sürekli ismini sordular işte ama en çok merdivende olanı begendimde. Ama normalde kendimi hiç begenmem de. Bu tarz mesajlar atmış. Amaç nedir arkadaşlar? Ben mi kötü düşünceliyim. Normal biri kibar bir teşekkür eder fotografları çok begendim der susar değil mi? Kendini begenip begenmediğinden bize ne ki? Ben bu mesajları görünce çıldırdım. Nasıl bu kadar laubali konuşmasına izin verdin dedim. Kötü düşünceli fesat düşünceli oldum kızın günahını alan ben oldum. Bu olaydan sonra kavga edip ayrıldık.
Facebooktan takip ediyorum. Hala kızların fotograflarını çekmeye devam ediyor. En son affedersiniz minicik eteğiyle bir orası gözükmeyen yabancı bir kızın fotograflarını çekmiş. Her çektiği fotografı anında begenen yorum atan harikasın çok süpersin diyen kızlarda cabası..
Şimdi bu şahıs benimle tekrar barışmak istiyor. İsterse çıplak olsunlar benim gözüm senden başkasını görmez senden başkasını arzulayamam diyor. Fotograf çekmeyi seviyorum bırakamam sürekli erkeklerin fotografını mı çekeyim diyor. Siz mini etek giyiyorsunuz ben sizi çekemem mi diyeyim diyor. Siz olsaydınız göz yumar mıydınız bunlara? Çok kıskanç bir insanım bunları kaldıramıyorum ama hala deli gibide seviyorum..
Siz beni yanlış anlamışsınız asla onu kısıtlamak gibi bir çabam olmadı. Benim derdim kendi duygu ve düşüncelerimle.Bu nedir arkadas yok fotograf cekti yok kizlar yorum yapti. Yok sinirlar olmali yok bende onunla giderdim izin vermezdim tek. Yok sadece benimkini ceksin. Adamin hobisi bu , bundan hoslaniyor demek ki. Bunu kisitlayamazsiniz. Illa kadin fotografi cekcek diye sizden ayrilcak degil yada onlarin fotografini cekiyor diye onlardan etkilenecek. Sonucta profesyonel olarak yapmak istiyor aksi zaten etik olmaz. Eger boyle bir durum yasarsanizda zaten karakteri oturmus bir insan degildir.
Niye hayatimiza giren insanlari bu kadar kisitlama meyilliyiz yok disi sinek yaklasamaz tavirlari. Bu adam estetik cerrahi olsa ya da jinekolog ozaman ne olacak meslegini birak mi diyeceksiniz?
Ve neden yok sende git yalniz birakma mantigi? Senin kendine ait bi hayatin yok mu ? O cocugun basina bekci misin?
Cok uzun oldu biliyorum ama bu dusunce tarzina tahammul edemiyorum. Sen bu adamla cikmissin taniyorsun. Aldatacak ya da birinden etkilenip seni terkedecek hissi verdi mi sana hic? Bi guvensizligin var mi ? Ozaman ayril adami kafese koymaya calisma. Eger yoksa devam et. Cocuk zaten seni sevmese okadar asilan kizdan biriyle takilirdi. Tekrar sana niye donsun. Sonucta kadin erkek calisiliyor. O karakterdeyse zaten masa basi is yapsa da yandaki kizdan hoslanirdi
Aslinda ben sizi anladim. Sadece size yapilan yorumlar hep bu yondeydi birebir tartismaya girmek istemedigimden direk yorum olarak kendi dusuncemi yazdim.Siz beni yanlış anlamışsınız asla onu kısıtlamak gibi bir çabam olmadı. Benim derdim kendi duygu ve düşüncelerimle.
Onu kıskanıyorum ve buna engel olamıyorum. Bu da en çok bana zarar veriyor. Birşeyin yanlış olduğunu bilirsiniz ama yine de kalbinize söz geçiremezsiniz ya bu da öyle birşey.
Ona elbette güveniyorum. güvenmesem 2 senemi geçirmezdim. O kadar kız varken gözüm senden başkasını görmüyor kendini özel hissedip mutlu olacağın yerde böyle yapıyorsun diyor.
bu söylediğiniz ikinci bir hesap çok mantıklı geldi. onunla paylaşacağım. çok teşekkür ederim içim rahatladı biraz :)Aslinda ben sizi anladim. Sadece size yapilan yorumlar hep bu yondeydi birebir tartismaya girmek istemedigimden direk yorum olarak kendi dusuncemi yazdim.
Evet rahatsiz edici ama bu duyguyu normale indirmen gerekiyor. Cunku dedigim gibi farkli bir yerde calissa yine kiz arkadaslari olacak. Bu durumdan ayri olarak
.evet fotografci genc bekar erkekler cok cezbedici belli yaslardaki kizlar icin. Eger istiyorsaniz sevgiliniz farkli bi face hesabi acsin. Arkadas olarak eklenmiyo sadece takip et denilenlerden ve hobisiyle alakali cektigi kisilerin resimlerini ordan paylassin ordan irtibata gecsin. Herkese acik olacagindan sizde takip edersiniz. Ozel hesabida herkese ulasmamis olur. Bu sekilde ozel hayati ile isi arasindaki siniri cizer. Ama onuj disinda cokta birsey yaoamaz. Cunku normal vesikalik foto icin bile ceken kisi rahatlatmak icin baya guzel soz soyluyor
bende aynı şekilde düşündüm karşı taraftan yok canım çok güzelsin neden begenmiyorsun gibi bir cevap beklemiş.hani nişan,düğün fotoları çekilir de durduk yere bu kızlar niye
resmini çektiriyor o kısmı anlamadım.face'e koymak için mi?
millet işi gücü de bırakmış,garip yani.
ben seni haklı buluyorum,kıskanman çok normal haliyle.
birde çektiyse çekti,sonrasında mesaj atıp teşekkür edersin ama
lafı dolandırıp normalde kendimi beğenmem felan demek,sanki karşı tarafla
flört,yok canım ben olanı çekiyorum güzelsin felan demesini mi bekliyordu erkek arkadaşınızın.
kızlarda sıkıntı var dikkatli olmak lazım.
ilerde düğün,doğum fotoğrafçısı felan olursa rahat edersiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?