Forumumuzun sizce en güzel kızı kim?

Eeeee tamam tatlım :) bende bu kızdan bahsediyordum :) gözünde lens var ,kendisinde yazmış .

Lens var ya da yok ,gayet güzel kız zaten .:KK31:

Gözündeki lens ben buradayııımmm diye bas bas bağırıyor zaten. :KK70:
Lensin yapaylığı her yerde belli olur. Nefret ederim renkli lenslerden bu yüzden.
Ama bu üye cidden burun estetiği ile çok fazla değişmiş.
İnsanın gözü, ağzı düzgün olunca böyle değişimler yaşanıyor estetik ile.

Gözündeki lens ben buradayııımmm diye bas bas bağırıyor zaten. :KK70:
Lensin yapaylığı her yerde belli olur. Nefret ederim renkli lenslerden bu yüzden.
Ama bu üye cidden burun estetiği ile çok fazla değişmiş.
İnsanın gözü, ağzı düzgün olunca böyle değişimler yaşanıyor estetik ile.

Ben kızın zaten gözünü kaşını değil de ,yüz şeklini çok beğendim.
Yapan doktoruda takdir etmek lazım bence :KK31: kızın yüzüne yakışacak bir burun yapmış .

Forumun en guzel kızını acıklıyorum benim arkadaşlar.... $577973_505804206119658_182322390_n.jpg

buraya albüm koyanların bir çoğu estetikli olduğu için doğal güzelliklere baktığımda narmik, lirik güzel,puffiness,hayyal dışında aklımda kalan kimse yok :KK14:

albümünü görüp beğendiğim bayanlar var,maşallah onlara:nazar: fotolarını gördüğüm,yüzlerini bildiğim bayanlar da var.

..

ama bir kız var ki çok beğendiğim buraya üye değil ama tanıyorum netten onu:KK31:bi içim su.o kadar güzel bir kız çok göremiyorum.

daha önce albümlerini gördüğüm yüzünü bildiğim üyeler de var ya da albüm dışında fotolarını koyduklarında gördüklerim.

cgdmrcn diye biri var albumlerden gordum onuda oda cok guzel dogal birr hatun :KK16:

semiramis,narmik var ama onlar estetik guzelleri ondan saymadım onları :KK53::KK9: ay simdi ciddi sanarlar adınız estetiklige cıkar :KK1: bide ruby8 var aklıma geldikce yazıyorum aklımdaki guzelleri :KK16:

cgdmrcn diye biri var albumlerden gordum onuda oda cok guzel dogal birr hatun :KK16:

semiramis,narmik var ama onlar estetik guzelleri ondan saymadım onları :KK53::KK9: ay simdi ciddi sanarlar adınız estetiklige cıkar :KK1: bide ruby8 var aklıma geldikce yazıyorum aklımdaki guzelleri :KK16:

aynen kız estetikli sanacaklar tam tersini yazmalıydın estetik olan güzeller cgdmrcn ve ruby8 :KK1: buarada sende forumun güzelleri arasındasın :KK34:

Benim estetiğimi gwencooper yaptı ,itiraf ediyorum.....:KK12: Herkesi estetikten geçirecekmiş...Ona göre...:KK9:

burcuyu bende beğendim birde sedefonur 'cuğum var onun hem yüreğinin hemde yüzünün güzelliğini kelimelerle anlatamam :nazar:

Şimdi ben 20 lik kızlarla kıyaslanamam...Epey yaş farkı var aramızda.....

39 yaş ve üzeri kategorisine koyun beni....Orada iddialı olabilirim anca...:KK52:

X