foto ve video çektirmek istemiyoruz

Olduğunuz gibi derken baş örtüsü kafaya yapışık bir organ değil ki

Olduğu hali zaten açık hali
Öyle düşünürsek kıyafetler de organımız değil. Çıplak mı dolaşalım olduğumuz halimiz diye?
Bunu düşünmeye kadar neden baş örtü takıp rahat olmuyor onu merak ediyorum.

Ne kadar dikkat etseniz de siz de çıkabilirsiniz o fotoda

Ben açığım geçen oğluma doğum günü yaptık evde

Misafirler geldi kapıda açıldılar oturdular

Pasta geldi foto çekiliyor bizi çekme dediler face vs koymam dedim olsun çekme dendi çekmedik

Çocukları çekerken birisi geçmiş ordan birisi çocuğa bir şey vermiş yine çıkmışlar

Avuç içi kadar evde bile sağlayamamışız bunu

Karşı taraf da aynı hassasiyete sahip ise belki o zaman daha kolay olur

Gizli çekerler yine de çekerler, millet o kadar süslenecek o_Okendilerini çekerken ister istemez siz de çıkabilirsiniz. Bence türbanlı olun kına gecesinde de, çocuklarınıza yarın öbür gün güzel fotoğraflarınızı gösterirsiniz. :skandal:

Bence bu kadar özel bir günde bu isteğiniz hem saçma hem de komik olur. Zaten tuhaf karşılanacak, bir de kim dinler yani? Kadınlar o kadar giyinip kuşanıp saç yaptırıp kalkıp gelecekler, altın takacaklar ama gelin hanım kimseyle resim çektirmeyecek, çekilen resimlerde de arka planda çıkmayacak! Kusura bakmayın da sizi kim dinler? Hem kimse sizinle resim çektiremeyecek, insanları reddedeceksiniz, hem de kendiniz de çekerken dikkatli olun diyeceksiniz, halbuki bu insanlar size takı takıp tebrik etmeye gelmişler. Biraz ayıp olmuyor mu?

En mantıklısı kına başlamadan önce sosyal medyada paylaşılacak fotoğraflarda gelinin görünmemesi rica olunur diye duyuru yapmak.

Bu arada kapalıların açık olmaya bu kadar özenip yine de kapalı olmalarını anlayamıyorum:işsiz:

Davetiyeye boyle bir sey yazilmaz ki. Siz kameraman ve fotografci tutmazsiniz madem. Oturup aglamaz kimse vay kameraya cikmadim diye.Ama herkesin cebinde bir kamera var ona da kimse engel olamaz oyle degil mi?

Öyle düşünürsek kıyafetler de organımız değil. Çıplak mı dolaşalım olduğumuz halimiz diye?
Bunu düşünmeye kadar neden baş örtü takıp rahat olmuyor onu merak ediyorum.

+1 :D

kızlar merhaba, nasipse 7 nisanda kınam olacak ama kınada fotoğraf ve video çekilmesini istemiyoruz ve bunu da davetiyede belirtmek istiyorum. Ancak davetiyeye bunu kibarca nasıl yazacağımıza karar veremedik. Yardım ederseniz seviniriz.
siz kibarca ancak davetiyeye bir not düşebilirsiniz.
uyuyp uymamak davetlilerinizin anlayışına ve nezaketine kalır artık.
ve yine de en en azı desen bile onlarca fotoğrafta kıyıdan köşeden çıkarsın:))
yapacak bişey yok.
tartışma ortamı çıkar ısrarla çekmeyin deseniz de kına esnasında.

Davetiyeye böyle birşey eklenmesi bana tuhaf geldi açıkçası.Bence uygun değil ve yaptırım sağlayacağını da düşünmüyorum.
Kapalıysanız kına da neden kapanmıyorsunuz,neden açılıyorsunuz merak ettim doğrusu.
Uzaktan bakınca bu durum özenti gibi görünüyor.

normalde giymeyceğiniz bir elbiseyi özel bir gece için alıp evinizde giydiğiniz olmadı mı?kına gecesinde saçlarını açtırmak istemesinin bu kadr anormal karşılnmasını anlayamadım.etraflarında hiç mi görmediler?ama sen kapalısın diyeni de anlayamıyorum.pantolon giyen de var pardesü ile tesettüre giren de..bırakalım artık insanları..
konuya gelince arkdşların da dediği gibi sz rica etseniz bile arkada vs çıkma ihtmalinz yüksek...pano fikri çok hoş...daha fazla talp görebilir

Kendi kınanda nasıl giyindiğin kimseyi ilgilendirmez. Konu zaten bu da değil. Ama senin yerinde olsam ileride anı olması açısından fotoğraf konusuna sınır koymazdim. Ayrica stresli olacağım bir günde bi de aman fotoğraf cektiler mi aman içeri erkek girdi mi, birinin arka planında çıktım mi diye kendime artı gerginlikler yaratmazdım. Yok illa açmak istiyorum diyorsan da davetiyenin altına "Salonda fotoğraf ve video çekilmemesi konusunda hassas davranacağınızı temenni ederiz" yazın geçin.

Sacmalik.
Kapaliysan o gun de kapan. Niye aciyosunki amacin ne. Tuhafsiniz yaa... Once karar verin nasil bir hayat tarzi istediginize.
Hayat tarzıyla Kadınlar arasında yapılan bi davetin içinde bulunma şekli birbirlerinden farklı olaylar yalnız.

Davetiyenin altina yaziliyor .Cok unluler bile cep telefonu almıyor özel davetlere ne var bunda .

Seni çekmek isteyecekler gelinle fotoğraf isteyeceklerdir. Bunun için kınanın belli bir bölümünde başına kolay atabileceğin bir şal alıp şimdi çekilebiliriz diyebilirsin belki herkese. Böylece anlamış olurlar çıkarınca ısrar etmezler. Bilemedim.

Ama davetiyeye yazmak bana itici geldi.

Back