Forumumuzun sizce en güzel kızı kim?

ilarzu güzel
liv güzel
aşkito güzel ama en güzeli
leyla01 di...makyajsız halinide görmek lazım tabe.

yaa be lirik güzeli çok merak ediyorum var mı buralarda fotosu kızlar ya kafamçokkarıştı

livin gözlerinin ve teninin çok güzel olduğunu düşünüyorum =)=) ama geri kalan ını göremedik =)=) bide çok canı yakın ya .. güzel olduğunu düşünüyorum .. seviyorum onu ondan =)=) bide ilarzu .. hakkını yememek lazım kaşı gözü gamzeleri .. ayriyetten de okadar da sempatikki =)=) leyla 01 den çok daha güzel olduğunu düşünüyorum ben ..

Güzellik göreceli tabi.Fizik,(boy,kilo)yüz olarak da ben kendime rakip göremedim.Estetiğim de yok.Eva Mendes gibi hatunum..aklinialirimsmilekaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
ilarzu güzel
liv güzel
aşkito güzel ama en güzeli
leyla01 di...makyajsız halinide görmek lazım tabe.

livin gözlerinin ve teninin çok güzel olduğunu düşünüyorum =)=) ama geri kalan ını göremedik =)=) bide çok canı yakın ya .. güzel olduğunu düşünüyorum .. seviyorum onu ondan =)=) bide ilarzu .. hakkını yememek lazım kaşı gözü gamzeleri .. ayriyetten de okadar da sempatikki =)=) leyla 01 den çok daha güzel olduğunu düşünüyorum ben ..

kızlar çok teşekkür ederim:)

leyla,hotshe,barbıeveken,demothy,livvvvvvvvvvvopuyorumnanaktan,ilarzu,aklıma gelmıyooo ki.ha bitli ve burcumbayanssulusmile
bide benn opuyorumnanaktan

Benim beğendiklerim okypete liv ilarzu çenebaz duyguçıkmazı ilk aklıma gelen arkadaşlarımız bunlar ... opuyorumnanaktan
Herkes çok güzel aslında benim gözümde ..:lepi:.

Walla bende tesadüfen bi alışveriş merkezinde gördüğüm üyeyi söyleyeceğim resimlerden tanıdım.Hatta daha da güzelmişş aklıma ismi gelmedi yaa buluyum yazarımmbayanssulusmile

X