Fotoğrafçı Sevgili

Ben dedim zaten kendisinide şimdi barışsak bile evlenemeyiz evde beni bırakıp kızların fotograflarını çekmeye gitmene seyirci kalamam dedim..

aslinda siz ne yapmaniz gerektigini biliyorsunuz...sevgiliniz hicbir zaman art niyette bulunmasa dahi onun bu hobiyi birakmayacagini gittikce tutkuyla baglanabilecegini ve egosunun belki de tavan yapacagini goz onune alin...bu kadar simartilmaya devam edilirse saydiklarim gerceklesebilir...ama insan degil de baska fotolar cekebilir doga gibi o zamanda para sikinti olabilir...bilemedim yani birdebdedigin var sen evdeyken ister istemez cekime gittiginde kiskanacaksin, iltifatlar onun hosuna gidecek sen fesat olacaksin...zor gibi ancak kiskanc olmayan biri iseniz ilerleyebilirsiniz..ki kiskanc oldugunuzu belirtmissiniz...imkani varsa fotoğraf stüdyosu kursun kizlarla da disarida cekim yapmasin...olmaz mi ki acaba?bol bol ceksin o zaman...ya da son ihtimal kizlarla hic cekim yapmasin...sadece erkek ya da sadece kiz yok ya cekecek...

üzüldüm hakikaten cocugun sucu yok aslinda ama galiba secim yapmak zorunda kalacak

ne yapmam gerektiğini biliyorum aslında ama cesaretim yok.. çok üzülüyorum.onsuz bir hayat korkunç gözüküyor gözüme

ne yapmam gerektiğini biliyorum aslında ama cesaretim yok.. çok üzülüyorum.onsuz bir hayat korkunç gözüküyor gözüme

haklisin cunku somut bir sey yok aslinda ayrilmaniz icin..en uzucu tarafi da bu zaten...ele avuca gelen birsey yok...ya mantigini kullanip ileriye donuk boyle bir hayat yasayamam diyeceksiniz....ya da kalbinizle hareket edip barisip zamana birakacaksiniz...her ikisi icinde cesaret lazim...

Para kazanıyor mu bu işten ?
Belki ileride ilgisi farklı yönlere kayar. Tanınırsa şahıslardan çok düğün fotoğrafı veya doğum fotoğrafı çekmeye de başlayabilir.
Ama işte geleceği göremiyoruz ki.
Yapamam bize zarar verir diyorsunuz sonuçta buda sizin karakteriniz en doğru kararı siz vereceksiniz.

şu an kazanmıyor ama ilerde düğün fotografçısı olmak istiyor sizin dediğiniz gibi.

su an amator.
ilerde bu işten para kazanabilmek için çekiyor şu an. kendini geliştiriyor.
Buna goz yumabilirdim cunku bu devirde fotografcilikta (dugun profil cart curt tarzi) tatli para var dogrusu. Kabul ederdim ama cekimlere ben de giderdim tek yollamazdim baslangicta. Ama ben finansciyim ondan benim kafa biraz farkli calisiyor, senin icine sinmiyosa zorlama

şu an kazanmıyor ama ilerde düğün fotografçısı olmak istiyor sizin dediğiniz gibi.

Karakteri sağlam bir adamsa ve sende çok seviyorsan neden devam etmiyorsun?
Ne kadar zor olduğunu anlıyorum bende kıskancım çünkü.
Ama belki de haksızlık ediyorsun .
Belki de hiç korktuğun gibi bir şey olmayacak.
İleri de pişman olmakta var.
En doğru kararı ver ama vermeden önce çok iyi düşün.

adam meslek haline getirecekse neden sorun olsun ki. o zaman erkek kadın doğumcular bekar kalmalıydı. sevgilini sen tanıyorsun karekter sağlamsa ve evlilik fikrin varsa bitirme.

onun için gerçekten önemsiz. yani ne var ki bunda diyor. beni anlamıyor. eminim aynı durumda ben olsam beni deli gibi kıskanırdı empati kurmak istemiyor.

fotoğraf çekmeyi seviyorsa, ve sadece erkek çekmek istemiyorsa ve bu işi meslek olarak yapmak istiyorsa,bu dediklerini evlenen,nişanlanan "ÇİFT"lere mekan çekimi yaparak sağlayabilir...
hem foto çekmiş olur,hem işini iyi yapan biriyse iyi para getiririr hem de sadece erkek değil kadın da çekmiş beyfendi tüm emellerine ermiş olur....

ama bu önerinize mırın kırın ediyorsa kusura bakmasın, o adam resmen fotoğrafçılığı karı kız çekmek için istiyor... ön planda olan fotoğraf çekme aşkı değil demektir.

onun için gerçekten önemsiz. yani ne var ki bunda diyor. beni anlamıyor. eminim aynı durumda ben olsam beni deli gibi kıskanırdı empati kurmak istemiyor.

fotoğraf çekmeyi seviyorsa, ve sadece erkek çekmek istemiyorsa ve bu işi meslek olarak yapmak istiyorsa,bu dediklerini evlenen,nişanlanan "ÇİFT"lere mekan çekimi yaparak sağlayabilir...
hem foto çekmiş olur,hem işini iyi yapan biriyse iyi para getiririr hem de sadece erkek değil kadın da çekmiş beyfendi tüm emellerine ermiş olur....

ama bu önerinize mırın kırın ediyorsa kusura bakmasın, o adam resmen fotoğrafçılığı karı kız çekmek için istiyor... ön planda olan fotoğraf çekme aşkı değil demektir.

Ben olsam ben de kiskanirdim ama onu bu hobisinden de ayirmazdim ya da ayrilik sebebi yapmazdim belki sizin durumunuzda olmadigim icin bunlari cok rahat soyleyebiliyorum bilemiyorum. Ayrica o kizin attigi mesaj bana çokta abartili gelmedi altinda birsey aranacak kadar ve anlattiklarinizdan sevgilinizin cok sadik oldugu düşüncesine kapildim buna "gozum senden başkasini gormez" laflariyla degilde herseyi size ayrintisiyla anlatmasindan, hicbirsey gizlememesinden cikardim
Bence bunu ayrılık sebebi yapmayin birakin istedigi işi yapsın ama siz de cekimler sırasında yaninda olun. Boylece problem çözülür gibi :)

Ben ki kıskançlığın kitabını yazsam Nobel alacak bir hatunum , Ah be tatlım ne var bu olayda . Adamcağız bunu hobi olarak görüyor ve meslek edinmek istiyor. Eşi bayan kuaförü, kadın hastalıkları uzmanı, estetik cerrah olan hatunlar ne yapsın Bu onun işi. Senin karşıdan bakıca ay ne de kısaymış dediğin eteğe dikkat etmiyordur eminim Gelen o seviyesiz mesajlar evet oldukça sinir bozucu ama kolayı var be tatlım. İkinizde reşit, medeni insanlarsınız madem eniştemiz fotoğraf çekmeyi seviyor, şöyle ikinizin güzel bir fotoğrafını çeksin koysun profil resmine , açın ilişki durumlarınızı da . Madem herkes fotoların altına yorum yapıyor siz de yapın. Neyiniz eksik ? '' Bebeğim yine yeteneğini konuşturmuş '' falan. Ona da size karşı yorum atmasını söyleyin. Fotoğraf hayranı yavrular ,aranızdaki aşkı görünce kaçışırlar zaten merak etme. Eğer ki bunları yapmıyorsa evet o zaman ilişkinizi kurcalayın ama bir sanatçı ablamızın da dediği üzere ''onu elinizle ,ellere göndermeyin'' ya hu . Sizin sevgiliniz o Tabi bunları onu döver gibi söylemeyin, alttan alttan ,az işve cilveyle, birtanem aşkımızın yıpranmasından korkuyorum, başkalarının yanlış anlayıp ilişkimizi yormasından korkuyorum vs.cümlecikleri ile süsleyin olay tamamdır Yalnız şu an aklıma geldi. O özelden gelen mesajlara ben olsam gider, '2teşekkür ederiz hanımefendi ben x beyin nişanlısı ve menajeri olarak tebriklerinizi ileteceğim, her zaman sizlerle çalışmak isteriz ''diye mesaj yollardım

Ben de fotoğrafçıydım taa ki evlenene kadar.. bayan olmama rağmen eşim bunu sorun etti haklıydıda.çünkü profesyonel olarak bu işi yaptığında ne seçme şansın oluyor ne düzenli iş saatin. Bu işi yapan insanı ancak rahat geniş insanlar kaldırabilir bence sen uzak dur.bu arada boşa fesatlanmıyosun bi modele doğal poz verdirebilmek için önce onu rahatlatman rahat hissetmesini sağlaman lazım yani samimiyet kurman karşındakini açman gerekir.bu da bi ayrıntı..

Olmaz iyi bir gidisat degil bu

Özel gün fotoğrafçılığı yapsın o da canım, kişisel portre çekmek zorunda mı Allah Allah...
Ben olsam ben de rahatsız olurdum.

Mascara,

Sızde minicik etek giyin, süslen bir fotografcı senı arabasıyla götursun .
O IZIN VERIR MI?VERİRSE NORMAL DEMEKKİ AMA VERMEZSE YEMISIM İŞİNİ . kızda facenı nerden bulmus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…