Evet şimdi yorumlarda gördüm ben de canım,çok doğal olmuş ama lensleri gerçek sanıyordum ben
ne kadar değişmiş burun estetiği ile, bambaşka biri olmuş şoktayım :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet şimdi yorumlarda gördüm ben de canım,çok doğal olmuş ama lensleri gerçek sanıyordum ben
Eeeee tamam tatlım :) bende bu kızdan bahsediyordum :) gözünde lens var ,kendisinde yazmış .
Lens var ya da yok ,gayet güzel kız zaten .
Gözündeki lens ben buradayııımmm diye bas bas bağırıyor zaten.
Lensin yapaylığı her yerde belli olur. Nefret ederim renkli lenslerden bu yüzden.
Ama bu üye cidden burun estetiği ile çok fazla değişmiş.
İnsanın gözü, ağzı düzgün olunca böyle değişimler yaşanıyor estetik ile.
buraya albüm koyanların bir çoğu estetikli olduğu için doğal güzelliklere baktığımda narmik, lirik güzel,puffiness,hayyal dışında aklımda kalan kimse yok
cgdmrcn diye biri var albumlerden gordum onuda oda cok guzel dogal birr hatun
semiramis,narmik var ama onlar estetik guzelleri ondan saymadım onları ay simdi ciddi sanarlar adınız estetiklige cıkar bide ruby8 var aklıma geldikce yazıyorum aklımdaki guzelleri
aynen kız estetikli sanacaklar tam tersini yazmalıydın estetik olan güzeller cgdmrcn ve ruby8 buarada sende forumun güzelleri arasındasın
aynen kız estetikli sanacaklar tam tersini yazmalıydın estetik olan güzeller cgdmrcn ve ruby8 buarada sende forumun güzelleri arasındasın
cgdmrcn diye biri var albumlerden gordum onuda oda cok guzel dogal birr hatun
semiramis,narmik var ama onlar estetik guzelleri ondan saymadım onları ay simdi ciddi sanarlar adınız estetiklige cıkar bide ruby8 var aklıma geldikce yazıyorum aklımdaki guzelleri
Benim estetiğimi gwencooper yaptı ,itiraf ediyorum..... Herkesi estetikten geçirecekmiş...Ona göre...
Ruby heryeri estetik o yüzden pek değil ama erika formun güzelleri arasında kesinlikle
0o_burcu_o0 var bir de. Fiziği çok güzel. Ama yüzünü tam göremedim.
Oynuyor fotosuyla, anlamıyorum o yüzden. :26: Fiziği es geçemeyiz ama.
aynı rubydenmi bahsediyoruz acaba kız sadece burnunu yaptırmış:26:
Semiramis ve 0o_burcu_o0 fizikleri çok güzel :)