Forumumuzun sizce en güzel kızı kim?

Bence butun kadinlar guzeldir, guzellik fotoraf ile olcule bilecek bisey degil bence , her kadinin ayri bir guzeligi vardi, bagzilari cekici, bagzilari sympatik, bagzilari sirin. Ayrica insanin ici dis gorusunu asiri etkiler burda kimse kimseyi fazla tanimadigina sdce resim uzeri yorum yapilablir. Bazi insanlar bana itici gelebiliyor bilmiorum dis gorunusleri ile ilgili bisey degil bence bu, mesala cok guzel olabilir ama bi sekilde itici gelir bide boyle bir durum olabiloyo. Bu forumda bu gune kadar gordugum herkezin ayri bir guzelligi var bence, hepiniz guzelsiniz kizlar..

Son düzenleme:
hepimiz güzeliz kimse ben çok guzelım demesın :))diyenlerde kusurabakmasın burda herkes güzel

keyfikeyf arkadaşı aşağıda yazanlara istinaden ilk defa gördüm,bende beğendim :KK16:

onun dışında tburcu ve 0o_burcu_o0 nickli arkadaşlarımızıda beğeniyorum...

aklıma geldikçe gördükçe ekliyorum :KK34:

son gözdelerim;
gamzeliii
ttmm
eylül166

:KK16: :KK16: :KK16:

cgdmrcn'ın da emre ilhan burun operasyonu güzelliğine güzellik kattı :) ağzı, burnu, dudakları, kaşları, saçları, yüz hatları çok çok güzeeelll :) favorilerimdendir.

sashamia88yı onceden yazdıgımı hatırlıyorum :KK53: tilda var birde guzelligide gectim cok seksi hatunlar 10 numeroooo ikiside :KK52:

sashamia88yı onceden yazdıgımı hatırlıyorum :KK53: tilda var birde guzelligide gectim cok seksi hatunlar 10 numeroooo ikiside :KK52:

gwencooper ve sashamia88 ....

güzellikten öte havalı buluyorum fıstıklarımı...

wooovv bebeklerim karşılıklı duygular içerisindeyiz :KK23:. tilda'mın J.O poposu yeter valla , gweenimin boy pos endamı sallar buraları :KK52:

X