Evden gidiyorum nolur bana destek olun güzel arkadaşlarım😭😭🙏🏼

aç gitsin zaten kısa sürmüyor ne kadar erken o kadar iyi, çocuğa da nafaka talep edersin maaşından kesilir ödemek zorunda, eğer düğünde takılan ve bozdurduğunuz ve yanına almadığın takılar varsa onları da dava ile istersin
Takılarım zaten yok 2022 yılında aldı araba için artı o zamandan zaten kamu davamız vardı özür diledi yalvardı affettik sonra yine aynı darp raporu almaya gidince sorucam evliliğin ilk yıllarındada silah olayı olmuştu oda UYAP ta görünür demi

Duyguların karmakarışık olması normal mi acaba
Normal cnm şuanda, kahkaha da atsan ,saçmalasan da normal , hapisten kurtulmuş kaçmışsın hepsi normal , ayrıca bu tipimle iş bulabilir miyim falan bunlar senin düşüncelerin, her kadın güzeldir, biraz toparlanirsin öyle çalışmaya başlarsın, kendine çeki düzen ver hayatını toparla , ailen sana bu süreçte kol kanat gerse eski haline dönersin merak etme , benim bir arkadaşım da senin gibi kötü bir kocadan kaçtı o güzelim kız zapzayıp olmuştu 40 kilolara kadar düşmüştü, bekarken bakmaya kıyamazdın o derece güzeldi, ama noldu arkadaşım toparlandi, kilo aldı, iş buldu , üniversite okudu , şuanda bir hastahanede çalışıyor, evlendi ve bir oğlu oldu, korkma sakın, bu günler geçecek, dualarım seninle ...

Yooo normal degil.
Berbat bir evlilik yaşarken burun estetiği, dudak dolgusu en son düşünecegim şey olur.
Sizin tipinizle de ciddi sorununuz var.
Muhakeme yeteneginiz değişik.
Cnm suanda iyi değil bence , duygu patlaması yaşıyor, psikolojik olarak çökmüş bir kadın var karşında...

Takılarım zaten yok 2022 yılında aldı araba için artı o zamandan zaten kamu davamız vardı özür diledi yalvardı affettik sonra yine aynı darp raporu almaya gidince sorucam evliliğin ilk yıllarındada silah olayı olmuştu oda UYAP ta görünür demi

araba için harcasa da sen takılarını talep edebiliyorsun dediğim gibi baroya başvurup bir avukat talep etmelisin arabayı satmaması için de boşanmadan sonra mal rejimi açıp tedbir koydurmalısın, uyapta gözükür ama affettiğin olaylar ile ilgili boşanma sebebi olarak kabul etmez mahkeme ama bu ciddi bir durum olduğundan yine de dikkate alır, şimdi yeni delilin olacak o yüzden affettiğini bildirir mesaj falan yazma sakın

Normal cnm şuanda, kahkaha da atsan ,saçmalasan da normal , hapisten kurtulmuş kaçmışsın hepsi normal , ayrıca bu tipimle iş bulabilir miyim falan bunlar senin düşüncelerin, her kadın güzeldir, biraz toparlanirsin öyle çalışmaya başlarsın, kendine çeki düzen ver hayatını toparla , ailen sana bu süreçte kol kanat gerse eski haline dönersin merak etme , benim bir arkadaşım da senin gibi kötü bir kocadan kaçtı o güzelim kız zapzayıp olmuştu 40 kilolara kadar düşmüştü, bekarken bakmaya kıyamazdın o derece güzeldi, ama noldu arkadaşım toparlandi, kilo aldı, iş buldu , üniversite okudu , şuanda bir hastahanede çalışıyor, evlendi ve bir oğlu oldu, korkma sakın, bu günler geçecek, dualarım seninle ...
Kalbim daralıyo beynimin içi durmuyor halbuki ben Allahım kalbimi taşa cevir diye çok dua etmiştim oda benden vazgeçmişti hayatında biri vardır ondan bizi gözden çıkardı kesin

Kalbim daralıyo beynimin içi durmuyor halbuki ben Allahım kalbimi taşa cevir diye çok dua etmiştim oda benden vazgeçmişti hayatında biri vardır ondan bizi gözden çıkardı kesin
Sakin ol hayatın bitmedi yeniden başlıyor hersey , bundan sonrası güzel olacak sabırlı ol , kız benim okumamış etmemiş, yol bilmez iz bilmez, aile desteği olmayan ( daha çok köstek olan ) güzel annem 3 çocukla başardı ise sen hayli hayli başarırsın , 3 kardeş de okuduk memur olduk annem sayesinde, bir kadının gücünü kimse hafife almamalı hele ki o bir anne ise, toparlan ve kendine gel , ağla ama sağlam kalk ayağa, dimdik ve kararlı...

K

Kurban olayım elimden almaz demi kardeşim nolur iki çift desteğinize dilenciyim
Nasıl alacak yahu çocuğunuzu çocuk anne yuz kizartici bir suç işlemedigi surece annede kalır.
Cocugu birak git kisminin alt metninde cocugu birak diyimde gidemesin kim cekecek simdi benim kahrimi sıcak yemek temiz donum gitti endişesi yatiyor.
Alsa 3 gün bakamaz çocuğa

Nasıl alacak yahu çocuğunuzu çocuk anne yuz kizartici bir suç işlemedigi surece annede kalır.
Cocugu birak git kisminin alt metninde cocugu birak diyimde gidemesin kim cekecek simdi benim kahrimi sıcak yemek temiz donum gitti endişesi yatiyor.
Alsa 3 gün bakamaz çocuğa
Num değiştim evden çıktığım gibi annemleride hiç aramamış kaybedecek bişe yok adamın aramaz zaten num anında değiştim ailesinden akıl alıyo şimdi

Num değiştim evden çıktığım gibi annemleride hiç aramamış kaybedecek bişe yok adamın aramaz zaten num anında değiştim ailesinden akıl alıyo şimdi
Az bekle sen istiyorsun ki hemen peşimden koşsun kolumdan tuttuğu gibi seviyom seni gadın desin.
Dönmezse de zaten olması gereken olmuş, bitmiş bir şeyi nihayete erdirmiş olursunuz.

Eşimin bitmeyen borçları üstümde psikolojik baskısı kısıtlı para vermesi iki gün önce bişe söyledim bi konuda sen çok muhalefetsin bu evin erkeği benim ben annemi aradım o anasını aradı ailesi beni yalancılıkla oğlum seni dövüyosa sen ne yapmışsındır diyen insanlar o gün üstüme yürüdü beni dövünce bende onu ittim dövdüm beni sürekli sen görecen diye tehdit ediyo bende beş yıldır sabrettim bugun evden çıktım şuan otobüsteyim istanbula gidiyorum numaramı değiştim bi kızım var eşim asker personel o işteyken çıktım evden kişisel eşyalarımı aldım bana diyo kızı bırak sen nere gidersen git diyo benim şuan kalbim çok kötü buruk karmaşık duygular dayım nolur bana mesajınızla bile destek olurmsnz daha yazmadığım şeyler var kendim güvenlik görevlisiym online halk eğitim den aldığım 30 belgem var c sınıfı ehliyetim var hayatımı geçindirebilirmiyim kardeşim İstanbul'da bakanlıkta koruma onun yanına gidiyorum İstanbul'da iş bulablrmym hepinize teşekkürler karışık yazmış olabilirim çünkü çok kötüyüm ağlayarak yazıyorum
Bulabilirsin iş tabikide

X